122 25 40
                                    

__________________________

"Hei Yoongs, tu chiar nu o să mă urăşti? Adică, nu eşti nervos că un necunoscut îți tot trimite scrisori de dragoste? Da, întreb asta pentru că mai e foarte puțin, dpar 3 zile ne desparte şi vei afla cine sunt cu adevărat. Sper, eu chiar sper să nu mă urăşti, iar în adâncul inimii tale spre că sunt măcar sentimente de prietenie, dacă nu de iubire. De data asta voi lăsa încă o literă din numele meu.

~Cu drag, al tău Ho."

Yoongi se încruntă uşor citind scrisoarea. I-a spus clar că nu o să-l urască, defapt, i-a scris asta. Da, nu o va face pentru că el speră ca acea persoană să fie Hoseok.

Speră ca cel ce îi tot trimite scrisori de dragoste să fie persoana pe care o iubeşte cel mai mult, chiar dacă el nu ştie asta, încă.

Blondul oftează, băgând mica scrisoare in buzunar şi îşi ia restul cărților pentru orele care urmează, îndreptându-se apoi spre clasă unde avea să moară de plictiseală din cauza orei de engleză.

Ca de obicei, Hoseok se ascundea după dulapuri, privindu-l pe cel mare. Nu înțelegea de ce s-a încruntat când a văzut scrisoarea. Oare, oare îl urăşte? Oare îl va respinge?

Mai erau trei zile. Trei zile nenorocite care îl despărțeau de marea sa iubire şi totuşi, avea dubii în legătură cu ultima zi, îi era teamă că poate majorul va râde de el şi îi va ignora sentimentele.

Nu vroia asta.

Nu vroia să fie respins de Yoongi.

Dacă urma să se întâmple asta, cu toate că o să sufere, va pleca.

Va alege să plece undeva departe unde Yoongi nu va fi lângă el.

Roşcatul scapă un mic suspin, mergând spre sala de clasă.

-Sper totuşi să nu mă urăşti. Şopteşte majorul, înaintând pe holurile aparent goale.

____________________________

Deciiiii, cum e veața voastră la şcoală? :)))
Soo, mai sunt 4 capitolee, yeee :)))
Dacă vă place, lăsați şi un mic vot.

Noapte bună🌻

°ten letters° ||sope||Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum