9. İşkenceler

679 27 9
                                    

Gözlerimi açtığımda bazılarımızın hergün bazılarımızın ayda yılda bir başına gelen şeyi yaşadım. Az önce rüyada mıydım?

Elimi yüzümü yıkadıktan sonra gerçek olmadığına sadece rüyadan ibaret olduğuna kanaat getirdim. Rüyamda Ezio babasının yolundan gitmek zorunda hissediyor, bu Yüzden değişik bir yemin törenine katılıyordu. Herşey çok ürkütücüydü. Bunları düşünürken odama geri döndüm.

- Şak Şak Şak Cibili Cibili Şak diye Ezio' nun kuşu içeri girdi. Keşke girseydi. Resmen içeri attı kendini. Hemen yanı yöresini kontrol ettim ve bir kağırt buldum. Üstünde bir adres yazıyordu. Ama bu Ezio' nun yazısı değildi, acaba süikastçi dostlarımdan biri mi yazmıştı? Kafayı yemek üzereyken gözüme not defterinde ki Şekil takıldı. Ben bu şekli biliyorum bu trende ki adamın yüzüğünde ki şekil!

Hemen kıyafetlerimi üstüme geçirdim, evden çıktımı

👈👉👈👉👈👉👈👉👈👉👈👉👈

Sora soruştura biraz eski taş bir binanın yanında durdum. Adreste yazan yer buraydı. Bodozlama içeri dalsam olmazı, yaka paça yakalarlardı beni.

Düşün Edward, Düşün

- Buldum, diye bağırdım sanki suyun taşıma kuvvetini buldun bağırıyorsun yakalatacam kendimi

Evin en üst katının( 5. Kat) penceresi açıktı. Bir şekilde oraya tırmanabilirsem içeride rahat girerdim. Evin kenarında ki süslere basa basa 2. Kata kadar çıktım. Kafamı çevirip aşağı baktım, hafif başım döndü ama yola devam. Tam elimi atım açık pencereye eski evin duvar parçası kırıldı ve elim camda sallanmaya başladım. Gücümü biriktirip kendimi yukarı çektim. Hemen bacağımı camdan içeri attım ki atmaz olaydım. Enseme yediğim acıyla gözlerimin kapanması bir oldu.

➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿

Ne zamandır ayığım bilmiyorum. Kafamdan çuvalı çıkartıp ağzımda ki bezide aldıklarında hayata geri döndüm resmen. Önce bi gözlerim kamaştı, sonra çevreyi incelemeye başladım. Ezio yanımda baygın bir şekilde sandalyeye bağlıydı. Tahminimce arkamda 2 önümde arkası Dönük bir, kapının önünde de 2 adam vardı. Kapı açıldı içeri suratı gözükmeyen şapkalı bir adam girdi. Kalı sesle:

- Uyandırın!!!

- Hemen efendim, Diyip gitti birazdan elinde su dolu kovayla geldi. Ezio' nun suratına bocaladı. Oda yavaş yavaş uyandı. İlginç sesli adama baktı ardından şu sözleri söyledi :

- Artık sen benim babam değilsin, hatta sen insan bile değilsin. Seni bulup öldüreceğim!

- Işkence edin her ikisinede!

Ağzımı açıp itiraz etmeye takatim yoktu. Bizi garip aletlerin olduğu bir odaya götürdüler. Bir tahtanın üstüne yatırdılar ayaklarımı ve ellerimi bağladılar. Her kolu çevirdiğinde ayaklarımı ve kollarımı eşit oranda çekiyordu. Bağırmaktan sesim kaçmıştı. Sonra dayanamayıp yine bayıldım.

[TR] Assasins Creed UnityHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin