12- Kurtuluş 3/3 Sezon Finali

508 55 8
                                    


- Uyan Edward, diye fısıldadı. Jason ( Gemideyken yanımda ki esmer adam)
- Ne! Ne oldu?
- Bak şu menteşeyi görüyor musun?, Ayaklarımızda ki zincirin bağlı olduğu menteşe.
- Evet hatta bir çivisi çıkmış.
- Aynen şimdi zinciri elinle tut ve tüm gücünü topla.
- Tamam
- 3...2...1!!!

Şakır Şakır menteşe tahtadan koptu.
-Hadi şimdi kaçmalıyız, dedi
- Asla, dedim kesin bir sesle
- Neden ne yapacaksın burada
- İntikam!

➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿➿

Öncelikle bu zincirlerden tam kurtulup yanımızda ki diğer adamlarıda isyana katmalıydık. Sessizce geminin içlerine doğru yürümeye başladık. İçeri girdiğimizde onlarca tayfanın bir arada uyuduğunu gördüm ve hemen geri adım atıp yere çöktüm.
Jason:
- Anahtarlar hangisinde
- Şu en sonda ki sıska adamda
- Peki burada bekle

Sürüne sürüne gitmeye başladım. Daha yarısına yeni gelmiştim ki tahta gıcırdadı ve Yanımda ki adam kafasını kaldırdı. Sonra diğer tarafa çevirip horlamaya devam etti. İçimden derin bir oh çektim hemen yola koyuldum.
Sıska adama ulaştığım ve hemen anahtarları aradın. Kahretsin! anahtarlar adamın boynunda. Sakin bir
şekilde kalktım. Üste asılı olan gaz lambası alıp camını çıkartıp yere koydum. Ateşine üfleyip söndürdüm. Diğer elimle adamın koynuna daldırmıştım ki adam hortlayan ölü gibi sıçradı. Sıçrayışıylada gaz lambasını yiyip bayılması bir oldu. Anahtarları Alıp geri süründüm hemen.
Önce kendi ayağımızda ki demirleri çıkarttık.
Sonra içerde ki iki adamı uyandırıp eğer isyanımıza katılırlarsa onları serbest bırakacağımı söyledim. Kabul ettiler. Birisinin ismi Ron, diğerinin ismini tam anlamadım Arapça gibiydi. Jason:
- Peki diğer anahtarlar ne?
- Bu büyük bir gemi, başka mahkumlarda olmalı.
Şimdi dört kişi tayfa yerine gidip hepsini uyandırmadan bağladık. Ve gemiyi gezintiye çıktık sessizce. Ron:
-Biz diğer mahkumları serbest bırakalım sen gizlice kaptanın odasına gir ve onu bayılt. Onu öldür yada denize at bilmem ama biz güverteye girdiğimizde içerden güzel kıyafetle
Çıkıp kendini kaptan ilan etmelisin.
Kafamı salladım ve güverteye tırmandım yoğun sis
Ve yağmur sayesinde farkedilmeden kaptan odasına sert bir şekilde girdim. Kaptan ve yanında bir Adamı vardı. Direk adama sert bir yumruk atıp yere serdim. kaptanı yakasından tutup sandalyeye oturturum. Kaptan:
- Ne istiyorsun benden
- Gemini, diyip ağzının ortasına bir tane geçirdim.
Ağğğğ diye can havliyle bağırınca hemen ağzını kapatım. Sonra masaya yöneldim. Masada 2 Kılıç, 4 pistol( eski tabanca), bir tanede çok fiyakalı uzun elbise vardı. Hemen elbiseyi giyip, silahları kuşandım. Güverteden kargaşa sesleri yükseldiği an ,adamı ensesinden kavrayıp kapıyı açtım Dışarı çıkıp havaya 1 el ateş ettim. Herkes susup bana döndü.

- Kaptanınız artık benim, diye bağırdım ve adamı denize ittim. Hiç beklemediğim bir olay oldu ve herkes Sevinç nidaları atmaya başladı. Dümenin başına geçtim:
- Ve jason ikinci kaptandır.

Arkadaşlar hiç vote gelmiyor. Bu yüzdende yazma şevkim tükendi. Bu bölüm 10 vote alırsa yeni bölüm gelir. Bi Yıldız'a basmak bu kadar zor olamamalı :D Tşekkürler

[TR] Assasins Creed UnityHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin