Tjugotvå

27 3 1
                                    

Felicias perspektiv

Det blev ändrade planer, så vi åkte hem från Norge lite tidigare än tänkt. När jag väl kom hem hälsade jag på hästarna och myste lite i stallet en stund. Jag pratade med Molle om allt med Martinus, såklart svarade han inte utan åt istället sitt hö. Jag suckade lite eftersom jag inte visste vad jag skulle göra åt allt.

Jag fick duscha när jag fixat med alla kläder jag tog med mig, vilket var en del. Sedan skulle jag sova, för såklart var det ju skola imorgon. Jag skickade godnatt till vännerna och Martinus innan jag satte på mitt larm, tack och lov började jag inte förrän vid tio tiden så jag behövde inte gå upp lika tidigt som jag brukar.

Jag vaknade och stängde trött av larmet. Snällt att behöva gå i skolan dagen efter att man kommit hem, inte direkt. Jag gick upp och åt en macka med ett glas mjölk till frukost, väldigt simpelt. Efter frukosten fixade jag håret och borstade tänderna, och så var det dags för kläderna. Ett par svarta ridbyxor med en marinblå tröja och ett par mörkgrå/mörkblå ridstrumpor. Jag bestämde mig för att köra idag, mina skolsaker var redan i mitt skåp.

Jag kom fram till skolan och det var de vanliga ämnena, typ svenska, engelska, matte och biologi. Vi hade lite teori också angående hästar eftersom det trots allt är ett ridgymnasium. På rasten satte jag mig med mobilen en stund och kollade lite sociala medier och sådant, inget jätteintressant.

𝙹𝚞𝚜𝚝 𝚊 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖 || 𝙼𝚊𝚛𝚝𝚒𝚗𝚞𝚜 𝙶𝚞𝚗𝚗𝚊𝚛𝚜𝚎𝚗 (𝚛𝚎𝚖𝚊𝚔𝚎)Where stories live. Discover now