1„ who is jungkook

362 25 22
                                    


Elimdeki aynaya dalgınca bakmaya devam ettim. Koyu kahve rengi büyük gözleri kısa kirpikler süslüyordu. Kulak hizasındaki uzun saçları hafif dalgalı ve kestane tonlarında. Dudakları biraz kuru, olgunlaşmış kiraz renginde, pek dolgun değil ama oldukça düzgün. Tavşan dişleri var, gülümsediğinde daha da ön plana çıkıyor.

Dudağının altında bir ben var, onu çok özel gösteriyor. Sol burun deliğine yakın bir beni daha var, buğday teninde inci taneleri gibi gözüküyor. Ama en güzeli boynunun sol tarafındaki ben. Her seferinde bir öpücük konduruyorum oraya.

Kemikli parmakları uzun, tırnakları ise her zaman bakımlı ve kısa. Sol kulağında iki, sağ kulağında tek deliği var. Genel olarak uzun küpeler takmayı sevmez. Her zaman ilk deliğine yuvarlak, küçük, gümüş bir küpe takar. İkinciyi bazen boş bırakır, bazense nokta şeklinde bir küpe takar.

Kaşları çok düzgün ve orantılı. Biraz büyük burnu yüzüne tam oturuyor. Sol yanağında küçüklüğünden kalma bir yara izi var.

İçki içmeyi sever, fakat sert içkiler yerine şarap gibi hafif ve romantik içkileri tercih eder. Siyah kıyafetlere âşıktır, aynı benim ona âşık olmam gibi. Kıskanınca dilini yanağına bastırır, bakışları sertleşip alayla güler. Makyaj yapmaktan hoşlanmaz, bir tek nemlendirici kullanır.

Doğallığı sever. Aşırılık ona göre değildir. Abartılı aksesuarlar, parıltılı kemerler, neon renkli kıyafetler ona hitap etmez. Çok sevdiği bir hoodie var, tüm renklerini aldı zamanında.

Kapüşon takmayı ve şapkaları çok sever. Utandığında gözleri iyice kısılacak şekilde güler, kafasını yere eğer. Fotoğraf çekmeye, video düzenlemeye bayılır. Sesi huzur vericidir, şarkı söylemeyi ve göz önünde olup dikkat çekmeyi sever.

Kas yapma takıntısı vardır diyebilirim. Düzenli olarak spor yapıp dans eder, sağlıklı beslenmeye çalışır. Ağladığında gözleri hemen kızarır, burnu akar. Hıçkırarak ağlamaz, içine atar çığlıklarını.

Gözleri için insan öldürebilirim.

Grubun en küçüğüdür, yaramaz bir bebek gibi davranır. İlk yıllarında çok utangaçtı, şimdi ise tam anlamıyla bir arsız. Fakat hâlâ ufak şeylere utanabiliyor. Eğer gözleri kısılacak kadar gülüp başını yere eğiyorsa bilin ki o sırada utanmıştır.

Havalı çocuk gibi davranmayı sever. Sosyal medyada sürekli aktif olup fotoğraf atmaz, ama olaylardan hep haberi olur. Aynı diğer üyeler gibi.

Gözlerin onun üstüne olduğunu fark ettiğinde dudaklarını aralayıp dilini ağzının içinde haraket ettirir.

BTS üyesi Jeon Jungkook, mükemmeldir. Hiçbir sorunu yoktur.

Eh ben kim miyim?

Ben Jeon Jungkook'um. Fakat sahne arkasındaki o korkak çocuğum.

Ve sahne önündeki mükemmel Jungkook'a delicesine âşığım.


tüm bunları anlatan bizim tanıdığımız jungkook.
gerçek hayattaki benliği, BTS üyesi olduğundaki benliğine âşık.

zaman geçtikçe anlayacaksınız.
sizi seviyorum.

𝐃𝐄𝐂𝐀𝐋𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐈𝐀 - 𝙟𝙟𝙠 [𝙣𝙖𝙧𝙨𝙞𝙯𝙢]Where stories live. Discover now