🌟11:11🌟

170 20 5
                                    

10:56

Μια φορά και έναν καιρό, κάπως πιο βροχερό, τόσο βροχερό που τα νερά στους δρόμους φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο. Εκείνον τον καιρό λοιπόν που δεν μπορείς να βγεις βόλτα ούτε μέχρι την γειτόνισσα για να μάθεις κουτσομπολιά καθόμουν στον διθέσιο κάπως άβολο καναπέ μου, με μια ροζ κουβέρτα που άφηνε ακάλυπτα τα πόδια μου γιατί είναι αρκετά κοντή αφού την έχω από τα τρία μου, ένα κάπως πιο ανέμελο απο όσο θα έπρεπε, κότσο, και τις τριχωτές φούξια, με κουνελάκια πιτζάμες,  σκρολάροντας στο Instagram για τα νεότερα του σχολείου, γιατί όπως είπαμε θα χρειαζόμουν σίγουρα μπρατσακια για να φτάσω μέχρι την πόρτα της γειτόνισσας aka Μάργκαρετ aka μεγαλύτερης κουτσομπόλας του σχολείου aka φιλενάδας μου από το δημοτικό. Τα πράγματα ήταν σχετικά συνηθισμένα στο Instagram. Η θεογκόμενα του σχολείου πήγε το προηγούμενο βράδυ στο σούπερ πάρτι που οργάνωσε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ και έχει ανεβάσει ξεχωριστά στορι με όλα τα αγόρια της ομάδας ενώ τραγουδούν όλα τα χιτς της χρονιάς μαζί, και αυτή ως συνήθως είναι τίγκα στο μακιγιάζ και φοράει κόκκινο lip gloss Kylie Jenner. Οι κάγκουρες του σχολείου ανεβάζουν φωτογραφίες με μισοτελειωμένο τσιγαράκι στο στόμα και στα χέρια τους διαφορά ποτά. Η γνωστή κοπέλα που έχει κωλαρα, ανεβάζει στορι που τρώει κρέπες στο μπαλκόνι της και τα γυαλιστερά πόδια της, που παίζει να έχασε πάνω από πέντε λεπτά από την ζωή της για να βάλει νιβέα σε αυτά, είναι στηριγμένα στα κάγκελα. Ο gamer του σχολείου ανέβηκε Ντιβίζιον sto league of legends οπότε έπρεπε να ανεβάσει στόρι το απίστευτο κατόρθωμα, γιατί μετά από καιρό, μετά από πολλά ματσ που τον πετούσε με μπρονζαδες τα κατάφερε και ανέβηκε στην κορυφή, είναι Σίλβερ πλέον οπότε θα πρέπει όλοι να σέβεστε αυτό το άξιο παιδί . Ο YouTuber του σχολείου ανεβάζει στορι ένα screenshot με το καινούργιο του βίντεο γράφοντας ' έσκασε μάγκες'  από κάτω με έντονα γράμματα σε κίτρινη απόχρωση και άλλα πολλά άτομα να ανεβάζουν χίλια δυο άχρηστα πράγματα για να μας δείξουν ότι και καλά η ζωή τους έχει πιο πολύ δράση από την ζωή της Ντόρας της μικρής εξερευνήτριας.

Τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέρον όμως όταν τα "κανονικά"(ναι εντάξει, απλά δεν έχουμε φίλους και δεν μας καλούν σε πάρτι) παιδιά του σχολείου ανεβάζουν αστεία στιχάκια ή στιχάκια του τύπου ' Φοβάσαι τον θάνατο αλλά δεν ζεις την ζωή' ή γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα όταν ένα στιχάκι εμφανίζεται μπροστά μου εντελώς καρμικά.

Και η ώρα ήταν 11:11!

' Τι και αν το 11:11 είναι αλήθεια, αλλά καμία ευχή να μην πραγματοποιείτε γιατί  κάποιος άλλος  ευχήθηκε να μην πραγματοποιηθεί καμία από τις ευχές;'

Αν μπερδεύτηκες ξανά διάβασε το αργά!

Σοβαρά τώρα ;

Ποιός θα ήταν τόσο κακός για να ευχηθεί κάτι τέτοιο;

...

...

...

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

WISHWhere stories live. Discover now