1.5

4K 353 95
                                    

İkisi de çok gergindi, odalarına doğru gidiyorlardı ama akılları tamamen başka yerlerdeydi. Albus'a genel bilgilendirme bittikten sonra yanlarına gelmesini söylemişti Draco.

Odaya girip kapıyı kapattıktan sonra Draco duvara sağlam bir yumruk geçirmişti. Harry ise gözlerinin önüne gelen dördüncü sınıf anısını kafasından atmaya çalışıyordu ancak pekte başarılı olduğu söylenemezdi.

"Bir şeyler yapmalıyız" dedi Draco.

"Sen bunu daha önce yapmıştın, bir şeyler bulabilirsin" Harry çok boş bakıyordu.

"Yapamam" dedi.

"Birinci görevi bana söyleyen Hagrid'di, çözümünü ise Moody kılığına girmiş Barty Crouch Jr. söylemişti. İkinci görevi söyleyen, yani ipucunu nasıl çözmemi söyleyen" Harry derin bir nefes aldı.

"Cedric'ti, çözümünü de Dobby söylemişti. Anlayacağın ben sadece eyleme dökmüştüm" Draco derin bir kaç nefes aldı ancak daha sonra bağırarak kendi masasının üstünü yere devirdi.

"Ona yardım edemeyiz" dedi Harry.

"Öğretmenleriyiz, ona yardım edemeyiz"

"Bir bir şekilde çözüm bulmak zorundayız değil mi?!"  Draco'nun ses tonu biraz yükseltmişti.

"Ne yapabiliriz sanıyorsun?! Ateş kadehinin anlaşması bağlayıcıdır! Görevleri bilen tek kişi o olacak!" ve Harry'nin sesi de yükseltmişti.

"Bunun bir yolunu bulabiliriz ama değil mi?! Çünkü eğer gerçekten düşündüğüm gibiyse ve sen sırf Albus küçük diye babamın ona acıyacağını düşünüyorsan yanılıyorsun!" artık birbirlerine bağırıyorlardı.

"Bana oğlumu önemsemediğimi ve ya benim bir şeyler düşünmediğimi ima edemezsin! Onu senden daha çok düşündüğüme eminim!" Draco nefes aldı.

"Hadi devam et!" dedi.

"Onu benim kadar umursuyor olsaydın on yıldır neredeydin de, hadi devam et Harry!" Harry yere bir tane tekme attı.

"Bunu kastetmediğimi biliyorsun! Söylemek istediğim tek şey buna bir çözüm bulamayacağımız!" Draco ağzını açtığında kapıda sertçe açılmıştı.

"Siz ikiniz, eğer okula reklam yapmaya çalışıyorsanız bunu gerçekten başardınız" dedi Snape mimiksiz ifadesiyle.

*

"Üzgünüm ama üstümü açıyorsun" diyerek yorganı kendine çekti Harry.

"Ve sende aynısını yapıyorsun" diyerek yorganı kendine çekti Draco. İkisinin de birbirine sırtları dönüktü ve aralarında hatrı sayılır bir boşluk vardı. Bir ara ikisi de yorganı büyütmeyi düşünmüştü ama o zaman bu şekilde atışamazlar ve bir şekilde barışamazlardı. Bu yüzden ikisi de bundan vazgeçmişti.

"Ve sen normalde de soğuğa alışkınsın ama ben değilim" diyerek yorganı kendine çekti Harry. Draco bu cümleye gözlerini devirmişti.

"Slytherin olmam ve beyaz tenli olmam beni soğuğa alışkın yapmıyor!" diyerek yorganı kendine çekti Draco.

"Feminen olan benim! Benim daha fazla sıcağa ihtiyacım var!" diyerek yorganı kendine çekti Harry.

"Maskülen olan ben olduğuma göre benim dediğim olur!" diyerek yorganı kendine çekti Draco. Bir süre bu şekilde yorganı çekiştirmeye devam ettiler.

"Yeter!" dedi en sonunda Harry.

"Gerçekten çok üşüdüm" ama Draco pes etmedi.

"Hala gelip, sarılıp, ısınabileceğin bir kocan var!" ama hayır, önce hangi taraf diğerine sarılırsa o ben hatalıyım demiş oluyordu ve Harry bunu reddetti.

I Found Love || Drarry Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin