-13-

76 0 0
                                    

"Så siger vi det" Siger jeg og lukker øjnene. "Kom lige med mig Brandi, har noget til dig, det er fra dans" Jeg åbner øjnene og følger med Lea. "Her" Hun rækker mig et mærke, jeg ser forvirret på hende. "Det er et tegn på du er en del af os, bare tag den på hver gang vi er til dans" Siger hun jeg nikker og lægger den i lommen. Vi er på vej tilbage til Diana, men vi stopper op når vi ser Diana kysse med Eliot. Jeg slår hurtigt væggen og ser ned. Lea tager min hånd og nusser den, en tåre triller ned ad min kind. "Det er okay.." Siger hun, jeg krammer hende hårdt og lader mig selv bare græde. Hun nusser min ryg, jeg slipper på hende og prøver og stoppe mine tårer. "Eliot er væk nu, lad os gå tilbage til hende" Siger hun, jeg stopper mine tårer og går med hende. Diana krammer mig og jeg klapper bare hendes ryg blidt og sætter mig på jorden. "Er du okay?" Spørger Diana, jeg nikker og lægger mit hoved på Leas skulder. "Jeg er bare træt" Siger jeg, Lea nusser stille min hånd. Diana sætter sig overfor os, som om intet lige skete. Vi har en stille, en akavet stilhed.

//EFTER SKOLE//

Jeg skal følges med Diana og Lea hjem, jeg læner mig op ad væggen og ser rundt. Havde hun fucking ikke slået op med ham?! Hvorfor fuck snaver hun ham så?! Jeg ser Lea kommer ud ad døren og tager fat i hendes arm. "Brandon? Hva' så?" Siger hun, jeg trækker hende ind til mig. "Siden det er weekend nu.. Kan du så please overnatte hos mig?.." Hvisker jeg til hende, hun ser på mig og nikker langsomt. "Vi laver som om vi har nogle lektier for og vi laver dem sammen" Siger jeg, hun nikker og stiller sig foran mig. Vi ser Diana gå ud ad døren og hun går hen til os. "Hey, jeg har fået nogle lektier for og jeg arbejder sammen med Eliot. Så jeg følges med ham" Siger hun, vi nikker og smiler blidt til hinanden. "Vi ses i weekenden måske?" Vi nikker og giver hende et fælles kram. Vi går med det samme hjem til mig, vi stiller vores sko og går ind til stuen. "Hey ehm, Lea sover her i weekenden, er det okay?" Spørger jeg min mor, min mor smiler og arbejder videre. Vi går op på mit værelse og smider taskerne, vi sætter os på min seng og snakker. Lea er rar og være omkring, især nu hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre med Diana. Vi sætter os til og se Netflix. "Hvad vil du se?" Spørger jeg hende, hun trækker på skuldrene. "Criminal?" Jeg nikker og sætter den på.

//NOGET TID SENERE//

Lea tager computeren og lægger den på mit skrive, jeg ser forvirret på hende. Hun stoppede den bare helt random? Hun sætter sig på mig og hun tager mine hænder på hendes hofter. "Eh hva så?" Hun smiler lidt til mig, hun begynder langsomt og kysse min hals. Hun hiver min og hendes trøje af, vi begynder lige så langsomt og kysse. Jeg vender os om så jeg er ovenpå hende, jeg kysser stille ned ad hendes hals. "Blake! Kom herned!" Råber min mor, jeg tager hurtigt min trøje på, det samme gør Lea. Vi skynder os ned til min mor, hun har lavet aftensmad. Vi sætter os ved bordet, vi har fået kylling og kartofler, enkelt. Vi alle sammen begynder og spise, Lea rykker sin stol tættere på mig. Uden mine forældre lægger mærke til det. Hun tager sin hånd på mit skridt og begynder så langsomt at nusse det, jeg bider mig lidt i læben. "Så Lea, hvad interesserer du dig for?" Spørg min mor, Lea fortsætter med og nusse mit skridt. "Dans, det er intet specielt. Men jeg elsker det" Siger hun, min mor ser på mig med et smil. Jeg smiler tilbage og spiser videre. "Vil i med og arbejde lidt i haven?" Spørger min far, jeg nikker og det samme gør Lea. Vi rejser os alle sammen og lægger vores bestik i vasken. Vi tager et par arbejdshandsker på og går mod haven, Lea er blevet sat til og gøre noget ved blomsterne. Jeg skal grave nye huller, til nye planter. Det er da hyggeligt nok. Vi hører højt musik og hygger os alle sammen. Jeg hiver min trøje af, det hårdt og arbejde med trøjen på. Især i dette vejr. Det her er i hvert fald ikke det danske sommervejr. Vores havedør bliver åbnet op, det er Diana. Mit gode humør bliver pludselig meget trist, hun giver tegn til jeg skal gå hen til hende. Jeg lægger skovlen og går mod Diana, vi går ud af haven og er ved hoveddøren. "Bran.. Eliot tvinger mig til og kysse ham og det hele.. Ellers vil han gøre dig noget.. Jeg kan ikke holde det ud længere.." Siger hun, jeg ser på hende. Min sorg er blevet til vrede. Diana tager sine hænder om min nakke og kysser mig, jeg kysser med. "Brandon.. Jeg elsker dig.." Siger hun med tåre i øjnene. Jeg smiler til hende og kysser hende, hun nusser min hals. "Jeg elsker også dig Diana" Siger jeg, hun bliver helt glad og krammer mig. "Jeg ved du hader forhold.. Men.. Vil du være min kæreste?" Spørger hun, jeg bider mig lidt i læben. "Så lover du mig at du holder dig fra Eliot" Siger jeg, hun nikker glad og kysser min kind. "Så nu er jeg hermed din kæreste" Hun smiler og kysser mig, jeg holder fast i hende og nusser hende hår. "Jeg elsker dig! Så fucking meget!" Siger hun "Jeg elsker også dig" Jeg nusser hendes ryg og kysser hendes pande, hun smiler og ser på mig. Har ikke set hende så glad før, jeg føler mig mere speciel nu. Ingen har set på mig på den måde.

Nobody Can Hear You (Danish)Where stories live. Discover now