Kazanan ム Beriths

295 46 39
                                    

Beriths için yazılan tanıtımlar arasında 25 oy alarak x_ayssegul_x birinci oldu

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Beriths için yazılan tanıtımlar arasında 25 oy alarak x_ayssegul_x birinci oldu. Kendisini tebrik ederim! Birincimizi 15 oy le readerlittlewitchwitch ve 14 ile nemesislau takip ediyor. Siz de harika iş çıkarttınız bebeklerim, sizi de tebrik ediyorum.

Herkesin tanıtımı okunmaya değerdi fakat bu üç arkadaşımız herkesin arasından sivrilmeyi başardı. Umarım kaleminiz her zaman böyle tutkulu ve büyülü olur. 

x_ayssegul_x kısa hikayesini yayınladığında sizlere haber vereceğim ve hep birlikte onun kitabına misafir olacağız. İlhamın bol olsun x_ayssegul_x !

Ben bu kısa hikaye festivalini çok sevdim. Tasarımlarımın sizlere ilham vermesi, sizin hayal dünyanızla tamamlanması çok güzel. Bu yüzden bu festivale ağırlık vermeyi düşünüyorum. Umarım siz de benimle aynı fikirdesinizdir.

Beriths'ten sonra üzerinde çalıştığım bir tasarım daha var. Yarın onu sizlere sunacağım. Karakterini söylemeyeceğim ama türünü belirtebilirim sanırım: Gizem/Gerilim türünde olacak. Umarım bu gece rüyanız gizem ve gerilim dolu olur. Yarın görüşmek üzere, herkese hayırlı geceler.

Sevgilerle, büyücünüz.


Balaccie'nin Büyü Dükkanı | İksir Savaşlarıजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें