İşleyiş ve Kurallar

905 141 31
                                    

Balaccie'nin Büyü Dükkanı şu şekilde işler;

Müşteriler bir sonraki bölümde yer alan künyeyi eksiksiz bir şekilde doldurur ve yorumlar kısmına bırakır. Balaccie ise kendine uygun olan istekleri seçer ve en kısa sürede tamamlar.

Balaccie bir isteği kabul ettiği zaman "İsteğiniz kabul edilmiştir, en kısa sürede büyü yapılıp tarafınıza teslim edilecektir." yazar.

Balaccie'nin her isteği kabul etmesi için bir zorunluluk yoktur, belirtildiği gibi sadece kendisine uygun olan istekleri kabul eder.

Balaccie'nin Büyü Dükkanı'nın kuralları şunlardır;

Öncelikle Balaccie istek tasarımlar karşılında sizden kendi hesabını takip etmenizi ya da kitabına oy vermenizi istemez, Büyü Dükkanı müşterisi iseniz bunları zaten yapıyorsunuzdur.

İstekte bulunup tasarımını alan kişi tasarımı aldığı gün içinde kullanmaya başlamalı ve en az bir ay süre ile değişiklik yapmadan kullanmalıdır. Tasarımı kullanmaktan vazgeçtiğinde bunu Balaccie'ye bildirmekle yükümlüdür.

İstekte bulunan kişi kitabı için hazırlanan tasarımı beğenmediği taktirde bunu dile getirmekte özgürdür. Tasarımı hiç teslim almadan Büyü Dükkanı'ndan çıkıp gidebilir.

İstekte bulunup tasarımını alan kişi tasarımı kullanmaya başladığı an kitabının açıklama kısmına "Bu kitap kapağı Balaccie'nin Büyü Dükkanı'ndan satın alınmıştır." yazar.

Hazırlanan tasarımlar üzerinde yazar ismi ile beraber Balaccie'nin isim etiketinin bulunması zorunludur.

Tasarımı alan kişi tarafından tasarım üzerinde hiçbir şekilde oynama/değişiklik yapılmaz. Bir yanlışlık, düzeltilmesi gereken bir yer varsa Balaccie bu düzeltmeyi kendisi yapar.

İstekte bulunan herkes bu kuralları kabul etmiş sayılır.

Balaccie keyifli alışverişler diler!

Balaccie'nin Büyü Dükkanı | İksir SavaşlarıWhere stories live. Discover now