Feeling Good

420 68 114
                                    

Sizi iyi hissettiren şeyler nedir?

Kendinizi baş rolün yerine koyabileceğiniz bir film ya da sizi çevrenizden soyutlayıp boşlukta sürükleyecek bir şarkı olabilir. Peki, kısa hikaye yazmak sizi iyi hissettirir mi?

Hepimiz düşüncelerimizin bir ürünü olan cümlelerimizi burada kalıcı hale getirmeye çalışıyoruz. Kelimelerle oynuyor, cümleleri bir araya getiriyor, ortaya paragraflar ve gittikçe gelişen harika kurgular ortaya çıkarıyoruz. Belki bazıları uzun ömürlü olmuyor ve onları kısa tutuyoruz. Bana göre asıl kurgular onlar. Okuyanda merak uyandıran, devamı için çıldırtan türden bir kurgu kimin hoşuna gitmez ki? Hadi gelin birlikte kısa bir hikaye yazalım.

...

Herkese merhaba!

Sanki liseler arası yarışma düzenliyormuş gibi hissettim ama moda girebilelim diye böyle bir giriş yaptım. Sizlere tasarımlarımı ilham verici bulup bulmadığınızı sordum ve neredeyse herkesten olumlu cevap aldım. Bu öncelikle beni çok gururlandırdı. Bu yüzden hepinize buradan çok çok teşekkür ederim. Şimdi aklımdaki şey şu: Benim tasarladığım bir kitap kapağı için bu kısa hikaye festivaline katılmak isteyen herkes, kısa bir tanıtım yazısı yazacak. En fazla 200 kelimelik bir yazı.  Bu yazıları bir bölümde toplayacağız ve oylama yapılacak. En fazla oyu alan kişi kitap kapağının sahibi olacak ve en az 1 en fazla 5 toplamda 5000 kelimeyi geçmeyecek kısa hikayesini yazacak. Biz de gidip hesabında ona destek olacağız. Yaz tatili olmasına Wattpad'in durgunlaştığı bir dönemde güzel bir etkinlik olur diye düşündüm. Umarım beğenirsiniz ve katılım olur. Eğer katılım fazla olursa devamını da getirebiliriz.

Benim yapacağım kitap kapağı arkalı önlü olacak yani bütün bir kitap kapağı tasarlayacağım. Bunun yanı sıra poster, bölümlere koymak için görseller ve karakter tanıtımı için afişler hazırlayacağım. Görsel adına ne varsa benden kelimeleri büyülemek ise sizden olacak.

Şimdi aşağıya bu kısa hikaye için karakter olabilecek birkaç ismi kombinasyon şeklinde bırakacağım. Lütfen kitap kapağında isim olarak görmek istediğiniz kişinin olduğu kombinasyonun altına + bırakın.

Yukhei-Jeno-Mark

Taeyong-Jaehyun-Doyoung

Yoongi-Taehyung-Jin

Suho-Kai-Baekhyun

Suzy-Chungha-Sunmi

Jennie-Lisa-Rose-Jisoo

Joy-Wendy-Seulgi

Yuqi-Shuhua

Yeeun-Eunbin

Farklı önerilerinizi lütfen buraya yazın.

Kitap kapağı her türde gelebilir. Fantastik/Romantik/Korku/Bilim-Kurgu ya da herhangi bir tür ama yine de en fazla istenen türü belirlemek için bunu da oylamaya sunacağım. Lütfen istediğiniz türün altına + bırakın.

Fantastik

Romantik

Korku

Bilim Kurgu

Gizem-Gerilim

Dram

Oylama 2 gün sürecek. Oylama sonucuna ve üzerinde çalıştığım tasarımlara göre karar vereceğim. Umarım güzel bir etkinlik olur ve eğleniriz. Herkese iyi akşamlar diliyorum.

Sevgilerle, büyücünüz.

Balaccie'nin Büyü Dükkanı | İksir SavaşlarıWhere stories live. Discover now