Persecució

6 1 0
                                    

El senyor Han es queda inmòbil sense saber que fer mentre veu que Mac es dirigeix cap a ell. Mai havera imaginat que aquella xica impertinent fora tan àgil com per a botar d'aquella manera per damunt les taules. Finalment Mac arriba on ell és, i veu que no es dirigeix a ell sino a la porta que comunica amb unes escales interiors les quals ja no s'utilitzen. Però creu que no podrà eixir, ja que està tancada amb clau. Quan Mac arriba a la porta dona una patada i aquesta cedeix sense dificultat. I s'enfila per l'escala, la policia, pistola en mà, la segueix escala amunt. Però ella és més ràpida. Aleshores un dels dos dispara l'arma a través del hueco de l'escala. A l'aula senten el tir i s'estremeixen. Daniel davant la situació, sense saber que fer, surt corrents d'allí per buscar-la. Mac ferida en un costat, segueix pujant escales com pot. Veu una porta i surt. La porta dona a la planta superior, la qual també es destapada. El primer que hi ha es un bany i decideix refugiar-se allí pel moment. Una vegada dintre es tanca en el primer que veu. Aleshores intenta calmar-se, pensar. Treu el mòbil, aleshores es quan s'adona de totes les cridades i els avisos del cap. Sense perdre ni un minut el marca.

- Mac, per fi contestes! Has de fugir d'immediat, van a per tu.

-Massa tart, els tinc ja darrere- diu susurrant, mig plorant del mal - necessite ajuda, ja!

- Val, tranquila no et preocupes. On estás?

- En la universitat

- D'acord, val, allò estarà infestat de policies, no podrem acostar-nos per tant intenta anar al magatzem més pròxim que hajam utilitzat, allí Archi estarà esperan-te amb la moto.

-D'acord, gràcies cap.

-Mac, - diu amb to seriós- recorda que una vegada fuges, ja no podràs tornar mai més.- fa una pausa-  Et trobarem a faltar. Ha sigut un honor treballar amb tu. Molta sort.

- Gràcies per tot cap. Mai l'oblidaré.- diu plorant- Fins mai.- penja

Just en aquell moment s'obri la porta del bany i per un moment a Mac se li oblida respirar. Aleshores un dels policies comença a obrir les portes dels vàters una a una. Ella es troba pel mig, no sap que fer, en res arribarà al seu, de sobte recorda que a l'últim hi ha una finestra, menuda pero suficient per cabre ella. Alehores s'arrestra per sota, intentant no cridar de dolor. El policia arriba on ella era, obri la porta i continua així fins la última. Al trobar la finestra oberta i sang fresca al marc ix corrents del bany en la seua busca, molt enfurismat per haver-la tingut al seu alcanç i no haver-la enxampat.

Una doble vida Where stories live. Discover now