1.🌺Last Day Of School 🌺

21 0 0
                                    

Už jen 5 minut a můžu konečně vypadnout z tohohle ústavu "školy hrůzy."

Úča už půl hodiny žvaní o tom jak jsme se zlepšily a zhoršili, co nás čeká v příštím roce já už slyším jenom bla bla bla........

,,Samantho Destinyová je vidět že vás můj výklad velmi zajímá" kurva?! co?!

,,Ehhm...ano...velmi.." nahodila jsem co největší úsměv a doufala v nemožné.
Úča se na mě jen blbě podíval a začala svůj proslov.

,,hele Destinyová chápu že je poslední hodina před prázdninami , ale aspoň dávat pozor bys mohla" možná jo, ale NECHCI!

podívala jsem se na mobil už jen dvě minuty nějak jí musím zdržet.
,,No...já...víte...ehhm.....mě to nezajímá už půl hodiny tu mluvíte o něčem co víme sami" poté co jsem to dořekla celá zrudla a vypadala spíš jako rajče no jo na tuhle úču vím co zabírá.

,,Co prosím já tu celý rok vedu tuhle nevděčnou třídu a ani poslední den mě neposlouchají, já vám 'Crrrr' " přerušil jí školní zvonek a já byla štěstím bez sebe že už jí nemusím poslouchat.

Rozešla jem se ke dveřím když mě zastavila.
,,Kam si myslíš že jako jdeš Destinyová." Prskla mi do obličeje

,,Kam asi, domů jdu pryč odtud," otočila jsem se a šla ke své skříňce.
Na chodbě byla celá škola, ale i tak okolo mojí skříňky nikdo vyndala jsem si to harampádí co jsem tam za ten rok naházela a dala do tašky, už jsme chtěla odejít, ale....

Všechno by bylo fajn kdyby se neobjevil Derek a jeho parta kterou tvoří on můj ex přítel, Suzy jeho aktuální kurva (klasická Barbie), Harry (Harold) bývalý kámoš ze školky a děsný úchyl, Ryan místní děvkař no.2,
Rous barbie no.2 a samozřejmě Ben (něco jako Ralph ze Simpsnů jen ne úplně tak vypatlaný)

,,Nazdárek Samantho jak se máš" řekl mi Derek a chvíli listoval ve svém 'imaginárním' deníku (jak ubohé). A já tam stála jako socha z ledu

,, vidím že vypadáš celkem dobře, to ovšem znamená že už jsi dlouho nedostala pořádně do ksichtu,
ááá tady to je naposled před měsícem"

Aby jste měli přehled s Derekem jsme se rozešli kvůli tomu že jsem ho načapala v posteli se Suzy
(jinak btw nikdy jsem s ním nespala Nechtěla jsem být jeho soukromá kurva, a taky jsem nechtěla nic chytnou, ale on stále naléhal víc a víc )
bylo to fakt nepříjemné, ale alespoň teď vím jaký je to děvkař. Samo sebou věděla jsem to i před tím, ale znáte to "růžové brýle"

Bohužel on si myslel že je všechno v pořádku, a že se mnou stále chodí a když za mnou přišel na školní dvůr a chtěl mi dát pusu. Tak jsem mu dala takovou facku, že měl na tváři celkem dlouho červený otisk.
Od té doby mě taky začal šikanovat a tak jsem se velice rychle stala terčem celo-školní šikany.

Už dlouho přemýšlím jestli se jim nemám postavit. Jenže mi nikdo nepomůže jsem spíše samotář a nemám moc přátel krom výjimek.

,,Máš pravdu Dee vypadá až moc dobře mmm.. Moc dobře " no jasně aby se úchyl Harold neozval. Samozřejmě jeho pohled směřoval na můj zadek.

,,To je sice fajn, ale já musím domů
'papa " už jsem malém odešla pak mě Derek zatáhl za zápěstí a hodil na skříňky. U ní mě přidržely Ryan s Benem. Celkem to bolelo, ale takovou radost abych vykřikla jim neudělám.

,,Jestli si myslíš že je to tak jednoduché pleteš se," jen se blbě zatváří a je vidět už jenom jeho pěst směřující k mému obličeji. cítím jak mi z nosu začíná téct krev.

Znáte Ten pocit když si myslíte že už je po všem ale ještě zdaleka není. Právě když jsem si to myslela tak jsem dostala facku od Herolda pak hned dalš od Ryana a takovou malinkatou skoro ne citelnou od Suzy.

,, Tak co máš dost Destinyová " Derek se na mě vítězně díval a jakoby nevěděl že po přímé ráně do obličeje nebudu moct mluvit.

Přidal na tvrdosti a chtěl znát odpověď byl připravený my vlepit další facku jenže v tom ho zastavila ruka našeho tělocvikáře Thomase Reynoldse

,,Ach Dereku nemáš nic jiného na práci, copak ty nevíš, že se holky nemlátí." Náš tělocvikář má v téhle škole největší autoritu a zároveň se ho všichni bojí. Říká se o něm, že se jednu vyspal se studentku asi před rokem. Spousta lidí se z toho dělá srandu a sází se kdo bude další.

Projde ke mně vezme za zápěstí a odvede ven ze školy přičemž jsem si všimla že asi dvakrát Mrknul na Karol a ta nazpět zakýval hlavou přičemž se jí na tváři objevil smutný výraz jako kdyby už nikdy neměl vyjít Slunce.
Nebo...
Že by to byla pravda o té jeho minulosti!

Opravdu strašně moc jsem se začala bát nevěděla jsem co mám dělat, když jsme se ale zastavili u školního autobusu Byla jsem v klidu jen mi řekl
,,tak Samantho přeji hezký den. "
A s těmito slovy odešel.

Bylo to divné ale nějak Zřejmě mi to nevadilo pak bylo celkem v pohodě vědět že mě nechtěl zavést někam do lesíčka do křovíčka.
Ani myslet jsem na to nemohla bylo to velice nechutné.

Nasedla jsem do školního autobusu a tam jsem uviděla Molly mojí jedinou kamarádku na téhle škole.

Je něco jako moje ségra je mojí jedinou oporou Potkali jsme se v prváku omylem se ji srazila na zem byla to velice vtipná scéna když jsem jí pomáhala vstát a posbírat všechny její věci přišla mi do ruky i její MP3, na které zrovna hrála moje oblíbená písnička od Shawna mendese, rozléhala se celou chodbou, a když jsem ji konečně vypla tak se celá červenala.
Myslela jsem si že bude jako ostatní holky úplně strašně posedlá, ale když jsme se začali bavit, bylo to strašně super nevěděla jsem jestli se bavím s někým nebo sama se sebou Bylo to úplně jako mluvit s dvojčetem.

Naše konverzace takhle pokračovala dál až jsme se rozhodli že budeme kamarádky měla podobný hudební styl a taky ráda zpívala sice jí to moc nešlo, ale i tak to měla pěkné. Byla jsem velice ráda že mám někoho s kým si můžu povídat sdílet svoje pocity drbat o klucích a tak dále, i když o těch našich se zrovna drbat nedá, ale i ve spoustě věcí jsme byly podobné.

,,Sam!!! ahoj Bála jsem se o tebe, co se ti stalo? Učitel nás pustila dřív chtěla jsem na tebe počkat u školy, ale Reynolds mi řekl ať tam nestojím že by mě mohl vidět ředitel a on by měl problém tak jsem šla k autobusu.
Proč Tě vlastně Reynolds vedl od budovy až k autobusu jako chápu že mi do toho nic není ale ty jsi něco zase provedla nebo jak? " vychrlila na mě své otázky a já myslela že nikdy neskončí.

,,Klid klid moc otázek najednou už to nestíhám a abych ti odpověděla Ne nic mi není to že vás učitel pustila je fajn hodně ti závidím Derek a parta mi dali trochu do huby no, ale přišel Reynolds a to je další odpověď na tvojí otázku odvedl mě, aby mi nenafackovali víc než už jsem. Jo a jinak co ty a poslední hodina?" taky na mě Čuměla jak péro z gauče až jsem se musela pousmát.

,, Dobře no... jo a odpověď na otázku je, že bylo celkem fajn, ale prostě jako každý rok."

Mezitím se autobus rozjel a my jsme vedli nudnou konverzaci o tom co nám vykládali poslední dvě hodiny učitelé Strašně jsme se smáli, když nakonec autobus zastavil u mého domu a já musela vystoupit a rozloučila jsem se s Molly.
Vystoupil jsem a došla k domu a všiml si že jsou rodiče už doma, ale bylo tu ještě jedno auto černý Ford.

Nevím čí je, ale asi se to brzo dozvím.

15 otázek, 15 odpovědí- 30 dní (Shawn Mendes)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora