Morské tajomstvo

1.7K 106 22
                                    

Jedná sa o voľné pokračovanie z pohľadu princeznej Bianky

Anotácia:

Princezná Bianka, by si konečne chcela nájsť princa, ktorého by milovala z celého srdca. Má to však jeden háčik! Bianka, zdedila po svojej matke morskú podstatu a preto sa z nej stala morská panna. Žiaden ľudský princ, si ju za manželku nechce zobrať, pretože ju nazývajú kríženou príšerou. Zničená po odmietnutí aj toho jediného, ktorého milovala, sa rozhodne, že opustí ľudský svet a vydá sa preskúmať more z ktorého pred rokmi bola unesená jej matka.

Bianka, vstúpila do morského sveta, netušiac, čo tam na ňu čaká. Rýchlo však pochopí, že nie je všetko také ružové ako si predstavovala a je uväznená, a zatvorená do väzenia, pretože ju obvinili z paktovania sa s ľudskými bytosťami a špionáže. Bianka, mohla darmo vysvetľovať, že sa len chcela pozrieť ako tu žijú jej sestry, nikto ju nepočúval. Domov sa však vrátil morský princ Gabriel, ktorý je znudený rovnakými vodami a hľadá v živote trošku vzrušenia.

Keď natrafí na uväznenú Bianku, sľubuje jej, že presvedčí svoju matku, aby ju pustila, ak mu ona povypráva o živote medzi ľuďmi. Bianka a Gabriel, odhaľujú spoločne temné zákutia ľudského sveta, ale aj toho morského.

More sa však začína búriť a tajomstvo, ktoré malo byť hlboko pochované, vypláva na povrch.

More sa však začína búriť a tajomstvo, ktoré malo byť hlboko pochované, vypláva na povrch

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Srdce princa ✔Where stories live. Discover now