29

543 45 4
                                    

Για δεύτερη φορά μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, που μαζεύω βαλίτσα και σε λιγότερο από μια ώρα, θα πρέπει να βρισκόμαστε στο αεροδρόμιο, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει να βιαστούμε.

- Luke, τελείωνε. Δεν θα μας περιμένει το αεροπλάνο.
Του φωνάζω, ενώ περιμένω έτοιμη στην πόρτα.

Αυτή την φορά θα μας πάει η Rita στο αεροδρόμιο.

- Έτοιμος!
Φώναξε και ήρθε στο σαλόνι.

Πήραμε τις βαλίτσες μας κατευθυνθήκαμε προς το αυτοκίνητο.

Αφού τις φορτώσαμε, πήραμε τις θέσεις μας και η Rita πάτησε το γκάζι.

Τι αεροδρόμιο βρίσκεται στην άλλη άκρη της πόλης, οπότε θα πάρει λίγη ώρα μέχρι να φτάσουμε.

Έχουνε περάσει δεκαπέντε λεπτά, όταν συνειδητοποιώ πως δεν έχουμε διανύσει ούτε το μισό της βαρετής αυτής απόστασης. Αποφασίζω έτσι, για να ξεχαστώ, να φορέσω τα ακουστικά μου και να ακούσω λίγη μουσική. Επίσης είναι ένας καλός τρόπος να μην ακούω τις εξίσου βαρετές συνομιλίες της Rita και του Luke.

Το πρώτο τραγούδι που παίζει είναι το "In my blood" του Shawn Mendes.

Αρχίζω να σιγοτραγουδάω τους στίχους, ενώ ταυτόχρονα σκεφτόμουν τι θα πω στον Liam. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα πως θα του πω την αλήθεια. Φοβάμαι πολύ την αντίδραση του. Μπορεί να μου θυμώσει και να μην θέλει να μου ξαναμιλήσει μετά από αυτό.

Δεν ξέρω. Ίσως να διστάσω και να μην του πω τίποτα. Να συνεχίσω να ζω την ζωή της Jess και ο Liam να μην μάθει ποτέ ποια είμαι πραγματικά.

Και τότε στα αφτιά μου ηχεί ο στίχος που μου δίνει το θάρρος να το κάνω, να του πω τα πάντα, χωρίς να φοβηθώ.

"Sometimes I feel like giving up, but I just can't. It isn't in my-"

Ένας δυνατός ήχος και ένα γερό τράνταγμα με έβγαλε από τις σκέψεις μου.

Δεν έχω καταλάβει τι έγινε μόλις. Όλα είναι θολά και ακούω κάποιον να φωνάζει το όνομα μου, όμως δεν μπορώ να αναγνωρίσω ποιανού είναι. Το σώμα μου έχει παραλύσει και ένα μούδιασμα απλώνεται σε όλο μου το κεφάλι.

Και μετά όλα μαύρα.

Liam's p.o.v.

Ήμουνα στον δρόμο για το αεροδρόμιο, όταν μου τηλεφώνησε ο Zayn, λέγοντας μου να έρθω στο νοσοκομείο, γιατί η Jess τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Από το άγχος μου, παραλίγο να τρακάρω δύο φορές στον δρόμο, με την μηχανή και ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η σωματική μου ακεραιότητα, ενώ η ζωή της Jess βρίσκεται σε κίνδυνο. 

The Fuckboy L.P.Where stories live. Discover now