-2-

66 12 0
                                    

(Yoongi'nin ağzından)
Aman tanrım!!! Bu o olamaz
Yoongi: hey yanına oturabilir miyim?
Mi rea: oturamazsın!
Yoongi: ne yazık ki boş yer kalmadı oturabilirim.
Mi rea: ha ha ha çok komik
Yoongi: al şu çantanın
Mi rea: sihirli sözcük ?
Yoongi: ne sözcük ?
Mi rea: sihirli
Yoongi: ahh anladım çantanın alırmısın ? burdan lütfen . Lütfen kelimesini bastırarak söylemiştim. :) yüzü gerçek mi diye düşünmedim de değil yüzüne bakarken
Mi rea: gözlerini yüzümden ayıracakmısın yoksa ben mi ayırıyım. Nihayet gözlerimi yüzünden ayırabilmiştim .
Yoongi: sakin sinir gerek yok seni galiba birine benzettimde o yüzden.şu ani yalan bulmaları çok seviyorum.😈
Mi rea: yiyeceğim mi sanıyorsun sen bu yalanı.
Yoongi: şeyyy ıııı eee
Mi rea: açıklama istemedim . Sonunda dersler bitmiş öğle arasına girmiştik. Yemekhane gitmiştik. Bizimkiler masaya oturmuştu. Mi rea başka bir masaya doğru gidiyordu. Biri onu itti yere düştü. Yemek te üstüne düştü. Ben de dahil herkez gülmeye başladı.
X: ha ha ha şuna bakın ezik
Mi rea: sen eski günlerini unuttun herhalde. Dedi ve çelme taktı.
X: ne yaptığını sanıyorsun sen. Mi rea kalkıp gitti. Ben de tuvalete gideceğim yalanıyla mi Rea 'nin peşine takıldım . Okulun en tenha köşesine gitti bir ağaca yaslandı ve ağlamaya başladı. Gizlice onu izliyordum. Bir erkek onun yanına gitti ama o bir dakika ya o teahyung değilmi? Onu teselli ediyordu.
Mi rea: istemiyorum teahyung git.
Teahyung 'ın görebileceği bir şekilde elimle  kalk işareti yaptığım. Oda kaşlarını kaldırdı. Hadi ama dizilerde hep böyle olmazmıydı kızı seven oğlan kızı ağlarken görünce yanına gider ona sarılır sonra aşklarını itiraf etmezmiydi. Hayeller vs Gerçekler. Acaba biri onun canını gerçekten çok mu yaktı.
İç ses: tabi ki yaktı salak o ahmak babana evlendirilmeye çalışılmadımı sonrada ailesine kızdığı için ormana kaçtıda sen bulmadın mı onu ha?
Galiba iç sesim ilk defa doğru söylüyor. Bir daha onun canını kim yakar ağzına sıçacağım kesin. Evet onu seviyorum. En yakın zamanda da söyleyeceğim.

FIRST LOVE   - SUGA - ( TAMAMLANDI)Место, где живут истории. Откройте их для себя