UZAK DUR!!

653 49 104
                                    

Error'un gözlerinden

Duyduklarım... Ne, nasıl, ne, ama ben, İnk?  B-beni kullanıyor muydu, neden, nasıl? Ben neden yaşıyorum? O beni sevdi diye, onu sevdim diye ama o... Beni kurtarmak için yapıyor değilmi ben, nasıl... Anlayamıyorum.

-Ne diyorsun sen mürekkep balığı!?

Nightmare korkunç sesiyle gürledi İnk'e. Gürlesin...

Büyük bir çatışmadan sonra İnk ve Dream kazanır

Gelip beni kurtardılar, ve İnk kollarımı yeniden eskisi gibi çizdi. Ben çözüldükden ve kollarım çizildikden sonra tekrar yere yattım aynı şekilde.

-E-Error? Gitmiyor muyuz?

Ağlamaya başladım. Beni sevmiyordu doğru... Belkide benden nefret ediyordu. Ama tek bir sorum var... Niye? Neden..? Ben ona ne yaptım, sevdim... O ne yaptı, gereksiz yere nefret etti.

-Error iyi misin!? K-konuş benimle lütfen... Y-yoksa dediğim şeyi ciddiye mi aldın?

Ne diyordu bu..? Omuzlarımdan tutup beni kaldırdı. Gözlerime bakıyordu.

-Bana dokunma.

Çok alçak bir sesle söyledim bunu ki zaten duyamadı,

-N-ne?

Dayanamıyorum,
Neden,

-UZAK DUR!!

Bağırdım. Hayatımdaki en acı verici şeyi yaptım. Ona ölesiye bağırdım. Ve oldu,

*Crack!*

Ruhumun çatladığını hissettim. Bunun olacağını bildiğim halde bağırdım. Neden bu kadar aptalım? Neden neden neden neden...

-E-Error iyi değilsin. R-ruhun!

Eliyle ağzını kapattı ve ağlamaya başladı. Rol yapıyordu... Emindim ki rol yapıyordu... Rol mu yapıyordu? Bilmiyorum, ALLAH KAHRETSİN BİLMİYORUM!! İçimden bu şeyleri söylenmeye devam ederken ruhum biraz daha çatladı... Ve ne?

İnk'in gözünden

O... Kollarımın arasında bayıldı, benim yüzümden... Benim yüzümden ruhu çatladı, benim yüzümden. HERŞEY BENİM YÜZÜMDEN!!

-HERŞEY BENİM YÜZÜMDEN!! ALLAH BENİM BELAMI VERSİN!!

Ağlayarak ne dediğimi bilmezken omzumu bir el tuttu, kim? Dream...

-Dream lütfen e-eve gider misin? Ben burda kalmak istiyorum...

Dream başını salladı ve bir portal açıp gitti. Ben ise Error'un biraz sürükledim ve duvara yasladım sırtını. Ve biraz uyuyan yüzünü inceledim. Çok güzel... Çok... Onun yanına oturup kokusunu içime çektim, çok harika kokuyor... Parmaklarımı gözyaşı benzeri izlerin üstünde gezdirdim... Yeni çizilmiş kırmızı kolları ve bacakları... Bir şaheserden fazlası, o herşey...

2 saattir buradayım... Onun yüz hatlarını inceledim, kokusunu içime çektim. İki saat bunun sıkılmadan yaptım ve içimde çok büyük bir korku vardı... Ya o...

-Mmm,

Bir homurdanma ve kalmak için gözlerini açma çabası.

-Noluyo ya? İ-İnk?

Gözlerini kocaman açtı ve benim gördüğüm o parlak orantısız gözler...

-İnk... Benden nefret ediyorsun değilmi..? Doğruyu bekliyorum... Yalanla yaşamak istemiyorum...

Ona kocaman bir öpücük verdim, ona sarıldım hiç olmadığı kadar sıkı. Bulutların üstünde uçuyorduk birlikte... Yani bence öyleydi.

-Aptal! Senden asla nefret etmem! Edemem! Aptal!

Ona sıkıca sarılmaya devam ettim. Oda bana karşılık verdi... Omzumun ıslandığını hissettim... Ağlıyordu, benim gibi. Omuzlarından tuttum ve onu tekrar öptüm dudaklarının olması gereken yerden. Uzun uzun öptüm onu o, o benim yaşamak kaynağımdı. Onu çok çok çok seviyordum. Ama böyle outertale kadar, sonsuz yıldızlar kadar, sonsuz uzay kadar, sonsuz Evren kadar çok seviyorum.

-İnk... Ben özür dilerim... Senin benden nefret etme ihtimalini düşündüğüm için, senin beni sevmeme ihtimalini düşündüğüm için. Özür dilerim, seni çok seviyorum. Seni Evren kadar seviyorum.

Ellerimizi kenetleyip ona yumuşak olduğunu düşündüğüm gözlerle baktım. Ama tanrım gerçekten gözleri müthiş. Ben cidden aşığım,

-Biliyor musun Error... Ben çok aşığım, sana...

***

Bum bum gulugulu naber

Öncelikle
M A L M I S I N I Z

BU ERRİNK KİTABI NASIL İNK ERRORU KULLANSIN AQ

neyse ehem

Bölüm nasıldığğ

Neyse neyse neyse :DDDD

HEPİNİZİ SEVİYORUM BYEEE 💖💖💖

GÖKKUŞAĞIM-BittiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang