🏠BÖLÜM 30🏠

2.5K 158 133
                                    

Part:1

     Kışı erken getirerek kayağa gitmişlerdi. Dağın en tepesinde sadece onlar ve birkaç kişi vardı. Kısacası kocaman dağ onlara kalmıştı. Kayak yapmak için gittikleri yerde kar topu savaşı yapıyorlardı, birbirlerini yerde yuvarlıyorlardı. Tabi bunların arasında Damien'in bir haftada kız arkadaşı olan Melanie de dahildi ve herkes onu benimsemiş ve sevmişti.

     Grup oluşturarak yeni bir savaşa başlamışlardı. Damien, Melanie Alya, ve Adrien bir grup olmuştu. Marinette, Nino, Evelyn ve Hiro ise bir grup olmuştu. Kaybeden grup kazanan gruba yemek ısmarlayacaktı. Başlama işareti ile kartopuları havada uçuşmaya başladı.

"Nino sevgilin beni bırakmıyor onunla sen ilgilen" diye bağırdı Marinette, bir yandan da Alya dan kaçarken. Nino muhtemelen duymamıştı bu yüzden Alya Marinette'i kovalamaya devam etti. Kısa bir koşunun ardından Alya Marinette'i düşürmeyi başarmıştı. Yerde kalan Marinette ileride yaşanan kaosa gülerken yüzünde aniden beliren yeşil eldiveni gördü. Kim olduğunu anlamıştı. Bu kişi Adrien'di ve kesinlikle ondan önceki oyunun intikamını alacaktı.

"Hayır Marinette intikam almayacağım. Tut elimi de kaldırayım seni yerde kalma" dedi Adrien. Marinette kaşlarını kaldırarak

"Emin misin?" diyerek elini tuttu, fakat hâlâ kararsızdı.

"Eminim. Hadi Marinette. Kalk yerden"

"Biz aynı takımda bile değiliz. Niye bana yardım edesin ki?"

"Çünkü ben centilmen bir rakibim."

"Peki. Kaldır beni centilmen rakip." diyerek sıkıca tuttu elini ve kalkmak için doğruldu. O sırada Adrien'in şapkası Marinette'in yüzüne düştü ve yarı ayakta sayılan Marinette ve Adrien aniden yere, bembeyaz karların üzerine düştüler. Bir kaç saniye öyle kaldıktan sonra Marinette yüzünü karın içinden çıkararak yanındaki Adrien'e baktı. O şanslı olarak sırt üstü düşmüştü. Adrien Marinette'in karla kaplı yüzünü görünce gülmeye başladı.

"Ahahaaha Marinette, hâline bak, sil yüzünü"

"Komik mi Adrien? Değil. Senin yüzünden düştük."

"Evet komik. Noel Baba gibi oldun."

"Adrien!"

"Tamam tamam sustum" diyerek ayağa kalktı Adrien ve tekrar elini uzattı

"Hadi kalk bakalım. Bu kadar yuvarlanma yeter"

"Evet bencede" dedi ve Adrien'in elini tuarak kalktı. Diğerlerinin yanına giderken Marinette şapkayı unuttuklarının farkına vardı ve geriye dönüp şapkayı aldı.

"Unutmuştum, sağol Mari."

"Mari ha? Sevdim bunu" dedikten sonra ayak parmaklarının ucunda yükselerek şapkayı Adrien'in kafasına güzelce taktı.

"Teşekkürler hanımefendi, çok naziksiniz."

"Sizin kadar olmasa da biraz öyleyimdir" dedi ve ikisi de gülmeye başladı.

"Şimdi uzaklaşıyorum, rakipler iş birliği yaptı demesinler ama dikkat et. İntikamımı da sonra alacağım" diyerek Adrien uzaklaştı. Marinette ise arkasından gülümseyerek ona bakıyordu.

"Hey Kleopatra*, Antony uzaklaştı. Arkasından bakmayı bırak artık" diyerek oturduğu yerden bağırdı Darcia.

"Sensin Kleopatra. Kimsenin ardından baktığım yok."

"Hı-hı tabi. Neyse sizin aşk hikayeniz beni pek ilgilendirmez. Marinette, en şirin ev arkadaşım benim otele gitmeme yardım eder misin? Normalde olsa zıplayarak giderdim ama karda zıplayamam." diyerek şirin bir yüz ifadesi takındı Darcia. Marinette  ise bir Darcia'ya bir de Adrien'e baktı. Arada kalmıştı.

"Eeee şeyy, Darc sen burada bekle, oyun bitsin hemen geliyorum" dedi ve koşarak uzaklaştı. Darcia ise onun bu hareketine göz devirerek

"Bunu yazdım kenara minik Marinette " diyerek arkasına yaslandı. Bir süre sonra ileriden gelen Damien'i görünce doğrularak ona seslendi.

"Efendim Darcia. Bir şey mi oldu bacağına?"

"Hayır olmadı ama ben burada sıkıldım. Otele gitmeme yardımcı olur musun diyecektim evin en mükemmel sesine sahip olan insanı?"

"Öyleyim değil mi gerçekten?"

"Tabiki de. Hem çalıp hem söylemek büyük yetenek."

"Eehheh biraz öyle. Herneyse Darcia benim Melanie'ye yardım etmem gerek. Oyunu kaybedemeyiz. Sen dur burada az sonra gelirim." diyerek Damien de uzaklaştı. Darcia ise tekrar arkasına yaslanarak beklemeye başladı. Tekrar bacağını kırmaya niyeti yoktu.

 

*Antony hemen ilk görüşte aşık olup Roma'ya geri dönmek yerine Kleopatra ile Mısır'a döndü. Ancak Roma'da devlet başkanı Oktavian'ın kızı ile nişanlı olması gibi küçük bir detayı atlayıvermiş aşık olunca. Gücünü iyice sağlamlaştırdıktan sonra Oktavian, Kleopatra ve Antony'in ordularına savaş açıp yendi. Yunanistan bölgesinden Mısır'a kadar geri çekilen çift gene de kurtulamadılar. Mısır'a döndüklerinde de Oktavian ile savaş devam etti. Saklanma dönemlerinde Kleopatra'nın intihar ettiğine inanan Antony, kendisini kılıcını karnına saplayarak öldürdü. Antony'in ölümünden sonra Oktavian, Kleopatra'yı esir alıp hapsetti. Kleopatra da burada hücresine yardımcısının gizlice soktuğu zehirli yılan ile kendisini öldürdü. Aşıklar en azından sonraki yaşamda kavuşmaları için yan yana gömüldüler. --- İkisinin bu denli bağlı ve muhteşem aşk hikayeleri olduğu için Darcia Kleopatra ve Antony ikilisini seçti. Ölmeleri değil bağları önemli.


HOUSEMATE🏠

Miraculous: HousemateOn viuen les histories. Descobreix ara