XXVI. I have pancakes for you...

4.2K 282 10
                                    

Zdá se mi to, nebo moje poslední části stojí za nic? Jsou tam tuny chyb a žádnej děj a já bych si za to nejraději vyrvala všechny vlasy z hlavy. Jako částečně je to proto, že části píšu po nocích na mobilu pod peřinou, nebo při hodině. Neskutečně mě štve, že na to nemám čas, ale co nadělám? Musim se s tim nějak smířit! Takže odteď se budu snažit přidávat delší části s dějem, které ovšem nebudou až tak často.

Opravdu mě to mrzí, ale co nadělám?

A taky vás předem upozorňuji, že v pátek odjíždím na tábor a vracím se ve strědu. Asi si dokážete představit, že tam nebudu mít čas psát, protože je to opravdu záhul, to co nám tam provádí.

A navíc budu patřit k nejstarší, což znamená asi milionkrát víc povinností , než normální smrtelník.

Dále se vás chci zeptat, chcete rozdělit "1." a "2." sérii, nebo to mohu nacpat všechno sem? Je to na vás....

Možná, že bych od @Axmannova vysomrovala novej trailer, kterej klidně přidám i sem, s tim neni problém... takže se rozhodněte zlata, mě je to upřímě úplně jedno :D

Jinak, část věnována všem :33

Bude o v nejhorším prostě trochu skok v čase nooo ( jejda spoiler )....

To jsem se zas rozepsala! Každej kdo si to přecětl, u mě má vyznamenání :33 zbožňuju vás děcka :3

♥firefly♥

P.S. máte to 13+ koťata :3 Na boku písnička :D SoMo - We can make love  Všem doporučuji :D Trochu dirty , ale nevadí :3

P.P.S. Orální sex popisuji poprvé, tak mě nesežerte! Především s ničím nemám zkušenosti jasný?

( bude mi 15)

____________________________________________________________________________________

Kayleigh's point of view:

Harry mi rukou přejel po zádech až na zadeček, který stiskl. Vzdychla jsem do polibku. Má kůže hořela a mé tělo se dožadovalo dalších dotyků. Chtělo ho cítit všude.

Jeho ruka náhle opustila můj zadeček a začala se přibližovat k vnitřní straně mých stehen. Prsty mi jemně přejel přes stydké pysky ( p. a. No twl nemůžou prostě pojmenovat části pohlavních orgánů normálně ?)

Zasténala jsem.

Jeho ruka putovala až k mému bodu G ( p.a. no to jsem to vymyslela, to je lepší) . Lehce ho dvěma prsty pohladil a já se více natiskla na zeď ,neschopna jakéhokoliv pohybu a lapají po po dechu.

Všechny buňky v mém těle jako by se zbláznily. Kůže hořela a zatím co mi po zádech běhal mráz. Má kolena se třásla a já jen doufala, že se nepodlomí.

,, Ha- Harry." Zašeptala jsem toužebně.

,, Řekni mi co chceš." Jeho dech se odrážel od mé kůže a jeho rty se dotýkaly mého krku. Odtáhl se od něj a podíval se mi do očí.

Třpytil se v nich chtíč a téměř fanatická vášeň. Láska tam byla také, ale v tuto chvíli přebitá nezkrotnou touhou po mém těle.

Byla jsem si jistá , že já na tom nejsem o moc lépe.

,, Chci tě cítit v sobě." zachraptěla jsem téměř neslyšně. Více jsem ze sebe dostat nedokázala. Harryho rty se zkroutily do úšklebku.

,, Ještě ne." S těmi slovy do mě strčil dva prsty. Částečně překvapením a částečně slastí jsem vyjekla.

F#ck your body|H.S.FF| AUKde žijí příběhy. Začni objevovat