V. Shit! It wasn't just a dream....

7.7K 325 14
                                    

Kayleigh´s point of view:

Otevřela jsem oči a pokusila se zvednout. Bohužel mi v tom bránily něčí ruce. Podívala jsem se na osobu ležící vedle mě a vyjekla.

,, Doprdele, doprdele, doprdele!" Můj společník otevřel oči. 

,, Dobré ráno." Zasmál se. 

,, Kurva! Takže to nebyl sen? Kolik je? " Začala jsem zmatkovat. Těmto situacím jsem se ze zásady vyhýbala. Chytil mě za ramena.

,, Klid jo. Nebyl to sen, je půl sedmý a všechno je v pohodě."  Padla jsem zpět do polštářů.

,, Jsem taková kráva" Zamumlala jsem spíše sama pro sebe.

,, Hele nevim jak ty, ale já si včerejšek dost barvitě pamatuju, což je zvláštní vzhledem k tomu, kolik jsem toho kvůli tobě vypil."

,, Hej jak kvůli mě? Já tam ani nebyla. "

,, No právě. A ti kreténi do mě furt ryli, že chci- no přesně tohle." Zasmála jsem se. I přes vážnost situace jsem se smála.

,, Myslím, že jestli matka zjistí, že nejsem doma, tak jsem mrtvá." Sáhla jsem po psaníčku a vytáhla mobil.

Zlatíčko v noci jsem jela do práce. Nezapomeň si koupit svačinu, peníze jsou na lince. Nechtěla jsem tě ve tři ráno vzbudit. Vrátím se v pátek.-pusu máma

Usmála jsem se,

,, Dobrá zpráva. Máma nic netuší, myslí si, že ještě pokojně spím ve svojí posteli."

,, Necháme ji při tom. Teď tu máme trochu větší problém." Nadzdvihla jsem obočí.

,, Vyspali jsme se spolu, protože jsme byli opilí, kde vidíš problém?"

,, Zaprvé, ne nebyli jsme opilí, minimálně já si byl vědom toho, co dělám a zadruhé- eh hoď na sebe prosím něco, nemůžu se soustředit." Zasmála jsem se jeho výrazu.  Dalo by se říct, že mě svlékal pohledem, ale v dané situaci, kdy jsem na sobě vlastně nic neměla, se to tak nazvat nedalo.

,, Chudáčku." Sáhla jsem po jeho tričku a rychle ho na sebe navlékla.

,, Spokojenej?" 

,, Ne, jo , ne. Jsi totiž neuvěřitelně sexy, takže mi to moc nepomáhá. Navíc v tom tričku..." Kousl se do rtu.

,, Čum mi laskavě do očí a mluv." Zasmál se.

,, Fajn, budu se snažit. Eh, kde jsem to skončil? Jo. Takže jsem si to plně uvědomoval a navíc, mám takový pocit, že bych si to moc rád zopakoval a obávám, se, že to není jen pocit.ů Znovu si mě lačně prohlédl. 

,, Skvěle, takže uznávám, taky jsem si to uvědomovala a taky bych si to zopakovala, ale žel bohu, mám svá pravidla a hrdost, která je nyní....jak to říci, dost pošpiněna, protože mě vysvlíkáš pohledem z toho mála , co mám na sobě a to málo ještě patří tobě, tudíž....no. Jsme v dosti ošemetné situaci, těmhle věcem se proto ráda vyhýbám a myslím, že utéc teď by nebylo ani rozumné a ni realisické... A..." Můj zrak se přemístil na jeho potetovanou hruď.

,, Ah, myslim, že tušim jak se cítíš." Kousla jsem se do rtu.

,, Kotě, oči jsou vejš." 

,, Jsem spokojená. Kurva proč je každá část tvýho těla tak hypnotizující?" Zeptala jsem se a dál zírala na vytetovaného motýla. Zrakem jsem sjela níž , až k listům u jeho véčka. Žel bohu, zbytek zakrývala peřina.

F#ck your body|H.S.FF| AUKde žijí příběhy. Začni objevovat