VIII. I live in my own world

6.4K 297 14
                                    

Kayleigh´s point of view:

,, Harolde okamžitě dej tu ruku dolu." Zavrčela jsem a převrátila se na záda. Harry poslechl a sundal svou pravačku z mého boku.

,, Tss, stejně se ti to líbí! Nemůžeš se soustředit, proto chceš, abych tu ruku dal dolu." Na tváři se mu objevil samolibý úsměv. Jeho ego dosahovalo do neuvěřitelné výšky, nikdy jsem neviděla nikoho tak sebestředného a sebejistého. Žel bohu, v tuto chvíli měl pravdu. To jsem ale- už kvůli vlastní hrdosti a svému ( táké trošíčku přemrštěnému egu)- nehodlala uznat. 

,, Nefandi si. Rozčiluješ mě i ty tvoje nenechavý ruce nadrženče." Tohle nebyla pravda, ne uplá. Ve skutečnosti jsem se opravdu nedokázala soustředit. Jeho pravá ruka přejížděla po mém těle sem a tam a dělala malé kroužky. Díky jeho pohybům , se po celém mém těle tvořila husí kůže a vše, co jsem byla schopná vnímat, byl jeho dotek. A přesně to mě tak dráždilo. 

Způsob, kterým mé tělo reagovalo jak na Harryho doteky, tak na Harryho přítomnost samotnou. Dostávalo mě to ze zajetých kolejí a já nevěděla, jak se chovat.

,, Co mám dělat, když přede mnou leží holka, která na sobě má jen moje tričko a spodní prádlo. To člověka nenechá v klidu." Jeho horký dech se odrazil o mou kůži na krku a já okamžitě pocítila to známé mrazení.  Pousmála jsem se nad jeho slovy. Ani já ho nezanechávala chladným. Veškerá naše přitažlivost byla vzájemná. 

,, Nedělej nic. Mlč a koukej na film." Znovu jsem zrak vrátila k filmu běžícímu na notebooku. 

,, Zahrajeme si tenis." Tato slova však nevycházela jen z notebooku. Během sekundy se Harryho ruka pokoušela dostat pod moje/ jeho tričko. Jedním pohybem ruky jsem film stopla a celým tělem jsem se otočila na osobu ležící za mnou. Rychle jsem ho chytla za ruce, které jsem mu dala za hlavu a obkročmo si na něj sedla.

,, Harolde Edwarde Stylesi, nech mě dívat se na film. Už jsem ti řekla, že žádnej sex nebude." Chtěla jsem se vrátit do předešlé polohy, bohužel jsem se otřela o jeho chloubu. Zasténal.

,, Kay tohle nedělej." Chraplavý hlas, kterým to řekl, mi přivodil husí kůži. Rychle jsem se zvedla, doufajíc, že to nechá jen tak. Otočila jsem se k němu zády a film znovu pustila. Chvilku mě nechal v klidu, ale poté se asi začal nudit. Odhrnul mi vlasy z krku a kladl mi na něj motýlí polibky. Zasténala jsem a přivřela oči.  

Každý jeho další polibek mě nutl chtít ho víc a víc. On si to dobře uvědomoval. Rukou mi zajel pod trikou a prstem mi po zádech, bocích i břiše kreslil obrázky. Zavrněla jsem. 

Rty přesouval stále blíž a blíž k mému nejcitlivějšímu místu na krku. Během několika málo sekund ho našel. Z úst se mi vydral sten ve spojení s jeho jménem. V dalším poibku, který dal opět na stejné místo, jsem cítila jeho samolibý úsměv.

,, Ty uděláš všechno proto, abys mě dostal do postele, co?" Jeho rty přerušily dotyk s kůí na mém krku.

,, No, tak do postele už jsem tě dostal." Povzdechla jsem si.Znovu jsem se otočila k Harrymu. 

,, Harry prosím...já..." Zírala jsem na stěnu za ním. Nechtěla jsem se mu podívat do očí. Pořád jsem byla dost vyklepaná z dnešního dne. Jemně mě chytil za bradu a mou tvář nasměroval směrem k té jeho.

,, Já vím, jen tě provokuju. Nehodlám tě do ničeho nutit." Usmál se. Úsměv jsem mu oplatila, stále se dívajíc do jeho smaragdově zbarvených očí, ve kterých zářily jiskřičky štěstí. Dodávaly celému jeho zjevu rošťáckou podobu. 

Opravdu byl rozpolcená osobnost. Už vzhledově. Svalnaté tělo zdobilo velké množství tetování. Vypadalo až děsivě a rozhodně autoritativně. Zato jeho tvář by mohla patřit andělu. Neposedné kudrlinky a ďolíčky při úsměvu podporovaly zjev andílka. To on ale nebyl. I zelené oči se zdály andělské, ale kde jaká dívka by v nich byla schopna utopit i svou duši. 

Rychle jsem myšlenky setřásla a vymrštila se do sedu.

,, Tohle není dobrý." Zašeptala jsem. 

,, Kay, co se děje?" Starostlivě si mě přeměřoval. Vzdychla jsem si.

,, Tohle je špatně! Je to nebezpečný, všechno tohle naše chování. Já si ty svoje pravidla nevymyslela jen z rozmaru. Chtěla jsem se vyhnout jakémukoliv projevu citů a teď je pozdě. I když je to jen na začátku, nezapřu to, že mi na tobě záleží. A to se známe jen chvilinku. Musíme s tím přestat dokud to jde. Nechci skončit se zlomeným srdcem." Zamračil se.

,, A nenapadlo tě, že bych tak mohl skončit i já." Při jeho slovech jsem zvedla zrak k jeho tváří. Na tvái měl smutný- až zmučený výraz.

,, Co tím myslíš?" Podivila jsem se.

,, No, třeba nejsi jediná hmm? Nepokusila ses přmýšlet nad tím, jestli to není vzájemné?" Zamračila jsem se ještě víc. Stále mi nedocházel význam jeho slov.

,, Vždyť ty se se mnou bavíš jen kvůli sexu ne? Samozřejmě ti to nezazlívám, protože nikde nepadlo nic  tom, že se mnou máš trávit čas i z jiného důvodu, než z toho , aby sis se mnou užil." Výraz na tváři se mu změnil ze zmučeného na bolestný.

,, Myslíš si, že jsem s tebou jenom kvůli sexu? A proč bych to dělal? Můžu mít holku , na kterou si ukážu a rozhodně bych se nemusel snažit k ní být nějak milý nebo se o ni starat." Až nyní mi pomalu začalo docházet , jak to myslel.

,, Takže ty..." Nenechal mě mou domněnku dokončit.

,, Ano, jsem z tebou protože s tebou chci být, Trávit čas a rozhodně ne jen kvůli sexu. To beru jen jako...řekněme bonus. I kdybys odmítla se mnou spát, chtěl bych s tebou trávit čas." Zamrzla jsem na místě. Mohlo to být možné? Přece jen, celý život jsem si nepřipouštěla to, že by mě mohl mít skutečně rád. Když nepočítám Chantelle....

 ,, Aha.." Nelíbilo se mi to! Tedy...bylo úžasné to, že se mnou někdo chtěl být jen tak, ale zároveň jsem se bála. Harry byl člověk, do kterého se zamilovat, bylo opravdu snadné. Šlo to lusknutím prstů. Rychle jsem se zvedla a začala hledat svoje oblečení, které bylo stále mokré. Chytil mě za třesoucí se ruce.

,, Kayleigh klid. Nech toho, vždyť neděláme nic nezákonýho. Prostě spolu kamarádíme a příležitostně spíme." Zamračila jsem se.

,, Já žiju ve svym vlastnim svetě, jestli sis toho ještě nevšiml. A v něm je tohle trestáno smrtí." Protčil oči. 

,, Čeho se tak strašně bojíš?" Podívala jsem se na něj a poté na zem.

F#ck your body|H.S.FF| AUKde žijí příběhy. Začni objevovat