13

785 15 2
                                    

Samen met Perr ruimen we onze spullen in. Denk hier aan aan bijv, kleding in de kasten inruimen. Die lach op mn gezicht is niet weg te krijgen. Ik vind t zo leuk en zo lief. 'Zullen we anders is in het park gaan kijken? Ik geef een goedkeurend knikje en pak mijn tas. Hand in hand lopen Perr en ik het huisje uit en het park in.

'Lotte blijf zo staan ja! Niet bewegen'. Ik schud lachend me hoofd en blijf staan voor het Disney kasteel. Die roze weet je wel. Perr maakt een foto van me en we lopen samen verder. Samen staan we bij de Disney parade te kijken. Zelf ben ik een ontzettend fan van Sully.  Dat blauwe monser van Monster en Co weetje wel.

Na de parrade lopen we wat rond in het park en gaan we in wat attracties. We lopen langs een winkeltje met leuke dingen. Ik trek Perr mee het winkeltje in en kijk rond. Daar vind ik een paar Minni Mouse oortjes en matchende armbanden. Perr knikt goedkeurend naar de armbandjes. Ik loop naar de kassa en wil betalen. Perr trekt mijn portemonee uit mijn handen en hij betaald. Ik geef Perr nog een dikke knuffel en samen doen we de armbandjes om. Ik hou zoveel van deze jongen. Stiekem mis ik Lars ook wel.

Aangekomen bij het huisje laat ik me op de bank vallen. Ik merk toch dat deze dag behoorlijk wat indruk heeft gemaakt en me best wel wat energie heeft gekost. Perr komt naasr me liggen en slaat zijn armen om me heen. Voorzichtig geef ik hem een kus war al gauw volgt tot een zoen.
Wat we verder is gebeurd is een geheim tussen mij en Perr.

De volgende ochtend word ik wakker en zie ik Perr nog liggen. Voorzichtig stap ik uit bed en maak ik ontbijt voor Perr. Er worden twee armen om me heen geslagen waar ik van schrok. Ik draai me om en zie Perr staan. Ik dla mijn armen om hem heen en geef hem nog een kus. Samen gaan we ontbijten en lopen we her Disney park weer in. De hele dag hebben we het park gelopen en hebben we vooral erg veel gelachen. Het is de laatste nacht in het huisje en morgen gaan we weer naar huis. Voor het Disney hotel stopt Perr en pakt mijn beide handen beet en hij begint met praten. 'Lotte we hebben al een tijdje een relatie. Wil je misschien samen wonen. Misschien is het leuk voor Lars maar ook voor ons. Zo zijn we vaker samen en hoeven we elkaar niet steeds te halen'. Vrolijk knik ik ja en sla ik mijn armen om hem heen. Ik glimlach naar hem en geef hem een kus. Samen lopen we hand in hand terug naar het huisje en genieten we van een film samen op de bank.

—————
Sorry voor het late uploaden. Ik ben een beetje inspiratieloos. En ik loop een beetje vast. Er komt zo snel mogelijk een nieuw hoofdstuk online.

In your arms ft. Perr Schuurs | VOLTOOIDWo Geschichten leben. Entdecke jetzt