10

835 15 1
                                    

Ik word wakker van het gelach van Lars en krijg een glimlach op mijn gezicht. Langzaam open ik mijn ogen en kijk ik naar hoe Lars en Perr samen spelen. Het is pas 2 uur 's middags dus we hebben nog de hele middag. 'Heey lekkergeslapen?' Perr merkt op dat ik wakker ben geworden en op de bank zit. Ik knik en geef de extra sleutel aan Perr. 'Ga je mee naar het parkje met mij en Lars? Donny en zijn vriendin komen ook'.
'Is goed'. Ik sta op en trek mijn schoenen aan. Perr trekt de schoenen van Lars en zichzelf aan en tilt hem op. Ik neem een bal mee en we lopen naar het dichts bij zijnde parkje dat er is.

Daar zien wij Donny met zijn vriendin op een bankje zitten. Hij slaat een arm om haar heen. 'Downnyyyyyyyy'. En Lars rent op Donny af. Hij draait zich om en staat op. Lars springt op en Don tilt hem op. 'Hey ik ben Lotte' stel ik mezelf voor aan het meisje. 'Hey ik ben Sofie, het vriendinnetje van Donny'. We geven elkaar een hand en ik ga naast haar zitten op het bankje.

Terwijl Donny, Perr en Lars aan het voetballen zijn ben ik met Sofie aan het kletsen. Het is een aardig meisje. 'Is dat je zoontje?' 'Ja hij heet Lars' 'Mooie naam, en ook een leuk jongetje'. Ik glimlach naar haar en geef haar een knuffel. 'Dat is zo lief'. Zo hebben we daar nog de hele middag gezeten. 'MacDonalddd' roept Lars weer. Ik zucht.
'Kom Lars, dan kijken we mama heel lief aan en dan gaan we er heen'. Samen lopen Perr en Lars naar me toe en beginnen allebij te lachen. Daardoor schiet ik ook in de lach en geef ik een goedkeurend knikje. 'JAAAAAA' en hij klapt in zijn handjes.
We nemen afscheid van Donny en Sofie en gaan naar mijn appartement. Daar haal ik de autosleutels en rijden we naar de Mac.

Lars is aan het genieten van zijn kipnuggets en zijn patatjes. Hij wilde meer maar dat geef ik hem niet. Hij krijgt voor hij gaat slapen nog zijn fles. Ook zijn fles zijn we aan het afbouwen. Terwijl Perr en ik aan onze hamburger beginnen is Lars klaar met eten. Hij gaat tegen me aanliggen en sluit zijn oogjes en valt inslaap. Perr en ik eten onze hamburgers en patatjes op en nemen Lars mee naarhuis. 'Tot morgen schatje' 'tot morgen babe' en ik geef hem een kus. Over 2 dagen ga ik op date met Perr, ben erg benieuwd wat we gaan doen.

—————
A/N Willen jullie dat ik ook vanuit POV van Perr ga schrijven of niet? Let me know xx

In your arms ft. Perr Schuurs | VOLTOOIDWhere stories live. Discover now