05

931 19 1
                                    

Het is nu 4 dagen verder. Ik heb veel met Perr geappt. Ook Lars vraagt steeds wanneer hij met Perr kan voetballen. Na veel heen en weer te hebben geappt heb ik in overleg met Perr kaarten gekregen voor Ajax-PSV. De wedstrijd begint om 15:00 uur dus vroeg of ik om 13:00uur aanwezig kan zijn want dan kunnen we hem nog even zien en geeft hij ons een kleine rondleiding.

Het is nu half 1, ik til Lars op en zet hem bij mij in de auto. Samen rijden we naar de Arena toe. Daar stuur ik Perr een appje dat ik er ben en haal Lars uit de auto. Ik til hem op en loop maar de hoofdingang. Daar staat hij dan in zijn pak op ons te wachten. De jongen waar ik verliefd op ben. Ik loop op hem af en zet Lars neer. Ik geef hem een knuffel en begroet hem. Lars rent op hem af en geeft zijn benen een knuffel. Hij tilt Lars op en zegt 'Hey Lars wil je een cadeautje?' Je ziet de ogen van Lars glinsteren en knikt uitbundig ja. Perr zet Lars neer op de grond en haalt een klein Ajax pakje uit zijn binnenzak. 'Kijk is speciaal voor jou'. Hij tilt Lars op en samen lopen we de Arena in. Eenmaal in de arena loopt Perr naar een lege ruimte toe zodat we nog samen tijd hebben. Ik kleed Lars uit en doe hem zijn Ajax pakje aan. Op zijn rug staat 'Schuurs' echt super schattig. Perr geeft mij ook een shirt 'een echt gedragen shirtje'. En hij geeft me een knipoog. Samen met Lars loop ik met Perr mee. Hij wijst ons de weg naar onze plekken in de skybox. Lars kijkt zijn ogen uit en gaat hij het raam staan. De skybox loopt aardig vol. Ik denk dat het andere familie leden of vriendinnetjes van andere voetbal spelers zijn. Terwijl ik op Lars let komt er een meisje met bruin haar naast me zitten. 'Hey ik ben Naomi' stelt ze zich voor. 'Ik ben Lotte' en geef haar een hand. Naomi zat ook met een meisje opschoot. 'Is dat je dochter?' En kijk haar vragend aan. Ze knikt trots 'dit is Siënna, is dat jou zoontje?' En ze wijst naar Lars. Ik knik en roep hem. Hij komt bij me op schoot zitten en kijkt om zich heen.

De wedstrijd begint. En samen met Naomi en de kids zitten we aan het voorste tafeltje van de skybox zodat de kids het goed kunnen zien. Lars en Siënna zitten met elkaar te spelen en rennen rond. Uiteindelijk hebben ze gewonnen met 2-0.

Ineens begint iedereen te klappen. Ik draai me om en zie alle spelers de skybox inlopen. Ik loop op Perr af en geef hem een knuffel en een kus op zijn wang. 'Peeeeeeerr' roept Lars en rent op hem af. Perr tilt hem op en geeft hem een kus op zijn wang. 'Lotte kan ik je zo even spreken? Ik wil je wat vragen'.

In your arms ft. Perr Schuurs | VOLTOOIDUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum