Sve tajne 128A

33 2 0
                                    

•Ipak sam otrčala prema našoj "tajnoj" kući,a Abby neka se pobrine za svoje roditelje...

Kuća 128A? Prije 3 godine tamo su se skrivali "Tollde",grupa zločinaca koje je tražila cijela Amerika i Tony ih je našao ali je dobio i metak u koljeno,ali se već oporavio od tog.3 godine poslje on meni pošalje tu adresu i to ja još mislim da je on u bolnici,pa kako se nebi zabrinula?

Došla sam pred našu kuću.Razmisljala sam da uđem ili da čekam vani...Usla sam...

Na stolu je bio papirić na kojem je pisalo "128A,I need you...".Bilo je to jako čudno.Tony nikad nebi napisao poruku na engleskom i još tiskanim slovima.

Strpala sam tu poruku u džep i krenula prema 128A.

Bilo je pomalo strah i bila sam sigurna da tamo neću pronaći Tonya,ali morala sam ući.Znala sam da ce mi to jednoga dana biti posao,pa iako sad nemam oružje niti bilo kakvu zaštitu,Moram ući!

Prošla sam pored Nancyne kuće.Tamo su bili razbijeni prozori...Ignorirala sam to i stigla pred 128A.Usput sam Timu poslala poruku da nazove Nancy,ali on nije odgovarao.

128A bila je zarasla i bilo je malo teze doći do nje.Bilo je neobično tiho. Ušla sam unutra.Na podu je lezala Nancy sa porezotinom na nozi i nožem u ruci.Bila je nepomična i nisam znala da li je mrtva ili živa...Došla sam do nje.Nisam imala snage provjeriti dali joj srce još kuca.

Uzela sam joj nož iz ruke i krenula provjeravati druge prostorije. U kuhinji je bilo sve neuredni,kao da je netko tu nedavno bio i spremao si jelo ili tako nešto...Krenula sam na kat,ušla sam u jednu sobu.Tamo nije bilo nikoga ali je bilo nekoliko kapljica krvi po zidu.

Usprkos svom strahu morala sam ići dalje. U sobi do čuo se neki zvuk,neko muljanje.Vrata cu bila zaključana i to iznutra a ključ je još bio u vratima.Morala sam provaliti.

Jedva sam otvorila vrata,a kada sam konačno uspjela,jednostavno nisam mogla dalje...

✖️128A✖️Where stories live. Discover now