Ενα Update

0 0 0
                                    

Σε περιπτωση που αυτο σας ενδιαφερει (και εχετε και Facebook φυσικα) εχω προσφατα δημιουργησει μια νεα σελιδα στο Facebook οπου απλα δημοσιευω ζωγραφιες μου.

Την λενε Drawingsverse και ο αλλος λογος που την εφτιαξα ηταν απλα γιατι δεν θελω πλεον να δημοσιευω ζωγραφιες μου στον τοιχο του προφιλ μου για καποιον λογο και σκεφτηκα σαν αμεση λυση τη δημιουργια σελιδας αφου δεν με αφηνει το Facebook (εδω και καποια χρονια) να φτιαξω ενα παραπανησιο account που να σχετιζεται με ζωγραφιες μου.

Επισης, αυτη η σελιδα ειναι για να την ξερουν μεχρι και τα ατομα που γνωριζω απο την αληθινη ζωη και επισης η οικογενεια μου. Δεν ηθελα να ρισκαρω να τους αποκαλυψω εστω και δημοσια την ταυτοτητα μου ως LorettaRosy63 (οπως δεν ηθελα ποτε αλλωστε) καθως απο οταν δημιουργησα τον λογαριασμο μου στο YouTube με το ονομα αυτο δεν ηθελα κανενας να το μαθει διοτι φοβομουν παντοτε πως θα ερχομουν σε δυσκολη θεση και επειτα να μην μου εβγαινε σε καλο αν και εφοσον καποιος επιανε εμενα στο στομα του μεχρι και γι'αυτο και ισως και να με πειραζαν γι'αυτο. Οποτε μονο τρεις φιλοι μου απο την αληθινη ζωη το ξερουν καθως τους το εμπιστευτηκα και αυτο (οπως και αλλα πραγματα σχετικα με εμενα) και ως εκει.

Γι'αυτο λοιπον εξακολουθω μεχρι και σημερα να κρατω την ταυτοτητα μου ως LorettaRosy63 κρυφη. Τωρα αν αποφασισω ποτε να αποκαλυψω την ταυτοτητα μου ως LorettaRosy63, δεν ξερω αν και πριν λιγο καιρο εννιωθα ετοιμη να το κανω αλλα αποφασισα τελικα να μην το κανω και να εξακολουθω να το κραταω κρυφο. Ηταν και αυτο στη τελικη οτι θα με φλομωνανε σε ερωτησεις του τυπου "ποτε θα κανεις νεα βιντεο", "γιατι εκανες αυτο" κτλ. Σο.... ναι αυτα.

Τουλαχιστον εστω με τη νεα σελιδα οπου θα βαζω νεες ζωγραφιες που θα δημιουργω, δεν προκειται να αποκαλυφθει η ταυτοτητα μου ως LorettaRosy63.

Παντα εξαλλου εννιωθα σαν να κανω διπλη ζωη διοτι κρατουσα παντοντε κρυφη την ταυτοτητα μου ως LorettaRosy63, οχι τιποτ'αλλο. Ειδικα για την περιπτωση που θα ανακαλυπτε καποιος την LorettaRosy63, δε θα μπορουσε καποιος να καταλαβει πως θα ημουν εγω ή κατι τετοιο. Με αυτη τη λογικη παντα ημουν σε φαση οτι κανω διπλη ζωη ή απλα εχω δυο ταυτοτητες ή κατι τετοιο.

Και δεν το εκανα λογω εγωισμου αυτο. Απλα απο επιλογη.

RandomizerWhere stories live. Discover now