Καινουργια ασχετα για εμενα

1 0 0
                                    

Ξερω παει καιρος απο τοτε που εγραψα ασχετα πραγματα την τελευταια φορα για εμενα αλλα για καποιο λογο εχω την αναγκη να το κανω παλι. Ειδικα γιατι εχουν αλλαξει παλι καποια πραγματα σε εμενα σε σχεση με τοτε που ειχα γραψει ασχετα πραγματα για εμενα την τελευταια φορα που εγραψα.

1) Για καποιο λογο κοιμαμαι υπερβολικα κοντα στην ακρη του κρεβατιου μου. Ισως για να προλαβω να πεταχτω απο αυτο σε περιπτωση σεισμου.

2) Πιστευω παρα πολυ στα παραφυσικα φαινομενα. Απλα δεν το λεω. (Παντα πιστευα εξαλλου).

3) Πιστευω στην ωρα του διαβολου.

4) Πιστευω πως οταν κανεις τον σταυρο σου το βραδυ, σε βοηθαει να προστατευτεις απο τα κακα πνευματα. Ειδικα αν κρατας λουτρινο στην αγκαλια σου.

5) Πηρα προσφατα το Lower. Περασα!

6) Εχω παρατηρησει οτι ειμαι ενα παρα πολυ σκεπτικο ατομο. Ομως εφοσον εχουμε διακοπες κανω κανα διαλειμμα ωστε να μην απορροφηθω παλι στις σκεψεις μου.

7) Ξεκαθαρισα τους λογους για τους οποιους οι δικοι μου εβλεπαν τι κανω στα social accounts που τουλαχιστον ξερουν οτι εχω (τα υπολοιπα δεν τα ξερουν) και ακομα και που εστω 1-2 φιλες μου εκαναν και κανουν το ιδιο. Λογικο το βρισκω πλεον διοτι ανησηχουν μηπως καποιος παραβιασει την ιντερνετικη μου ζωη, μου επιτεθει χρησιμοποιωντας κατι που σχετιζεται με εμενα εναντιον μου, να με παρενοχλησει και ουτε εγω δεν ξερω τι αλλο και δεν τους κατηγορω καθολου γι'αυτο. Θελουν να ξερουν πως πανε τα πραγματα με την ιντερνετικη μου ζωη και στην περιπτωση που μου γινει κατι απο τα ακολουθα, να ξερουν που να λαβουν δραση εστω και χωρις να το ξερω εγω αυτο.

8) Ναι, το εχω ζησει αυτο με το να νιωθω οτι καποιος μου παραβιαζει την ιντερνετικη μου ζωη. Απο ενα σημειο και μετα ειχα αρχισει να το ζω εως ενα τρομακτικο σημειο που με εκανε να αισθανομαι πως καποιος ή κατι ειναι καπου εκει στο ιντερνετ και προσπαθει να κανει τα παντα ωστε να μου παραβιασει την ιντερνετικη μου ζωη. Φυσικα και απο ενα σημειο και μετα ειχα αρχισει να νιωθω μονη. Πιο μονη απο ποτε και με κυριευε ενα εντονο αισθημα καταθλιψης επισης και προσπαθησα να απευθυνθω σε γνωστα μου ατομα απο το instagram γιατι ειχα αναγκη και να μιλησω καπου αλλα και γιατι ηθελα βοηθεια. Και αυτο αφου ηδη ειχα κανει ενα ποστ στο instagram μου οπου παραδεχομαι τα οσα μου ειχαν συμβει την περιοδο που εβλεπα οτι κατι παραξενο συμβαινει στην ιντερνετικη μου ζωη γιατι δεν αντεχα αλλο να κρυβομαι. Δεν ηθελα φυσικα να δημιουργησω δραμα, απλα ηθελα να παραδεχτω και να δειξω πως ειναι του να νιωθεις πιο μονος απο ποτε οταν αισθανεσαι οτι καποιος ή κατι σου παραβιαζει την ιντερνετικη σου ζωη.

RandomizerWhere stories live. Discover now