Σορρυ αυτο ειναι vent

1 0 0
                                    

Δυστυχως το εχει και αυτο η ζωη στο να εχεις ενα ατομο να σου υποσχεται πολλα και εστω και την τελευταια στιγμη να αρχιζει να σου αντιφασκει χαλωντας οτι σου εχει υποσχεθει εξαρχης. 😔

Δυστυχως λογω αυτου φτανει και στο σημειο, εκει που του απευθυνεσαι βασιζομενος πανω του οτι θα σε βοηθησει, να σου λεει μαλακιες ωστε να σε ξεφορτωθει και σαν τελικη συνεπεια, να σε αφηνει μονο σου σε οτι σχετιζεται με τις απορριες σου που του εχεις απευθυνει.

Δυστυχως αυτο ειναι ενα κομματι που σου κανει τη ζωη δυσκολη και σε φερνει σε σημεια να τρελενεσαι και να τραβας τα μαλλια σου επειδη δεν μπορεις να αντιμετωπισεις μονος σου αυτο για το οποιο ειχες απορριες που του τις απευθυνες καθως εχεις και αμφιβολιες για το αν αυτο που τελικα κανεις μονος σου ειναι το σωστο βημα στο να το αντιμετωπισεις εστω και δυσκολα. Σαν συνεπεια ακομα καταντας να εκτονωνεις τον θυμο και τα νευρα σου με κλαμματα, μπουνιες, πεταξιες αντικειμενων, συναισθηματικη φορτιση και βρισιες.

Δυστυχως, αυτο σε οδηγει στο συμπερασμα οτι πισω απο την καλοσυνη του ατομου αυτου, που σου υποσχεται πολλα και τελευταια στιγμη σου αντιφασκει χαλωντας σου ο,τι σου εχει υποσχεθει εξαρχης, κρυβεται η ασχημια της κακιας πλευρας του και ο,τι του απευθυνεις, σου λεει μαλακιες απλα για να σε ξεφορτωθει. 😔 Επειτα σκεφτεσαι πως μπορουσες να βασιστεις πανω του και να μοιραζεσαι μαζι του πολλα καθως νομιζες πως ηταν φιλος σου. Στη τελικη, αν το ενδιεφερε το ατομο πχ. για το πως να μεταφερθεις στο εξεταστικο σου κεντρο οπου αγωνιας να πας ωστε να δωσεις τις εξετασεις σου που με τοσο κοπο και χρημα προετοιμαστηκες για να παρεις ενα αγγλικο πτυχιο και επειτα και για πως να συμπληρωσεις μια αιτηση για την παραλαβη του πτυχιου σου, θα σε βοηθαγε ηδη απο πρωτο χερι και θα μπορουσε να σε καθοδηγησει στο τι πρεπει να κανεις και δε θα σου ελεγε μαλακιες απλα για να σε ξεφορτωθει. Ουτε θα σου εκανε την παπια σαν να μην συμβαινει τιποτα. Ηταν πραγματικα σαν να εφαγα τα μουτρα μου εγω με αυτη τη φαση. Δεν ξερω αν θα πρεπει να το θεωρησω προδοσια αλλα ξερω να πω απο πρωτο χερι οτι ηταν ασχημο αυτο. Τωρα δεν ηταν βεβαια υποκριτικο παρολο το γεγονος οτι δεν το  ενδιεφερε το ατομο για πως θα πηγαινα στο εξεταστικο κεντρο οπου και εδωσα για το αγγλικο μου πτυχιο (Lower εδωσα) αλλα το ενδιεφερε πως τα πηγα; Και επειτα δεν θα ειναι επισης υποκριτικο παρολο το γεγονος οτι μου ειπε μαλακιες περι την αιτηση υποβολης πτυχιου για Lower και δεν με βοηθησε καθολου για την συμπληρωση της αιτησης να το ενδιαφερει αν καταφερα να παραλαβω το πτυχιο μου;

Νιωθω ειλικρινα σαν να εφαγα ενα ωραιοτατο χαστουκι. Και αυτο φυσικα απο την ιδια μου την δασκαλα την οποια και αυτη υποννοω τοση ωρα χωρις να θελω να κραξω και να θιξω.

Τι πραγματα ειναι αυτα; Οχι πειτε μου.

RandomizerWhere stories live. Discover now