Shit about me

2 0 0
                                    


1) Δεν μου αρεσει να μου βαζουν ορους και "νομους" 

2) Σιχαινομαι να καθομαι να μαλωνω και να μπαινουν οροι σε εντελως ανοητα και ασχετα πραγματα που δεν ειναι σοβαρα 

3) Δεν αντεχω να μαλωνω και να χαλιεμαι 

4) Υπαρχουν πιο σοβαρα πραγματα στη ζωη απο το να καθομαι να ασχολουμαι με ασχετες βλακιες που δεν ειναι καθολου σοβαρα πραγματα και να μενω κολλημενη σε κατι που θεωρω ασχετο και ηλιθιο παραλληλα.

5) Πολλες φορες, νιωθω οτι ειναι καλυτερα που λογω του σχολειου δεν μπαινω πολυ στα social media μου γιατι ετσι μενω σε "αποσταση" απο αυτα και επίσης σκεφτομαι πως οσοι με ηξεραν απο το ίντερνετ και απο τα ταδε social media οτι δεν θα εχουν κανενα αγχος ή σκεψη πως μπορει να δουν κατι νεοτερο απο εμενα ωστε σαν αποτελεσμα να νιωθουν οτι "υπαρχω" ακομα στα ταδε social media. Αλλα δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι οπως το σκεφτομαι οποτε δεν μπορω να κρινω και να βγαλω συμπερασμα για κατι που δεν εχω δει να γινεται. Αλλα ενα που μπορω να κρινω ειναι πως δεν ανηκω εδω. 

6) Ειμαι απομακρη απο ολους στο ίντερνετ γενικα γιατι δεν μιλαω πολυ με κανενα και δεν μοιραζομαι προσωπικες μου πληροφορίες. Το θεωρω καλύτερο απο μια πλευρα για τον λογο οχι μονο γιατι δεν θελω να μοιραζομαι προσωπικες μου πληροφορίες, για τον λογο του σχολειου και των μαθηματων και επειδη εχω πολλα να κανω καθε μερα στην αληθινη ζωη αλλα και επειδη ετσι ξεκολλαω απο την οθονη του κινητου ή του υπολογιστη μου. Απο την αλλη το θεωρω λιγο περιεργο γιατι οταν πιανω την κουβεντα με καποιον επειδη εκεινη τη στιγμη λεω τη γνωμη μου για καποιο αρτ του ή  να με ρωτήσει κατι ή να ζητησω αν μπορω να υιοθετησω o.c ή καποιος να μου κανει request ή καποιος να τα ζητησει αυτα απο εμενα, ή απλα να πιασουμε την κουβεντα για οτιδηποτε, νιωθω οτι ντρεπομαι και.... οτι δεν μπορω να το χειριστω καλα ή οτι δειλιαζω να μιλησω. Ειτε το ατομο δεν το ξερω καλα, ειτε το ξερω. Δεν ξερω τι παθαινω εκεινη τη στιγμη. 

7) Πολλες φορες κανω δουλεια στον υπολογιστή ή στο κινητο και ετσι και με αυτον τον τροπο ξεφευγω απο τα social media που "υπαρχω" ακομη. 

8) Δεν μου αρεσει να λεω την εκφραση "Δεν μπορω". Νιωθω πως με "τραβαει κατω". Περιεργο;

9) Αλλες πολλες ακομα φορες νιωθω πως ημουν μια απογοητευση για ορισμενα ατομα που με ηξεραν και υπηρχε ακομα και η φαση που ειμασταν φιλοι. Και ακομα το νιωθω. 0-0 

RandomizerWhere stories live. Discover now