Bölüm 28: ...

28.1K 1.5K 182
                                    

NOT: KİTAP BU BÖLÜMDEN SONRA BAMBAŞKA BİR YOLA GİRİYOR. NE HİSSETTİĞİMİ BİLMİYORUM. UMARIM BEĞENİRSİNİZ.

VE MEDYADA KİTABIMIZIN ŞARKISI VAR 😍😍😍😍

HERKESE İYİ OKUMALAR. SEVİLİYORSUNUZ!!!


Murat'ın odadan çıkması ile Rana'nın gözlerinin dolması bir olmuştu. Murat o kadar öfkeli, o kadar soğuk, o kadar mesafeli bakmıştı ki Rana kendini savunmasız ve yapayalnız hissetmişti. Yatağa çakılıp kalmıştı ne yapacağını bilmiyordu. Neden ağzını açıp bir şey söyleyememişti? Tek kelime edememiş, kendisini savunamamıştı. İçinden yoğun bir şekilde ağlamak geliyordu ama şu an onu bile beceremiyordu. Dolu gözlerle Murat'ın çıktığı kapıdan bakıyordu. Birden camdan içeri ışık süzüldü. Bir arabanın ışığı gibiydi ve Rana korkuyla pencereye koştu. Neyse ki başka bir arabaydı. Murat'ın arabası bahçe de duruyordu.

Murat odayı sinirle terk ettikten sonra bahçeye çıkmıştı. Çok sinirliydi. Rana'ya çok kızgındı. Birlikte geçirdikleri zamanları düşünüyordu. O kadar zaman geçirmişlerdi, o kadar yakınlaşmışlardı. Birlikte mutlu olup, üzülmüşlerdi. Birbirlerinin omzunda ağlamışlardı ve tüm bunlara rağmen Rana'nın söylediklerini kaldıramıyordu. Ne demişti 'gerçek bir evliliğimiz yok'. Madem öyle Murat da o zaman bundan sonra ona göre davranırdı. Rana'nın artık bir şeyleri anlaması gerekiyordu. Aralarında olan şeyin kıymetini bilmesi gerekiyordu. Belki tam bir birliktelikleri olmamıştı ama aralarında geçen şey de iki arkadaşın arasında geçemezdi. Var olan bir şeyi yok sayamazdı. Murat bunun olmasına izin vermeyecekti. Sadece Rana'nın bir şeyleri fark etmesini istiyordu.

Murat o gece koltukta uyumuştu. Ve bir hafta boyunca her gün koltukta uyumuştu. Evliliklerinin ilk zamanlarına benziyordu şu an bulundukları durum. Hatta daha kötüsüydü. İkisi de acı çekiyordu. Rana, Murat'ın peşinde koşuyordu. Konuşmaya çalışıyordu. Murat ilk başlarda bakışları ile susturuyordu. Öyle sert bakıyordu ki, Rana susuyordu. Bir süre sonra Rana, Murat'ın bakışlarını takmamaya başladı bunun üzerine Murat da Rana'nın olduğu yeri terk etmeye başladı.

Ve Rana bir haftadır uykusuz geziyordu. Murat yanında yokken uyuyamıyordu. Bir gece dayanamayıp o da aşağı inip koltukta yatmıştı. Murat ile karşılıklı koltuklarda yatmışlardı. Ve orada uyuyakalmıştı. O gece de Murat uyumayıp tüm gece Rana'yı izlemişti. Özlemişti.

Bir haftanın sonunda bugün Murat'ın doğum günüydü. Tüm bu olanların arasında Rana; Lale Hanım, Mete, Gamze ve Efe ile doğum günü organize etmişti. Doğum günü Efe'nin evinde olacaktı. Efe, Murat'ı akşam kendi evine götürecekti. Ve Murat eve girdiğinde Rana ile karşılaşacaktı. Rana'nın şarkısından sonra da ışıklar yanacak kalabalık ortaya çıkacaktı. Murat'ın ailesi orada olacaktı. Rana'nın ailesi gelecekti. Deniz, Erkin ve şirkette samimi oldukları birkaç çift gelecekti. Rana çok heyecanlıydı. Murat'ın bir şey hissetmemesi için o gün şirkete de gitmişti. Murat'ın ise bir haftadır olmayan morali iyice bozulmuştu. Rana'dan doğum günü için bir şeyler beklemişti. Hazır araları da bozukken bugünü barışmak için kullanacağını düşünmüştü.

Birlikte şirketten çıktıklarında yine konuşmuyorlardı. Rana da pes etmişti artık Murat hissediyordu. İki gündür eskisi kadar çabalamıyordu konuşmak için. Araba kullanırken arada dönüp Rana'ya bakıyordu. Rana ise dışarıyı izliyordu. Özlemişti. Ona sarılmayı, dokunmayı. Ve bu özlem sinirlerini bozuyordu. Eve geldiklerinde Rana arabadan inerken kolunu tuttu. Rana beklentiyle Murat'a dönmüştü.

"Efe ile buluşacağız. Gece muhtemelen geç gelirim. Bekleme." Dediğin de Rana başını salladı. Murat'ın iyice canı sıkılmıştı. Rana ise hızla eve girip elbiselerini aldığı gibi Gamze ve Mete ile buluşmaya gitti. İnanılmaz panik olmuştu, çok heyecanlıydı. Murat'ın tepkisini çok merak ediyordu ve kendisini gördüğünde bırakıp gitmesinden çok korkuyordu.

SESSİZLİK (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin