15.

147 13 5
                                    

Majda doslova sletěla dolů ze schodů a mezitím, co jsem běžela za ní, se ozvala ošklivě hlasitá rána. Moje parabatai na nic nečekala a naprala to repulzorem do dveří v místě zámku, abychom se dostaly dovnitř.

Nevypadalo to moc dobře. To je ten výraz, který jsem použila pro situaci, kdy vedle mě proletěl zbytek židle, kterou někdo právě roztloukl. V tu chvíli jsem opravdu netušila, kdo ze zmrzlíků to byl.

Majda se rozhodla jako první. V jedné chvíli vběhla mezi Steva a Buckyho, což ale způsobilo, že do ní narazily dvě stokilové hroudy svalů najednou. Následně se M1 pokusila podržet Buckyho kovovou ruku, načež tím ověřila to, že co je sice z jejího pohledu levá, je ve skutečnosti pravá. Jinými slovy, špatná ruka.

Bývalý Winter Soldier chytil Majdu za kovové předloktí a začal jí ho i s rukou drtit. A tak se dostáváme k jednomu velice hloupému nápadu, který přišel z mé strany.

,,Daybreak! Benign!" začala jsem křičet, ,,Furnace! Freight car! Seventeen!"

V tu chvíli jsem s prominutím opravdu srala na správné pořadí slov. Dlouho to vypadalo, že to zabírá, jelikož se Bucky nehýbal. Přesněji řečeno to tak vypadalo do té doby, než Majda elegantně odletěla na druhou stranu místnosti. V tu chvíli jsem byla ráda, že má helmu.

Pak jsem si uvědomila, že já helmu na rozdíl od M1 a Capa nemám, což byl problém hlavně v tom momentě, kdy Winter Soldier zamířil ke mně.

Zpanikařila jsem a rozeběhla se proti němu. Snažila jsem se ho praštit do té doby, než jsem ucítila na krku chladnou ruku. Pak už jsem jenom bezmocně mávala rukama kolem.

Říká se, že když umírate, proletí vám před očima celý život. Měla bych k tomu jednu připomínku. Proletí pozpátku.

Skříň, koťata naší kočky, naše kočka jako kotě, nový mobil, nová škola, nový kroužek, přestavba starého pokojíčku, Vánoce, knížka jménem Hlava v hlavě.

Tady jsem se zarazila u kapitoly o boxerech, ve které byla přesně ta informace, kterou jsem potřebovala.

Brada je uspávací čudlík.

Naposledy jsem se rozmáchla a vší silou, co mi zbývala, jsem Buckyho praštila do brady.

Jakože, tohle mělo vyjít před týdnem...

Ten pocit, když omylem zmlátíte jednu ze svých oblíbených postav...
Ale to nic, všechno, co vám teď prozradím je, že zatím všichni žijí, těžko říct, co se stane dál 😏
Muheheheheheheh...

                                         Annie 💙

NarnieWhere stories live. Discover now