11.

175 18 3
                                    

Situace: zabouchla jsem si klíče, venku je asi 30° C a mamka přijede za půl hodiny. Mám dvě čárky wifiny a 13% baterky. Držte mi palce.
                                    Ann

Rada starších rozhodla, že s námi Vision zůstane. V rámci rozšiřování obzorů jsme Steva naučily pohádku o zvířátkách, které se stěhovala do domečku, dokud ho nezbořila a Tony si se slzami v očích mumlal něco o tom, že jestli se chtěl někdy začít modlit, tak teď.

Nat si nás odvolala k tréninku. Dneska se nás snažila naučit pár základních chvatů, takže jsme, vyzbrojeny chrániči na ruce a kolena a páteřákem, společně sešly do tělocvičny.

Nevím, jak si počínala Majda, zatímco jsem si hrála na prdel Ameriky a mlátila do boxovacího pytle, každopádně pak jsme se vystřídaly a já se šla nechat zmlátit od Black Widow.

,,Tak jo, teorii znáš, takže s chutí do toho. Pořádně mě prašť do břicha, ale pozor, budu tu ránu vykrývat," povídala Natasha.

A já jsem praštila. Praštila jsem ji vší silou (tady by se dalo použít přirovnání k tomu zviřátku) s očekáváním, že se vzápětí pokusím vykrýt ránu od ní. Místo toho naše drahá Natasha odletěla na druhou stranu místnosti.

,,Promiň, promiň, promiň," snažila jsem se dostat ji na nohy, ,,dobrý?"
,,Woo-hoo! Tak to bylo hustý -jau- jak se ti -s- to povedlo?" přijala Nat pomocnou ruku.

,,Já nevím," podívala jsem se na své ruce udiveně. Vzápětí jsem se začala cítit jako Vision, tak jsem toho radši nechala. Mít superschopnosti by bylo super, ale myslím, že existují i příjemnější způsoby, jak na to přijít.

,,Prostě půjdeme za Tonym," zjevila se vedle nás Majda, ,,nebo za Brucem. Ty by mohli na něco přijít, ne?"

∆∆∆

,,Je to jako bys... Absorbovala energii, hodně hodně energie najednou... Ale odkud?" házel se mnou Bruce sem a tam po Jarvisovských tabulích u něj a Tonyho v laborce. Respektive s mojí oskenovanou kopií.

Tony stál spolu s Majdou kousek dál. Oba rozhazovali rukama a o něčem se dohadovali. Nat si vytáhla z lednice mražený hrášek a plácla si ho na břicho, takže se Bruce nemohl pořádně soustředit. Nakonec po Natashe hodil utrpný pohled a radši se k ní obrátil zády.

,,Nevím, odkud ta energie přišla... Vlastně něco podobného byla ta modrá krychle... A taky... To žezlo... Ale jak se to pojí mezi sebou?"

Stark a Majda už se přestali hádat. Tony měl položenou jednu ruku na Majdině rameni a něco jí říkal. Ta čas od času souhlasně přikývla nebo naznačila něco rukama.

,,Ona mě zradila," nasadila Natasha smutný výraz.
,,Mrcha," doplnila jsem ji.
,,Kdo teď se mnou bude psát fanfikce?"
,,Můžeme to zkusit spolu."

,,Takže z toho vyplývá... Hele, vy dvě, posloucháte mě vůbec?" zeptal se Bruce.
,,Jo, určitě, " kývla Natasha.

NarnieWhere stories live. Discover now