2.rész

6 1 0
                                    

Augusztus 21. Hétfő
7:50
3.bejegyzés

Beléptem a kapun, majd az ofőm fogadott. Őt már felismertem.
-Szia, Andaházy Tünde vagyok!-nyújtotta a kezét.
-Jó napot! Hajnal Evelin-fogtam kezet az ofőmmel. Oké ez fura volt.. jegyeztem meg magamban.
-Bemutatom a tábort.Itt egyenesen van az ebédlő, ott lesznek az étkezések ugyebár. Itt jobbra a faházak, mindjárt megmutatom melyik a tied. Balra pedig foci, kosárpálya. És egy filagória ahol ha jó idő lesz programok lesznek. Ahol bejöttél ott a főkapu-jó azért ennyire nem vagyok hülye jegyeztem meg magamban-ha kimész ott jobbra van egy ösvény le a tóhoz, ahová egyedül, tanár kísérete nélkül tilos menni. Mint ahogy a tábor helyszínén kívül mindenhova.-itt abbahagyta a mondandóját. Egy picit bólintottam, hogy hátha elbambult vagy valami, de nem, miután bólintottam egyből folytatta-A gimnáziumban csak A és B osztály van a B-sek más táborhelyen tartózkodnak, de egyik nap találkozni fogtok velük. Egy faház 4 fős. Az osztályban összesen 8 lány és 12 fiú van, tehát 5 faház van-ötös voltam matekból, tudok számolni gondoltam magamban-téged a kettes faházba osztottunk be-olvasta le a lapjáról-fél 9-kor még részletesebb tájékozató, az ebédlőben. Pontos érkezést szeretnék-hagsúlyozta ki a pontosan szót. Mivel megint szünetett tartott ezért bólintottam egyet-Nem tartalak fel tovább jó szórakozást kívánok.
-Köszönöm-és megindultam a faházak felé.

-Hé Pepsi-kiáltotta valaki oldalról. A hand irányába fordultam autómatikusan, mikor odanéztem egy srác itta nyugodtan a coca colaját-Coca-mutatott a kezében lévő italra. Mivel elég fura fejet vághattam, a pólómra mutatott. Amint megláttam elnevettem magam.
-Team Pepsi-kiáltottam vissza én is, majd tovább mentem a faház bejáratához.

-Oké, gyerünk, sikerülni fog-mondtam magamnak a szavakat. Még gyorsan egy imát elmondtam, majd benyitottam. Egy szőkehajú, tőlem picit alacsonyabb lány fogadott.

-Sziaa!-köszöntött mosolyogva-Tóth Emma.
-Hali! Hajnal Eliza, de inkább csak Liza vagy Lizzi-majd megöleltem, kicsit meglepődött, de utánna ő is visszaölelt. És bementünk a szobába. A ház úgy nézett ki, hogy belépsz egy kis előszoba szerűség, ami arra jó, hogy a cipőt levedd. Szembe vele egy fürdőszoba, majd jobbra a hálórészleg.
-Te melyik ágyon szeretnél aludni?-kérdezte. A szobában négy egyszemélyes ágy volt a szoba négy sarkában, ezenkívűl volt két szekrény. Éééés... ennyi-Én szívesen aludnék az ablak alatt de félek hogy valami rámtámad este, ezért aztán ezt az ágyat választottam-mutatott az ajtó mellettire-de itt meg az ajtótól félek szóval én itt szeretnék aludni! Mutatott az ajtótol legmesszebbi ágyra.
-Oké, akkor én itt alszok-mutattam az ablak alattira.
-Nem fogsz félni-vágott riadt fejet.
-Nem, nyugi-mosolyogtam vissza rá.-Mivel két szekrény van mi nem pakolunk egybe?
-De-vigyorgott és már hozta is a ruháit. Az ő ruhatára kicsit más mint az enyém. Nekem főként színes pólóim vannak, neki pedig inkább natúrszínüek. Nekem inkább sportcipőim vannak neki pedig szandálok.

Pakolás közben elkezdtünk beszélgetni.
-Te sportolsz valamit?-dobta fel a témát.
-Hokizok, illetve sielni szoktam, de ezeket csak télen.
-És nyáron?
-Akkor punnyadok-nevettem.-És te?
-Hát, már mindenfélét kipróbáltam, de egyik se fogott meg igazán. Szerintem csatlakozom majd az iskolai röpicsapathoz.-lelkezdezett
-Mi? Az iskolának van röpicsapata?-lepődtem meg.
-Ja, és kosárcsapata is-lelkendezett.-De ezek mind fent vannak a suli honlapján. Nem olvastad?-nemlegesen megráztam a fejem.-Hát akkor sok minden bepótolni valód lesz-röhögött.

Miután kész lettünk a pakolással nyitódott az ajtó és egy vörös hajú lány lépett be, vagy kettő(?!) vagy részeg vagyok, vagy mivan.

-Sziasztok! Én Varga Léda vagyok, ő pedig itt az ikertestvérem Varga Tiara.-mutatkozott be az egyikük. Á.. szóval ikrek. Hogy fogom én őket megkülönböztetni?
-Sziasztok, én Emma vagyok ő pedig Liza.-mutatott be az újdonsült szobatársam engem is.

New Beginning✨Where stories live. Discover now