1.rész

9 1 0
                                    

Augusztus 21. Hétfő
2.bejegyzés

-Lizu, gyere már! Elkésünk!-sopkánkodott anyukám.

-10 perc és lent vagyok!-kiáltottam vissza.

-Hagyjad a blogod és készülj! 10 perc múlva ahogy vagy lerángatlak!-mondta(vagyis inkább kiáltotta).

Erre inkább már nem is válaszoltam, csak gyorsan a ruhásszekrényemhez siettem,hogy kikapjak valami viselhető göncöt. Imádom az ilyen mindenféle feliratú, mintájú pólókat, szóva most is egy ilyet választottam egy kék farmersorttal, mivel vagy 30 fok lehetett kint. Hozzá egy sima fehér sportcipővel. Amúgy rájöttem, hogy nem tudok ruhaleírást adni ezért inkább itt van kép róluk.

 Amúgy rájöttem, hogy nem tudok ruhaleírást adni ezért inkább itt van kép róluk

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

(Egyébként a felső és a naci a h&m, a cipő pedig nike-írói szerk

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

(Egyébként a felső és a naci a h&m, a cipő pedig nike-írói szerk.)

Sminket nem tettem az arcomra, mivel mint említettem 30 fok volt. A hajamat pedig csak egy lófarokba kötöttem.

-Lizu! Letelt a 10 perc-kiáltott fel anya.
-Oké, szaladok-és azzal lesiettem a lépcsőn.
-Reggeli jó lesz a pékségből?-kérdezte anya.
-Persze-bólogattam.
-Rendben, hozd a csomagodat a kocsiba-mondta a teendőmet. Én csak bólintottam rá, majd még lecsekkoltam az instát, cause I'm soooo popular. (Am el ne higyjétek xd)-MOST-mondta kicsit hangosabban anya.
-Oké,oké-megfogtam a sporttáskám és a hátizsákom és kivettem a kocsiba, majd beültünk az említett járműbe.

Útközben megálltunk a pékségben, ahol én egy barackos fánkot választottam és folyattuk tovább az utunkat egymás és a gps társaságában. Amúgy nem emlékszem, hogy mondtam-e már de gólyatáborba megyek ami Pesttől nem messze van, egy kisebb faluban. Nem vagyok az az izgulós fajta, legalábbis ilyen dolgozatoknál soha nem szoktam izgulni, de most egy picit görcsölt a hasam (és nem nem azértxd). Kíváncsi vagyok. Kíváncsi vagyok a helyre. Kíváncsi vagyok az új osztálytársakra. Kíváncsi vagyok az új helyzetre. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz teljesen ismeretlenekkel együtt lenni 4 napig. Kíváncsi vagyok....úgy igazából mindenre.

-Forduljon jobbra-mondta a gps.
-De egyirányú tábla van te nagyokos-ordított anyukám rá a gpsre (már sokadszorra)
-Kérem forduljon jobbra-hangzott el újra a gpstől
-Én meg azt kérem, hogy maradj csendben-vitatkozott anya a gpssel(?!)
-Anya ez egy robot nem fog válaszolni-mondtam neki csak úgy mellékesen, de nem nagyon izgatta.

Egy laza 40 perc kocsikázás után megérkeztünk a kijelölt helyre.

-Szerintem megérkeztünk-mutatott anya egy hatalmas szalagra a tábor szerű hely kapujára kifügesztett szalagra. "Üdvözöljük a Kálmán Király Gimnázium 9.osztályos tanulóit" (igen elég fura neve van az iskolának)
-Szerintem is-mondtam miközben még mindig a szalagot bámultam.
-Kisérjelek be vagy elboldugulsz egyedül?-mosolygott anya kedvesen rám. Habár szívem szerint behívtam volna magammal és egészhétig ottartottam volna és ezt meg is mondtam volna neki egy ismeretlen személy megjelent mellettünk.
-Jó napot, szia! Én Zsolti vagyok az iskola portása és most a táboré is.-mosolygott egy 50es éveiben lévő férfi.-Hogy hívnak?-kérdezte tőlem.
-Hajnal Eliza-válaszoltam, kicsit a nevetés határán állva, mivel Zsoltin egy rózsaszín nadrág, egy fehér póló és egy sárga biciklis mellény volt aminek a hátára "crew" volt írva. Egy picit vicces látványt nyújtott.
-Rendben, itt kérek egy aláírást-nyújtott felém egy papírt és egy tollat.-hamar megtaláltam a neven és aláfirkantottam. Nem volt sok név a papíron, úgy 20. Picit furcsáltam, de inkább eltekintettem tőle.-Oké menj csak be ezen a kapun ott várni fog az ofőd ő majd útbaigazít.-bólintottam. Majd anyához fordultam elbúcsozni.

-Most el fogom mondani a sablon szöveget, csak hogy ne legyen bűntudatom.-mosolygott rám-Érezd magad nagyon jól és vigyázz magadra! Ne igyál , cigizz vagy drogozz! Este ne sétálgass egyedül az erdőben!
-Anya ez egy gólyatábor, nem egy szekta-nevettem el magam.
-Jólvan, azért gondoltam jobb ha elmondtam. Na és ezenkívül minden este hívj!
-Jó, persze-fogtam meg a kezét-És te is vigyázz magadra!-majd jó szorosan megöleltem.-Hiányozni fogsz.
-Te is nekem, de négy napot csak kibírunk egymás nélkül.-mosolygott rám-Na most pedig menj. És felejtsd el az összes gondodat, tudod hogy értem.
-Igen tudom-suttogtam-Szia
-Szia.

Azzal beléptem a Kálmán Király Gimnázium gólyatáborának a kapujain...

Remélem tetszett az első rész és nem volt túl rövid.
A helyesírási hibákért most is bocsánat.
Ha van valami tippetek, ötletek nyugodtan írjátok☺️
Ja és még mindig nem tudom mit tegyem oda felülrexd
A kövi részt hamarosan hozom.
Sziasztok!

New Beginning✨Où les histoires vivent. Découvrez maintenant