Bölüm 14

66.1K 2.7K 422
                                    

İki duvar arasında kala kalmıştı genç kadın ilk defa kocası tarafından öpülmüştü lakin Beran bunun bilincinde değildi şarhoş olduğu için öpmüştü

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İki duvar arasında kala kalmıştı genç kadın ilk defa kocası tarafından öpülmüştü lakin Beran bunun bilincinde değildi şarhoş olduğu için öpmüştü. Belki kendinde olsa böyle bi aptallık yapmazdı. daha kaç saat önce abimin sevdiği diyen kendisiydi.

Öyle sertçe yapışmıştı ki dudaklarına karısının Dudakları çoktan kan rengini almıştı. Zarin ellerini ne kadar göğsüne bastırıp itsede bu pek mümkün olmuyordu Demir'den farksızdı bu adam. Neredeyse nefes alamayacak raddeye gelmişti ve Beranın elleri kendiliğinde aşağı inmişti. Kendini zor bela kocasının dudaklarından çekti ama hala yüzü bir birine çok yakındı.

"Yapma diyorum Beran yapma şarhoşsun kendinde değilsin!"

Kadının sert sesiyle Gözlerini kapatıp açtı etrafına bakınıp tekrar karısına baktı. bide kan rengini alan dudaklarına baktı. Ardında sırıtıp kulağına fısıldadı.

"Dudaklarının tadı- "

"Sakın." diye ikaz etmişti Zarin ve ardına bakmadan banyoya girdi. Beran giden kadın arkasından Kafasını sallayıp kendini sırt üstü yatağa atıp uykuya dalmıştı. Zarin banyonun aynasından kendi yansımasına bakıp dudaklarına dokundu.

Öpmüştü!

Beran ağa karısını öpmüştü hemde öyle isteksizde değil kendi isteğiyle öpmüştü ama sarhoştu!

"Hayvan herif öptü beni!" Avucuna su koyup Dudaklarını yıkamaya başladı. "Hayvan öküz ne diye öpüyor sanki o değilde ilk defa biri öptü beni." diyerek tekrar parmaklarını dudaklarının üzerinde gezdirdi şoku hala atlatamıyordu ama kocasının sarhoş olduğu bilincindeydi. Yüzüne bir kaç defa su çalıp geri odaya döndü kocası horul horul uyuyordu gömleğin düğmeleri nerdeyse patlayacaktı üzerinde niye üzerini değiştirmemişti ki bu adam. Sessizce yer yatağını serip içine girerek gözlerini yumdu. Bu gecenin bitmesi gerekiyordu.

-

Sabah gözlerini baş ağrısıyla açan adam gözlerini odanın içinde gezdirdi resmen kafası zonkluyordu şu baş ağrısı kadar lanet bir şey yoktu.

"Ah ulan bu ne ağrı sabah sabah! "

Gözlerini kapatıp açarken tekrar odaya bakmıştı ama karısı yoktu bu kadar erken niye kalkmıştı ki? Daha doğrusu kendisi geç uyanmıştı. Üzerindeki gömleğe bakarken burnuna gelen içki kokusuyla yüzünü buruşturdu. Eliyle başına sıvazlarken aklına gelen şeyle yerinden sıçramıştı. Dün gece ne yapmıştı?

"Hayır hayır." Kafasını iki yana salladı. "Böyle bi aptallık yapmış olamazsın değil mi Beran? " Aklına kesik kesik öpme sahnesi geliyordu. Öpmüştü karısını elini kafasına vurup en güzelinden bi küfür savurdu kendine.

"Belanı sikeyim Beran ne yaptın ulan." Diyip üzerini değişmeden koşar adımlarla Avluya inmiş Zivin Xanım oğlunun haliyle kaşlarını çatmıştı.

ZARİN(TÖRE) Where stories live. Discover now