《Illegirl》

357 37 4
                                    

{İlk 9 bölüm Jungkook'un yani onun gözündendi. Şimdi kitap bitene kadar Lalisa'nın yani benim gözümden olacak.}

Onun dediklerini uzunca bir süre düşündüm. Bilmiyordum, ama ben onu arkadaşım olarak görüyordum. Okulda ona benzeyen bir çocuk vardı ve son zamanlarda cidden aklım karışıktı. Sınav yılımdaydım.

2019 un şubat ayında ona 'sana bir şey söylemek istiyorum' diye mesaj attım. Acaba onu görebilir miydi? Çünkü birkaç ay önce, bunu söyledikten sonra onla konuştuğumuzda bana geç yazıyordu ve teknolojiden aşırı uzaktı.

Bu yaşadığımı yakındaki arkadaşlarıma anlatmıştım, bilmiyordum. İlk defa bir erkekten bana karşı böyle bir şey duymuştum. Şaşkındım ve bu aklımı karıştırıyordu.

O yokken ona benzeyen çocuğa baktım. Gerçekten ona çok benziyordu ve her seferinde bana bakıp konuşuyordu. Onunla bir süre kağıtla mesajlaşmıştık ve bu ona olan hislerimi arttırmıştı.

Birkaç hafta sonra onun başka birisinden hoşlandığını öğrenmiştim, kalbim fazla kırılmıştı. Ama bu, umrumda değildi. Arkadaşları hala bizi yakıştırıyordu.

Günler ilerlemişti, mayısın 3. haftası olmuştu. Jungkook'u kontrol ettiğimde mesajımı attıktan 1 hafta sonra görmüştü. Onu fazla umursamak istemiyordum.

Onu kontrol ettikten birkaç gün sonra bana dönmüştü. Arkadaşımla konuşuyordum ve görünce şok olmuştum.

Bana söylediği şey 'evet, söyle' ydi.

*Buradaki hisler ve olaylar tamamen gerçektir.*

●10●

Illegirl | Liskook ✔Where stories live. Discover now