Prológus

18 1 0
                                    

Kaapo Kakko.
Egy 18 éves, jégkorongozó. Alázatos, kitartó, tisztelettudó, figyelmes. Gyermekkora óta legnagyobb szenvedélye a jégkorong. Mint minden jégkorongos kisfiú, ő is arról álmodott, egyszer majd az NHL-ben fog játszani, a legmagasabb szinten, a világelitben. Tavasszal kerül megrendezésre a jégkorong vb, ahol lehetősége lesz felhívnia magára a figyelmet.
A szerelmi életével nem sokat foglalkozik, mert minden erejével a karrierjére koncentrál. Ez a vb azonban tartogat számára némi meglepetést, és  talán a szerelem is rátalál.

 Ez a vb azonban tartogat számára némi meglepetést, és  talán a szerelem is rátalál

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vértes Kincső 
Egy 22 éves, egyetemista, hobbi sportoló lány. Atletizál, de csak hobbiból, mert a lába nem bírná tökéletesen a 100%os terhelést. Gyerekkora óta nagy jégkorong rajongó. Városában, Harmatcseppen (kitalált város), már 10éve állandó látogatója a hazai meccseknek, gyakran idegenbe is a csapattal tart. Kedvencei a Harmati Jegesmedvék 3 éve töretlenül vezetik a ligát, ahol szerepelnek. Ám Kincsőnek nem csak a saját csapata és természetesen a magyar valogatott a kedvenc csapata, a finneknek is töretlenül szurkol, ugyanis Finnország mániás. Heteken, sőt napokon belül megrendezésre kerül a vilagbajnokság, amit Szlovákiban rendeznek meg, meglehetősen áthidalható távolságra Kincső magyarországi otthonától.
2019. április 10. Nemsokára kezdődik az első meccs, valamint a végen kiderül, lesz e lehetősége Kincsőnek élőben szurkolni a finn válogatottnak.

 Nemsokára kezdődik az első meccs, valamint a végen kiderül, lesz e lehetősége Kincsőnek élőben szurkolni a finn válogatottnak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Én és Kaapo KakkoWhere stories live. Discover now