00 | Sonun Başlangıcı

209 20 7
                                    

。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆ 。・:*:・゚★,。・:*:・゚

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆ 。・:*:・゚★,。・:*:・゚

"Çok uzun bir rüyadan uyanmış gibiyim...Evren şuanda fazla sessiz. Güneş sistemi aşırı sakin...Ne kadar zamandır uykudaydım ben?"

Uzandığı altın döşemeli yataktan yavaşça kalkarken aklında sadece aradan o günün üzerinden ne kadar zaman geçtiğiyle ilgili soru işaretleri vardı. Yaşadıklarını zihninde canlandırmaya çalışırken milyonlarca yıldız tohumunun içinde bulunduğu yarısı karanlık, yarısı aydınlık boşluğa dikti gözlerini.

"Ay tarafından korunan, Güneş ile aydınlanan, güçle dolu bir gezegen;"

Kendini karanlığın içine attı.

"Yaşam ve huzurla yeniden kutsanmış Terra."

Elini broşuna değdirince geçirdiği dönüşümün verdiği güçlerle tekrar yükseldi ve kendini yavaşça zeminin üzerine bıraktı.

"Eğer o kutsal güce sahip olabilirsem büyüyüp kazanın tamamına sahip olabilirim."

Altından yapılmış sarayın balkonuna çıktı ve elini içinde barındırdığı enerjileri hissedebilmek için mavi, yeşil renklerindeki gezegene doğru yöneltti.

"Hâlâ koruyucu gezegen savaşçıları var..."

Geçmişte yaşadıklarını tekrar düşünüyordu fakat ne kadar çabalarsa çabalasın bir anlam veremiyor, bir sebep bulamıyordu. İçinde olmasına rağmen Ay Savaşçısı Gümüş Kristal'i nasıl kullanabilmiş, daha da önemlisi Gümüş Kristal onu nasıl bu denli koruyabilmişti? Denemişti ama Ay Savaşçısı'nı yutamamıştı.

Yeni bedenine biraz daha göz gezdirdi. Ezik Galaxia'nınkinde olmaktan kesinlikle daha iyiydi çünkü bu vücudu kendisi şekillendirmişti. Artık her şey daha farklıydı. Yüzyıllarca süren uykusunun ardından çok daha güçlüydü, fakat hâlâ bir şeye ihtiyacı vardı.

İlk Ay Savaşçısı'nın yaşadıkları sadece birer deneme testinden ibaretti. Kaos onlara asıl savaşın ne olduğuyla ilgili en ufak bir ayrıntıyı bile göstermemişti.

Kazan'ın içinde Kaos'u mühürlemek, başka bir savaşın önünü açıyordu.

İlk ve Efsanevi Sonsuz Ay Savaşçısı'nın ona getirdiği son, gerçek Kaos'un başlangıcıydı.

...

。・:*:・゚★,。・:*:・゚☆ 。・:*:・゚★,。・:*:・゚

"Chibi Usa Chan!"

Genç kız arkasını dönüp karşısındaki 5 arkadaşına doğru dikti gözlerini "Evet, sorun nedir?!"

Sailor Moon Future Arc [Yeniden Yazılıyor]Onde histórias criam vida. Descubra agora