4. Hjemme hos drengene

14 1 1
                                    

"Nårhh, er du også klar til at komme hjem til drengene?" spørger Frida og kigger på mig og forventer et svar. "Så klar som jeg nu kan blive..
"Kan vi ikke godt tage hjem til mig først? Jeg mangler at tage make up på!" udbryder Frida halvvejs hjemme. "Jojo", "Uhh så kan jeg også give dig make up på! For at imponere Martinus!" udbryder hun igen. "Hvad!? Ad nej!?" råbe jeg og laver bræk lyde. "Ahahaj stop, det så klamt at høre på! Ahaha" griner Frida. Jeg fniser lidt med.
Da vi kommer hjem til Frida, skynder hun sig at låse op for døren og løber videre op på værelset. "Emma kom nu, din langsomme prut!" råber hun oppe fra værelset. "Jaja, kommer kommer!" råber jeg træt tilbage. Orientering tog hårdt på mig..
Hun lægger først make up på sig selv:

Bagefter på mig, cuz hun sagde at jeg trængte til det

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Bagefter på mig, cuz hun sagde at jeg trængte til det. (Mulle, du kan ikke benægte det! Det har du engang sagt!😂)
Her er det:

Det er meget simpelt, da jeg hader at få meget makeup kylet i hovedet!Da vi har fået det på, går vi over til drengene

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Det er meget simpelt, da jeg hader at få meget makeup kylet i hovedet!
Da vi har fået det på, går vi over til drengene. Da vi står foran døren giver Frida mig pludseligt hendes lipgloss som foroven. "Hva..", "Du kommer 100 p til at tvære det ud!" griber hun. "Haha! Så sjov du er!" siger jeg sarkastisk. "Jeg ved det og jeg er stolt af det!" råber hun næsten. Pludselig springer døren op, så både Frida og jeg springer op. "De damer" siger Marcus og træder til side, så vi kunne komme ind. "Den herre" siger jeg alt for modent, da jeg går forbi ham. Frida, Marcus og jeg fniser lidt. Vi er på en måde blevet vores egen lille trekløver. "Emma, Martinus er på sit værelse, men, jeg vil ikke gå derop hvis jeg var dig!" advare Martinus mig. "Hvorfor?" spørger jeg. "Han har besøg af.. Rebecca.." forklare Marcus. Vi tiger alle stille. Vi kan hære små støn ovenpå. "Add! Tal så vi ikke ender med traumare!" skriger jeg nærmest. Jeg går over til deres sofa+fjernsyn/fjerner! "Yay! My little pony er på! Hvem ser det? Maaaarcus?" spørger jeg og hentyder til ham og rå smiler. "Aha nej, det er ikke mig, det er min søster Emma", "Ejj vi har samme navn!" udbryder jeg. "Jaer, men du må vente med at møde hende. Mine forældre er ude på et interview med Emma, hun er jo også selv sanger", "Mega seje tøs!" udbryder Frida. "Jaer volder cool!"
Efter vi har set 2 afsnit af The Rain på NETFLIX! Mit liv! Frem til pointen! Da vi var igang med andet episode. Kommer Rebecca og Martinus ned. De er begge svedige og de rå snaver. "Vi ses bassemand!" siger Rebecca da hun står udenfor døren. Martinus smækker bare døren. "Kom Emma så det din tur!" siger han med et smil jeg ikk rigtig kan tyde. "I dine drømme!", "Sikkert, men skal vi ikke lade de to turtelduer være i fred?" spørger han og kigger afventende på mig. "Sikkert, men vi kommer ikke til at lave andet end at spille fifa eller fodbold!" fortæller jeg. "Nårh går du da til det?", "Ja det gør både Frida og jeg!" fortæller jeg. "Shh! Vi ser altså film!" brokker Marcus sig. "Ja, kom nu Emma!" beder Martinus og trækker sin underlæbe ud. "Oke da! Men jeg gør det kun for dig Mulle!", "Jaja hyg jer!" råber de i kor efter os..

Nutid, datid, vi to, altid!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora