Hoofdstuk 7 - Problemen?

850 16 2
                                    

"Audri. Liefje. Wakker worden." fluistert iemand in mijn oor. Ik kreun en open mijn ogen. Harry hangt boven me. "Goeiemorgen." zegt hij en hij glimlacht. Ik glimlach terug en ik kus hem. Niall komt de kamer in. "Oeps.." zegt hij en hij wil.weglopen. "Niall. Terug!" roep ik. Hij komt terug en sluit de deur achter zich. "Nialler.. Vertel het tegen niemand." zeg ik. "Maar.." "Luister.. Louis wil niet dat we daten.. En.. Ik zit er serieus over na te denken om bij Aud te gaan wonen.. Maar eigelijk wil ik Audri in London hebben.. Dus totdat probleem opgelost is houden we het geheim." zegt Harry. "Dus.. Ik snap niet waarom Lou het jullie verbied.. Jullie zijn zo perfect samen!" zegt Niall. Hij kijkt zielig. Ik klim uit bed en ik knuffel Niall. "Aud.. Het is niet eerlijk.." zegt hij. "Nialler.. Het leven is niet eerlijk.. Maar we willen Lou tevreden houden en hem niet teleurstellen. Louis is mijn neef. En mijn beste vriend. En ook die van Hazz. En we weten niet hoe Lou hierop zou reageren." zeg ik. "Dus we verbergen het eerst nog even.. Hou je het geheim?" vraagt Harry aan Niall. "Nee! Louis!" gilt Niall en hij rent de woonkamer in. FUCK.

"Niall!" roep ik en ik ren hem achtena. Ik tackle Niall en ga boven op hem zitten. "Nialler wat is er?" Vraagt Louis. "Aud.." Ik bedek Niall's mond. "Wat is er met jou Aud?" Vraagt Louis. "Niks." zeg ik. "Audd. Ik ben verliefd!" roept Gwynn blij en ze rent mijn penthouse in. "Op?" vraag ik terwijl ik Niall nog steeds vast houd. "Zeg ik niet!" gilt Gwynn en ze huppelt de woonkamer rond. "Maar Nialler wat is er nou met Aud?" vraagt Louis. "Nou Audri die heeft..." "Niall hou je mond." sis ik. "Louis.." zegt Harry. "Hey Haz." zeg Louis blij. "Luister.. Ik weet wat je zei.. Over het feit dat ik niet met Audri mag daten... Maar ik ben verliefd op Audri Lou.. En ik laat deze kans echt niet schieten. Audri is echt speciaal voor me.. Ik hou van haar, ik ben verliefd op haar en ik wil gelukkig met haar zijn.. En niemand, maar dan ook niemand weerhoud me daar van Lou.. Ik ben echt verliefd.. Of je het nou gelooft of niet." zegt Harry.

Ik schrik. Zei Harry dat nou echt? Ik sta op en help Niall omhoog. "Audri.. Is het waar wat Harry zegt?" vraagt Louis. "Ja.. Sorry Lou.. Maar ik kan niet voor altijd mijn gevoel negeren. Ik ben verliefd Louis.. Op Harry. Het spijt me." Zeg ik zacht. Ik begin zachtjes te huilen. Niall knuffelt me. "Stil maar Aud. Het komt wel goed." fluistert Niall. Ik en Niall lopen naar mijn kamer. "Niall.. Het komt niet goed.. Ik stel weer iedereen teleur.." zeg ik snikkend.

"Niall.. Mag ik?" vraagt Louis. "Ja tuurlijk." zegt Niall. "Aud.. Je stelt niemand teleur.. Het ligt echt aan mij. Ik moet je je gang laten gaan. Je bent niet meer lieve kleine Audri.. Maar je bent nu grote volwassen Audri die al op haar eigen woont. Aud.. Ik had je niets mogen verbieden.. Ookal ben je maar 4 jaar jonger.. Je blijft mijn kleine nichtje, ik wil je gewoon beschermen.. Maar ik had dit niet moeten doen. Jij en Harry zijn verliefd op elkaar.. En ik verpestte het. Sorry Audri.." zegt Louis zacht. "Het is okay Lou." zeg ik en ik knuffel hem. "Aud.. Ik ben bang dat de pers, de platenmaatschappij en de fans dit niet gaan accepteren. De fans gunnen het Harry wel.. Maar Harry is bang dat hij ze teleur stelt... En de pers.. Ja.. Je weet hoe het gaat.. Ze verspreiden roddels.. En de platenmaatschappij accepteert het niet vanwege het feit dat je nog geen bekende ster bent. En omdat je Haz misschien van zijn werk afleidt." zegt Louis. "Dat maakt me niet uit Lou.. Maar zal papa het accepteren? En Mika en Alex? Ik bedoel ze zijn wel mijn grote broers. En mijn beste vrienden.. En je weet hoe beschermend ze zijn" zeg ik. "Audri..Ik praat wel met Mika en Alex." zegt Louis. "Dank je Lou. Ik hou van je." zeg ik en ik glimlach. "Ik ook van jou Aud. Ga lekker eventjes slapen. Ik praat wel met Hazz." zegt hij en hij geeft me een kus op mijn wang. Hij loopt weg. Ik kruip onder mijn dekens en ik zucht diep. Gaan Mika en Alex dit wel accepteren.

Ik heb twee oudere broers;;

Mika, hij is 21. Net zo oud als Lou. Mika heeft donkerblond haar en blauwe ogen. Hij is 1.94 m lang en erg groot en gespierd. Veel van mijn exvriendjes waren bang van hem. Maar eigelijk is Mika een grote lieve knuffelbeer. Alleen hij verbergt het. Mika gedraagt zich stoer voor de meiden.. Maar als het aan Mika ligt ben en blijf ik zijn favoriete meid! Mika zou mij boven al zijn vriendinnen verkiezen.. En daarom is hij nog steeds single ookal is hij knap, gespierd en grappig.

Alex is mijn 19 jaar oude broer. Hij is ook erg lang. 1.90 m! Ik ben dus de kleinste van heel de familie! Alex heeft net als Mika en ik blauwe ogen. Maar Alex heeft honingblond haar. Daarin verschilt hij met de rest van de familie. Ook Alex is best een knappe jongen. Op school hingen altijd alle meiden om hem heen. Hij was erg populair.. Bij de meiden is hij dat nog steeds. Echt elk meisje is jaloers als Alex me knuffelt en vertelt dat hij van me houdt. Tja, ik ben òòk Alex' favoriete meid.

Vanwege mij zijn Alex en Mika nog single. Al Alex en Mika's vriendinnen hebben tot nu toe een hekel aan me gehad omdat ik altijd met ze rond hing. Ze probeerde altijd Alex en Mika wijs te maken dat ik de reden was van hun relatieproblemen. Maar jammer genoeg voor hun kozen Alex en Mika steeds weer voor mijn kant. Dat is waarom ik zo hou van mijn broers. Ik kan niet zonder ze.

Maar het probleem is dat ze te beschermend zijn. Al mijn vriendjes waren tot nu toe bang van ze. En ik weet niet hoe ze gaan reageren op het feit dat ik met Harry Styles date. Ik bedoel.. Harry is toch beroemd.. En of ze hem.accepteren is de vraag..

Wat me het meeste dwars zit of Anne en Gemma me wel accepteren. Harry is erg close met zijn moeder en zijn zusje. Ik weet het al langer en ik wil het niet verpesten. Vooral niet omdat mijn ouders Anne al een tijdje kennen en goed met haar omgaan. Anne is echt een schat van een vrouw en ik wil de perfecte schoondochter zijn voor Anne. En Gemma.. Gemma is zo'n lieve meid. We zijn goede vriendinnen. Altijd als ik in de zomervakantie in London ben hangen we altijd samen rond, houden we slaap feestjes en gaan we samen winkelen. Ik wil nog steeds gewoon vriendinnen zijn met Gemma, ookal date ik met haar broer.

Audri Tomlinson! Je denkt te veel na! Ga lekker slapen. Welverdiende rust! Eindelijk! Maak je naar geen zorgen, het komt wel goed! Vast wel. Je houd van Harry en Harry van jou. Liefde overwint alles!

Toch?

Ik hoop het...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lou weet het =O

Hij is superlief he, hihi lieve Lou.

Alles komt vast wel goed uiteindelijk.

En hebben jullie al een vermoeden wie Gwynn's grote liefde is? n-n.

En zal Aud naar London verhuizen?

Of

Zal Harry naar New York verhuizen?

En wat gaan Audri's broers, Mika en Alex, er van zeggen?

En zullen Audri's ouders en Anne en Gemma Audri's en Harry's relatie accepteren?

Wat zal het management ervan zeggen?

En de pers?

Dat zijn veel vragen. Ga er maar eens goed over nadenken! Heel goed nadenken hè? ;);).

Van het volgende hoofdstuk worden jullie weer een stukje wijzer.. En dan zullen een paar van deze vragen beantwoord worden.

Lots of love,

Djamilla.

Why isn't she falling for me? [DUTCH 1DFANFIC]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu