Cap. 4

9.6K 319 70
                                    

A doua zi m-am trezit și se pare că m-am trezit la timp, da! Am mers la baie și mi-am făcut rutina. Am făcut un duș și m-am îmbrăcat.

Am sunat-o pe Perrie, dap, mi-am recuperat telefonul!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am sunat-o pe Perrie, dap, mi-am recuperat telefonul!

* Conv.*

Y/N:- 'Neața!

Perrie:-' Neața! Ești gata?

Y/N:- Da!

Perrie:- OK, vin să te iau!

Y/N:- OK!

* Flashback*

După ce petrecerea s-a terminat, Perrie a venit la mine. Știam că Jimin nu e acasă și este momentul potrivit să acționez. Mi-am făcut bagajele și le-am pus în mașina lui Perrie. Ea a luat biletele de avion pentru România (cum să nu pun România 😂😂😂), unde era bunica mea. Era suficient de departe și acolo mă simt în siguranță.

*Prezent*

Știu că Jimin nu a venit acasă, doar și-a petrecut noaptea la târfulița aia. Știu și că nu va veni prea curând acasă. Este 6:45 dimineața, iar noi avem avoin la 7:00. Perrie a sosit și mă aștepta. Am mers prin curtea din spate deoarece nu era păzită dimineața.

Y/N:- Îmi pare rău Jimin, dar nu te mai suport

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Y/N:- Îmi pare rău Jimin, dar nu te mai suport. Nu mai vreau să mă rănești. Plec. Pa.

Am urcat în mașina lui Perrie și am pornit spre aeroport. Am ajuns la timp și ne-am urcat în avion.

Perrie:- În sfârșit ai scăpat de nesuferitul Park Jerk!

Am izbucnit în râs.

Y/N:- Yah, nu îi mai spune așa, râd prea tare... 😂😂😂
Dar, noi tot suntem căsătoriți.

Perrie:- Stai liniștită, aranjează Jungkook divorțul, apoi totul o să fie bine.

Y/N:- Ție n-o să-ți fie dor de Jungkook?

Perrie:- Ba da, dar după ce se termină divorțul o să ne întoarcem. Apropo, mama ta a spus că îți susține decizia, ba chiar ea mi-a propus să mergem în România.

Y/N:- Și ea a trecut prin aceeași suferință ca mine. A sperat că nu voi ajunge ca ea, dar s-a întâmplat. Din fericire eu am o portiță de scăpare, sora mea!

Eu și Perrie am fost prietene din copilărie, de aceea îmi este ca o soră, eu neavând frați. Niciodată nu am considerat-o prietenă, ci soră. Mi-a fost alături în cele mai grele momente, și încă este.

Perrie:- Aww, știi cât te iubesc, surioară!

Ne-am îmbrățișat, apoi am adormit.
Când am ajuns în sfârșit în România ne-am luat bagajele și am ieșit din aeroport. Afară ne aștepta un șofer de al lui Jungkook. El ne-a luat bagajele, iar noi am urcat în mașină. A trebuit să mai mergem un drum lung, deoarece bunica mea stă la țară. Când eram mică, casa bunicii era locul meu preferat din lume. Acel miros al pâinii de casă făcută de ea, a plăcintelor, îmi era dor de acel miros. Jimin nu îmi va putea oferi niciodată acea căldură pe care o simt când intru în casa bunicii. Când mă ia Jimin în brațe parcă simt niște fiori reci pe spinare,pe când îmbrățișarea bunicii e plină de căldură și dragoste de mamă. (eu clar aș alege bunica, voi nu?)

Am ajuns în sfârșit în satul bunicii mele.

Y/N:- Acasă!

Eu și Perrie am salutat-o pe bunica, iar ea ne-a îmbrățișat. Am intrat în casă. Se pare că bunica a făcut plăcintă! Yay! Ne era foame, așa că nu ne-am lăsat rugate. După masă, am explorat casa bunicii, nu s-a schimbat, doar modernizat puțin.Camera mea arăta la fel. Mi-am văzut păpușile și am început să plâng. Mă gândeam ce copilărie fericită am avut, și ce coșmar trăiesc acum. Ce frumos era atunci când nu știam de niciun Jimin, când nu aveam nicio grijă.

My evil mafia husband // P. JM. FF //Where stories live. Discover now