[☎️] vallomás a klinikán

418 32 25
                                    

°〈 HongjoongJongho 〉。

°〈 Hongjoong ➳ Jongho 〉。

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

✎ 190729 ✐

༻༺━━━⁎∗.❁.∗⁎━━━༻༺

A kihűlt pizza és a melegben felforrósodott kóla gondolata egyáltalán nem vonzó Hongjoong számára, pedig szereti az állandóságot. Hogy minden péntek délután átcuccol Mingi padlásszobájába, és több órán át fel nem kel a vénséges szófáról, mely következtében rettenetesen fájni fog a gerince. Most valami más.

Rossz előérzete van, ami nem téveszthető össze az izgalommal. Ugyanez a kaparó érzés volt a torkában és feszítő emóció a gyomrában, amikor Yeosang kitörte a bokáját vagy, amikor San motoros balesetet szenvedett. Nagyon aggódik a barátai miatt, a biztonságukért és egészségükért. Néha úgy gondolja, hogy nem tudnak vigyázni önmagukra, és ez csak felerősödik, amikor valami baj közeledtének tüneteit tapasztalja a testén.

Megnyalja a száját, miközben átmegy a zebrán. Ennek túloldalán magasodik a panelház, ahol barátja lakik, és igyekszik a kérdésre összpontosítani; lehetséges-e, hogy téves riasztás érkezik?

Ez az eshetőség annyira kedvezően hangzik, hogy a pár perc múlva elkezdődő, szokásos programja ismét kellemesen hat a lényére.

-ˋˏ ༻❁༺ ˎˊ-

Fél óra videójáték és semmiségekről való diskuráció elteltével Hongjoong reménye a nullával válik egyenlővé, amikor megcsörren a telefonja. Idegesség telepedik a lelkére, ahogy a konzolt maga mellé ejti a kemény bőrkanapéra, és a telefonjáért nyúl. Minden szőr feláll a hátán, amikor fogadja a hívást.

- Jongho a klinikán van. - Mindössze ennyi az, ami tudatosul benne Seonghwa mondandójából, és máris pattan is fel, hogy a fiú tartózkodási helyére siessen.

- A klinikára kell mennem - jelenti az ülőalkalmatosságon terpeszkedőnek, aki sejti, miről is lehet szó, így felajánlja használatra az autóját.

-ˋˏ ༻❁༺ ˎˊ-

A cél a harmadik emelet mosdója. Már csak pár lépcső van vissza a megfelelő folyosóig. Hongjoong átkozza, hogy a lift lassú, hogy a fokokból túl sok van, hogy így ne gondoljon a barátját ért bajra. Jongho nem csinál hülyeségeket, és figyel magára, pont ezért nem meri elképzelni, hogy mi érhette szegényt.

- Menj, ne is törődj velem! - Hongjoong nem is hallja a falnak dőlt Mingi felszólítását, mert arra készül, hogy végigszáguldja maradék erejével a hátralevő távot.

Nagyokat szuszogó, kipirosodott, leizzadt valója sikeresen a mellékhelyiséghez ér, bár majdnem összeütközik egy tolószékes úrral. Némi pihenőt ad magának, amíg a térdeire ereszti tenyereit, hogy támaszkodhasson, de két levegővétel után benyit a férfi ikonnal ellátott ajtón, és szembe találja magát a szipogó Jongho, valamint az ő hátát simogató Wooyoung látványával.

TIZENNYOLC PERC ♡ kpop novellagyűjteményWhere stories live. Discover now