~Anonim Burak olamazdı değil mi?

140 6 0
                                    

🌵Biliyorum uzun zamandır yb atamıyorum.
🌵Ama artık her hafta 2-3 bölüm atmaya çalışacağım.
🌵EyAr mı?
🌵EyBur mu?

Kıpkırmızı burnum ve ağlamaktan morarmış gözlerimle aynanın karşısına geçip yaşananları düşündüm. Allah'tan annem ve babam erkenden uyumuşlardı. Mutfağa gidip su aldım odama ilerlerken bişey gördüm. Kayranın kapısı açıktı. Aslında kitlemişti İngiltere'ye giderken sırf ben odayı kurcalamayayım diye? Sonra "Belki annem temizlik yapmak için açmıştır."diye düşündüm ve odama girdim. Ardından uykunun kollarına kendimi bıraktım.

12.45 •Pazar günü•
Sürpriz... diye bağırdı gereksiz ikizim.
—————————————————————-Kendisi İngiltere'de okuyordu.
Zeki değildi sadece İngiltere'yi çok sevdiği için orada okuyordu.
Ha bu arada ikizim kız değil erkek.
Ve ikizim Kayra benden farklı zaten çift yumurta ikiziyiz.
————————————————————
Birden, "Doğum günü sürprizimiz!"dedi. Heyecandan ölmek üzereydim "Demek ki dün gelmişti o yüzden kapısı aralıktı."diye geçirdim içimden. Daha sonra sımsıkı sarıldım ona."Aa evet 2 gün önce bizim doğum günümüzdü."dedim üzüntülü ses tonumla.
"Kusura bakma dün gelmeye çalıştım ama yetişemedim. Eee farecik anlat ben yokken neler oldu? "dedi."Hiç aynı..."dedim.
"Sana bişey mi oldu?" diye sordu
"Boşver sonra anlatırım, iyi ki geldin." dedim ve ona sarıldım.
"Farecik dur daha bombayı patlatmadım." dedi, sırıtarak.
"Ben..." diye söze girdi. Sonrasından annem içeri geldi ve ikimizi ne kadar sevdiğini ve beraber olduğumuz zamanları ne kadar özlediğini anlattı bizde onu dinlemek zorunda kaldık (!) Ardından kahvaltıya indik.
Kahvaltımızı yapıp odama geçtik. Kayra dışarıya çıkmamızı önerdi. Bende fikre olumlu baktım ne de olsa o benim ikizim ve nadir zamanlarda geliyor. 2 çocuk yüzünden onunla ilgilenmemezlik yapamazdım.

Yolda giderken Kayranın şu meşhur çapkınlıklarını dinlemekten kafeyi geçtiğimizi bile farketmedik bu yüzden geri döndük kafeyi girip, boş bir yere oturduk. Oturmam ile karşımda duran kişiyi görüp içimden "Amanin"geçirmem bir oldu, bilin karşımızda kim oturuyor? Söylüyorum karşımızda tamda.
Arda duruyor!Gözlerimi ondan alıp Kayraya odaklandım. Kayra da zaten daldı konuşmaya yok bilmem sevgilisi ona kiminle nasıl anlatmış sonra o sevgilisini nasıl aldatmış ha birde iyi bir şey yapmış gibi anlatıyor. Daha sonra bana döndü ve şöyle dedi:" Artık Türkiye'deyim burada okuyacağım." dedi. Ben şok ben iptal. Sonuçta Kayraydı bu İngiltere diye tutturmuştu babama yalvardığı günler duramadan çalıştığı zamanlar..."Ciddi misin çok sevindim?" dedim daha sonra sözlerime şunlarıda ekledim:"Peki sana bu kararı verdiren şey ne?""Boşver farecik zamanı gelsin." dedi."Peki öyle olsun ama kesinlikle anlatacaksın."
dedim.

Yazardan...
Kayra Eylemin burnunu sıkarak farecik diyip duruyordu. Bunu gören Arda ise Eylemlerin masalarına giderek "Hayırdır kim bu arkadaş Eylem?" dedi.Eylem tam söze girecekken Kayra ayağa kalkarak Arda'ya "Sen hayırdır gelmişsin burada racon kesiyorsun?" Dedi.
Ve Arda kavgayı başlatan yumruğu Kayranın yüzüne çevirdi. Ve böylece ikisidir sağlam bir dayak düellosu gerçekleştirmişti.

Karakol
Arda ve Kayra yan yana durmuş derlerini polise anlatıyordu. Taki Kayranın Eylemin ikizi olduğu anlaşılana kadar... Arda Kayra ve Eylemden özür diledi. Ve orada uzaklaştı... Arda oradan uzaklaşırken anonimden mesaj geldi!

Anonimim:Ooo Kayra Başkan gelmiş...

Eylem yazıyı görünce birden Arda'nın yanına doğru koştu. Ve ona "Anonim sensin değil mi?"dedi.Arda şaşırarak "Eylem ne anonimi ya? Ne diyorsun anlamadım." dedi."Numara yapma biliyorum o mesajı sen attın anonim sensin kabul et." dedi Eylem bıkkınlıkla."Ciddiyim ben anonim filan değilim mesaj falan ben göndermedim." diyerek oradan uzaklaştı Arda.Eylem Arda'nın sözlerine inanmayarak Arda'ya bağırmaya devam ediyordu...
Ve içinden şöyle geçirdi.

Anonim Burak olamazdı değil mi?

🦋Vote pls
🦋Sizce Burak mı?
🦋EyAr mı? EyBur mu?

B🍯L GÖZLÜMWhere stories live. Discover now