~O kokun bile beni kendine sarhoş etmeye yeter.

233 12 3
                                    

Saat 16.37

Anonim beyfendiden ses soluk yok.
-İç ses-
Salak mısın, acaba? Sanane Anonim zillisinden.
Ne bileyim kız hoşuma gitti köpek filan
Bacımsu bak bilmediğin etmedin kişilere kalbini kaptırayım deme.
Tek bir sorum var. Salak mısın?
Bir dakika ben kiminle konuşuyorum?

Kafamı sağa sola sallayarak kendime ancak geldim ardında her zamanki gibi anahtar sesi gelerek annemim geldiğini anladım. Artık onlara, Hayali gösterme zamanıydı.

"Yemek"deyiverdim birden, annem ise:"Pek hoş bulmadım."diyerek azarlardı beni. Onu yumuşatmak için şunu dedim:"Tamam tamam hoş geldin ama elin boş gelmişsin nerede benim istediğim cipsler?Başını sağa çevirip "Tövbe tövbe sabah cips akşam cips.dedi annem. "Bence birden söylesem daha az kızar diye düşündüm ve "Anne ben köpek aldım yani arkadaşım almış.(!)" diye birden söyledim."Ne? "diye bir çığlık attı. "Ne bağırıyon ya"diye onu sakinleştirmeye çalıştım."Ne sen köpek mi dedin köpek? Tüylü olan? Söylediği şeye bilmiş edasıyla "Anne köpeklerin çoğu zaten tüylü olur kuru nasıl fasulye ile olursa köpek de öyle."dedim. "Eylem bana felsefe yapma. O köpeği kimden aldıysan fiber hızda geri ver.Annemin fiber hız söyleminden sonra hemen şu cümleri söyledim:"Anne kotayı aşmışız bu ay fatura çok gelecek."diyiverdim.
"Bak birde konuyu değiştiriyor...Konuyu falan değiştirme! "Ya! Ama anne çok tatlı, lütfen kalsın!"diye yalvardım. "Eylem!"dedi kesin bir şekilde. "Lütfen... Ya lütfen!"diyerek onu zorlamaya çalıştım. "Eylem! Zorlama."dedi sakin bir şekilde. "Anne köpekten ne zarar gelebilir? Lütfen!"dedim bıkkınlıkla. "Tamam o zaman bir şartım veya iki şartım. Köpeğin bakımıyla sen ilgilenirsin ve bu sene matematik yazılısından 100 alacaksın."dedi güzel annem. "Birincisi tamam ama ikincisi anne ben böyle ölmem füze at."dedim ümitsizlik ve mutluluk karışı bir şekilde. "Konu tartışmaya kapanmıştır."dedi ve her zamanki gibi komşumuz Nuriye teyzelere gıybet time yapmaya gitti.

-İç ses-
Eylem senin matematikten yüz alma ihtimalinle Shawn'ın konserde düşmeme ihtimali aynı. Sen neyin kafasındasın?
Sütlü köpüklü kafasındayım iç ses. Bi ses kes
Demetin yeni şarkısı değil mi o bacımsu?
Aynen şarkı efso düştüm yani.
Hadi açta bir dinleyelim gız.
İç sesin dediğini yapıp ses kesi açtım. Ve başladım söylemeye.-anırmaya desem daha doğru olur.-

-Benden nefret ediyormuşsun
Benim de buna vaktim olsa
Tamam uzaktan kusursuzsun
Yakından lüzumsuz oysa.-

Birden telefonumdan gelen uzaylı bildirim sesiyle irkildim ve whatsappa girdim.

Anonimim:Ses kes ha, iyiymiş. 😂

Eylem:Lan pencereden beni mi izliyon!

Eylem:İmdat sapık var!

Anonimim:Şimdi sen matematikten nasıl yüz alacaksın?

Eylem:Oğlum sen nasıl biliyon lan?

Eylem:Bir dakika, kendime gelmem lazım. Lan sen nerden öğrendin?

Anonim:Bal Gözlüm, konu sen olunca her şeyi en ince ayrıntısına kadar bilmem gerekiyor.

Eylem:Laf kalabalığı yapma. Bana nerden öğrendini söyle

Anonimim:Asla söylemem.

Eylem:Cevap

Anonimim:Yok

Anonimim:Bugünlük benden bu kadar. Yarın çok uzun ve mükemmel olacak.

21.29
S*ktir yarın yazılı mı var? Sınav tarihlerini pek takmadığım için yazılının olduğunu şansa Miran'ın biraz önce beni arayıp söylemesiyle öğrendim. Ve başladım klasik öğrenci dualarına
-Allahım biliyorum çöp torbası bile benden daha iyi derse katılıyor, lütfen sınav esnasında bütün her şey aklıma gelsin ne olursun.-
-Allahım bildiğimi yaptır, bilmediğimi attır ve attığımı tuttur. Amin.
-Allahım ne olursun yarın dünyayı uzaylılar istila etsin.

Ve şimdi Pisagor'dan girip ekoklardan çıkma zamanı gazanız mübarek olsun nöronlarım.

00.26
Pisagor ne romantik adam ya. Karısının adını bilime yazmış. Bizimkiler anca duvarlara sprey boyayla yazsın.

Beynim şu an aşure gibi her telden bilgi var.Bir insan hayatından bir şey çıkartacaksa kesinlikle matematik olmalı. Beynimle kendimi baş başa bıraktım ve uyumaya çalıştım.

08.37
Üstümü giyiniyorum ama çorabımın tekini bulamadım. Millet ruh öküzünü buluyor ben daha 15 dakikadır çorabımın tekini bulamıyorum. Acaba nerde yanlış yapıyorum?
Evden çıktım çıkış O çıkış
annem ve babama beni kurtarın bakışı attım ama beni tınlamadılar bile. "Anam babam beni okula gidiyor sanıyorlar ama bilmiyorlar ben vahşi yaşamda hayatta kalmaya çalışıyorum."diye geçirdim içimden.

Okula giderken telefonumu evde unuttuğumu zannedip geri eve döndüm ancak ceketimin cebindeymiş bütün sakarlıklar bu günümü buldu arkadaş.

Okula girdim ve ne hikmetse herkesin kem gözleri üzerimde. Bir an üstümü giyinmeyi unuttuğumu veya terlikle geldiğimi düşünüp kendime baktım ama her zamanki gibi taş gibiydim. Bana bakan gerizekalıları aldırmadan sınıfın kapısını açacaktım ki boom.

Lan bugün benim doğum günüm!

Şu an  sınıfta öyle bir hava varki varlığım sanki herkesi hayattan soğutmuş demek isterdim ama tam tersi bayram havası var. Her yerde "İyiki Doğdun Eylem"yazısı, kocaman bir hediye yığını, kafamdan büyük pasta, bana bakan 30 çift göz. (Yani 15 kişi oluyor, yani galiba)

Siz nasıl paranıza kıydınız lan? Bendeki de soru bunların babası para sıçıyor zaten. Övünmek gibi olmasın ama okuduğum okulda 100 lira bir teneffüslük yiyecek parası.

Düşüncelerimden sıyrılıp sırasıyla Mira, Selin, Yağız, Utku, Melis, Arda, Sema ve Burağa sarıldım ve o kadar duygulandım ki hepsine tekrar tekrar sarıldım. Canım sınıfım. Ve ardından her zamanki gibi her mutlu anımdan sonra gelen mesaj. Mesaj anonim beyfendidendi.

Anonim:İyiki doğdun Bal Gözlüm. İyiki...
Mesajını okuyup.

Eylem:Teşekkürler iyi ki sende varsın,
yazdım.

Telefonumu çantama atacakken yazdığım şeye şaşırıp düzeltmek amacıyla telefonu çantamdan aldım telefonumun yüzünü ters çevirecektim ki telefon kabımın arkasındaki yazıyı gördüm ve hemen yazıyı çıkartıp okudum.

Yazıda şöyle yazıyordu;

~O kokun bile beni kendine sarhoş etmeye yeter.

🍌Anonim bey kimsiniz acaba?
🍌Vote pls
🍌Nasıl bölümdü?

B🍯L GÖZLÜMWhere stories live. Discover now