~Özür dilerim... Seni sevdiğim için...

177 11 0
                                    

Merdivenlerden çıkmamla ikinci basmaktan sonra düşmem bir oldu. Ve aynı andada annem düşme sesini duymuş olacak ki kapıyı açtı ve bana:"Düştün mü kızım?dedi. "Yok anne benim iniş tarzım böyle.Tövbe yarabbim."dedim tavırlı bir şekilde sonrada yerdeki bedenimi kaldırırım."Eylem alırım seni ayağımın altına ha!"diye çıkıştı, Kötü Kadın Müzeyen. "Cennet annelerin ayağının altında olduğu için mi yoksa evde boks maçı yapacağımız için mi söyledin?"diyerek saçmaladım. "Eylem kızım iyi misin gelirken kafana saksı mı düştü?"dedi yalandan ibaret endişeli gözükmeye çalışarak. "Çok iyiyim hatta mükemmelim!"diyerek kapıdan içeri girdim -zaten başka nerden girecektim ki?- daha sonrada odama girerek okul üstümle yatağa geçiş yaptım ve Burak mesaj atmak amacıyla telefonu açtım tarih 19.03.2019 u gösteriyordu. Konserde ayın 20sinde ise, yani konser yarın mı? Kalbimde horon tepiliyordu? Nerden nefes alınıyordu? Lan ben ne b*k yiyeceğim? Böyle bir konserin varlığından haberim vardı ama sınav haftam ve bilet bulamama nedeniyle tarihe bakmaya tenezzül bir etmemiştim. Ardından hemen Burağa mesaj attım.

Eylem:Burak konser yarın biliyorsun dimi?

Gamzeli:Evet bücürük biliyorum seni almamı ister misin?

Eylem:Gamzeli bücürük nedir acaba? Bu arada sen alabilirsin ama Arda da onunla gitmemi istiyor isterseniz ikinizde gelmeyin ben kendim giderim.

Gamzeli:Nasıl istersen öyle olsun. Yarın görüşürüz!

Ardından Köprücüğe mesaj attım.

Eylem:Yarın ben kendim geleceğim konsere haberin olsun Köprücük.

Köprücük:Öyle olsun Eylem 🎈

-Yarın-
"Ve şimdi, ben ne giyeceğim?"diye sordum kendime.Hemen gardırobuma bakınıp içinden kot etek ile gömlek aldım. Birde vansımı giyinip kombini tamamladım. Fazlamı basit? Diye geçirdim içimden.

Merdivenleden inerken annem ve babamın evde olmadığını gördüm onlara kısacak bir not yazıp buzdolabına koyuyordum ki onlarda bana bir not yazmışlardı. "Kızım biz biraz gecikeceğiz toplantım çıktı babanında ameliyatı :)"yazıyordu. "Alala diye geçirdim ne annemin işi bugün çıkar ne de babamın. Sonra notumu bıraktım ve okuyarak kontrol ettim. "Anne biraz gecikebilirim dışarda olacağım merak etme çüsss!" Telefonumdan taksi durağının numarasını tuşladım ve evime taksi söyledim.

Yarım saat sonra
Şu an taksiden indim ve karşımda duran Burak ve Arda'ya  selam verip konserin olduğu yeri sordum ikiside ileriyi işaret edince içimden şunu geçirdim "Gecenin sonuna kalsak iyidir!" Ve alana doğru yürüdük.

Konser başlayalı yarım saat oldu ama halen Shawn gelmedi derken birden konfetilerin patlamasıyla Shawn'ın gelmesi bir oldu. Ardından Lost in Japan şarkısını söylemeye başladı. Ben de son ses şarkıyı söylüyordum. Şarkıyı söylerken Burak'ın ve bana bakarak,
"Can't get you of my mind"
dediğini duydum. Ardından gözlerimi kaçırdım, Burak bizim çocukluk arkadaşımızdı Kayra ile çok yakın dostları zaten bu dostluğumuz babalarımızın aynı yerde çalışması ve şansa aynı site içerisinde bulunmamızdan geliyordu.
Mola gibi bir şey verildiğinde fotoğraf çekmek için bir yer aradım. "Hah buldum"diye geçirince "Neyi buldun bakalım?"diye sordu Arda duvar yanını göstererek:"Şey şurdaki duvarın yanına gidelim mi?" diye sordum Arda'ya gülerek eşlik etti bana, resmimi çekmesi için ona rica ettikten sonra saçma sapan pozlar vermeye başladım ya dilimi çıkartıyordum ya ellerimle barış işaret falan yapıyordum. Bir anlığına içten bir gülümseme geldi bana ve kameraya baktım. Arda fotoğrafı çektikten sonra baktı, bana o masmavi gözleriyle sanki yenilenmişti. Hatta yutkunduğunu gördüm. Sanki bir pişmanlığı vardı. Daha fazla zaman kaybetmeden be fotoğrafı çekerek hemen İnstagramıma attım.

 Daha fazla zaman kaybetmeden be fotoğrafı çekerek hemen İnstagramıma attım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

@eylem34_yldrm:Everyone in this world breathing borrowed air.
8.747 beğeni, 590 yorum.
@ımarda_gürsoy:ı loved :3
@selinbts_21: Güneşi gülüşüne nasıl sığdırdın?
@burakişteyaa:Kayra senin yanında halt etmiş be
@mira_yorulmaz:WTF! Lost my mind!

3 saat sonra
Ağlayarak evin yolunu tuttum ve aynı zamanda gözyaşlarıma hakim olamıyordum. Telefonumdan gelen bildirime baktım. Mesaj gelmişti.

Anonimim:Özür dilerim...

Anonimim:Seni sevdiğim için 🎈

🍇 i know you better than you
🍇Vote pls
🍇Bombe bölüm gelecek...

B🍯L GÖZLÜMWhere stories live. Discover now