O lume noua

79 3 1
                                    

Stateam si priveam apusul de pe balconul conacului lui Dimitrie de pe Pamant. Mi-a explicat regurile oamenilor...Nu ca nu le-as fi stiut. Acum asteptam...doar asteptam...ca noaptea sa acopere pamantul. Dimitrie era pe canapea si mi-a facut semn sa ma asez langa el. Asa am si facut. Dar stateam in colturi opuse ale canapelei. Ne uitam la un film horror. Nu stiu cum se numea si "am adormit" la jumatate. Dimitrie m-a luat in brate si ma puse in pat. Desi stia ca nu dorm...

- Eiii bine, e timpul...(Sa apropiat de mine si....mi-a dat la o parte o suvita care imi cazuse pe fata)...Sa fac pregatirile pentru maine.

Imediat dupa ce a iesit din camera m-am ridicat din pat si am pornit televizorul. A devenit foarte interesata de un canal numit IDX-tra. E despre crime si investigatii. Dimitrie mi-a spus ca oamenii isi i-au slujbe si ca asa ar fi mai usor sa-l gasim pe hot.

In dimineata urmatoare era tot acolo in fata televizorului.

- Ce ai facut toata noaptea? intreba Dimitrie

- Ce se vede.

- Sti. Chiar si pentru un demon, nu-ti face bine.

- Nu am venit aici cu mama.

- Nu, dar eu sunt responsabil pentru tine.

- Asa si?

Maraise incet si a iesit trantind usa.

Am stins televizorul si m-am dus sa ma schimb apoi am coborat in bucatarie. Dimitrie era acolo citind ziarul. Am deschis frigiderul si m-am holbat inauntru 10 minute apoi l-am inchis. M-am uitat la el, dar nu m-a bagat in seama. Chiar l-am suparat...Nu-mi pasa.

Dupa ce am iesit din casa am vazut ca cerul era inorat. Pasarile era disperate sa ajunga la cuiburile lor. Dupa colt era o bataie in strada. Soarele era acoperit de nori. Trista e aceasta lume. Am facut o plimbare apoi m-am intors.

- Dimitrie?

- Da?

- Mai sti cand ai spus ca ne trebuie o slujba? Ca asta fac oamenii? Ca nu trebuie sa iesim in evidenta?

- Da, si?

- Paiiii...Ce ar fi sa devenim criminali?

- Asta nu e o slujba. M-am angajat deja. Tu vei merge la scoala si te vei ocupa de problema TA.

- Ce?! Nici aici nu mai scap de scoala?

- Nu. Si vei incepe de maine.

- Asta e razbunarea ta?

- Mda...

- Te urasc!!!

- Hahaha! Imi place cand esti suparata. Acum dute. Asta e ultima ta zi de "vacanta".

Lumea de dincoloWhere stories live. Discover now