Wattpad Premium - SSS

4.4K 49 22
                                    

SIKÇA SORULAN SORULAR

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Wattpad Premium nedir?

Wattpad Premium, Wattpad'in gelişmiş üyelik tabanlı bir sürümüdür. Bu sizin bildiğiniz ve sevdiğiniz Wattpad'in ta kendisi, ama daha da gelişmişi. Premium olan üyeler, tüm cihazlarında kesintisiz, reklamsız okuma hakkına sahip olur. Ayrıca üyeler Ücretli Hikayeler'in kilidini açmak için herhangi bir Wattpad Jeton paketi satın aldıklarında - %66 daha fazla jeton - ücretsiz ekstra jeton alırlar. Başka bir Premium özellik mi arıyorsunuz? Wattpad deneyimini kişiselleştirmek için özel tema renklerine erişin.

Wattpad neden reklamlara ihtiyaç duyuyor?

2007 yılından bu yana harika topluluğumuzu dünya genelinde aylık 70 milyon kullanıcıya büyüttük. Bunu yapmak çok fazla kaynak, teknik altyapı ve destekten yararlandık. 

Pek çok çevrimiçi platformda olduğu gibi şu anda Wattpad'i devam ettirmek için reklamlardan faydalanıyoruz - bunları görmüş olabilirsiniz! Ayrıca, bugünlerde çoğu uygulamada standart olan, reklamsız bir Premium seçeneği için birçok istek aldık. Wattpad Premium, topluluğumuzun reklamsız ve gelişmiş bir okuma deneyimine erişmesini sağlamanın ve aynı zamanda evrensel topluluğumuz ve sevdiğiniz hikayeler için bir yuva oluşturma çalışmalarımıza devam etmemizi sağlayan bir uygulamadır.

Wattpad'in ücretsiz versiyonu olmayacak mı? 

Hayır, Wattpad'de okumak ve yazmak her zaman ücretsiz olacaktır. İster ücretsiz versiyonu ister Premium kullanın, Wattpad her zaman hikayelerin yaşadığı yer olarak kalacaktır.

Wattpad neden Ücretli Hikayeler ve Wattpad Premium'u ekledi? Wattpad ücretli bir platform mu olacak?

Ücretli Hikayeler ve Wattpad Premium birbirinden tamamen farklı iki programdır ancak her ikisi de, ister okuyucu olun ister yazar olun, topluluğumuz için Wattpad deneyimini geliştirme amacıyla oluşturulmuştur.

Wattpad'in 3 farklı şekilde tadını çıkarabilirsiniz:

Ücretsiz okuyun: Wattpad'in her zamanki gibi tadını çıkarın. Wattpad'de hala yüzlerce milyon ücretsiz hikaye var ve bu hiç değişmeyecek.

Wattpad Premium'u deneyin: Kesintisiz reklamsız okuma, Ücretli Hikayeler için ekstra jetonlara erişim ve özelleştirilmiş temalar ile gelişmiş bir okuma deneyimi için abone olun.

Ücretli Hikayeleri Keşfedin: Özel hikayelere erişmek için jeton satın alarak Wattpad yazarlarını destekleyin.

Wattpad Premium'un bana ne faydası olacak?

Wattpad Premium gelişmiş okuma deneyimi sunar. Wattpad Premium'a abone olduğunuzda reklamları görmeden anında göz atabilir, hikayeleri okuyabilir ve hatta yayınlayabilirsiniz. Premium aboneleri, Ücretli Hikayeler'in kilidini açmak için kullanabilecekleri herhangi bir Jeton paketi satın aldıklarında Ekstra Jetonlar ile ödüllendirileceklerdir. Wattpad deneyiminizi kişiselleştirebileceğiniz özel renklere de erişebilirsiniz.

Ekstra Jeton nedir?

Wattpad Premium aboneleri bir Jeton paketi satın aldıklarında ekstra Wattpad Jetonları kazanacaklardır. Seçtiğiniz Jeton paketine bağlı olarak, Premium abonesi olduğunuzdan Ücretli Hikayeler'in kilidini açmak için %66'ya kadar kullanabileceğiniz Jetonların tadını çıkarabilirsiniz. 

Wattpad Jetonlarını nasıl satın alabilirim?

Wattpad uygulamanızdaki Jeton Mağazası'ndan jetonları satın alabilirsiniz. Jeton Mağazası'nı ziyaret etmek için profilinizdeki Jeton bakiyesine tıklayın.

Ayrıca, Wattpad Premium abonesi olarak her Jeton satın alımında ekstra jeton kazanacaksınız. Jetonları cüzdanınıza nasıl ekleyeceğinizi buradan öğrenebilirsiniz.

Ekstra Jetonları aylık mı alacağım?

Premium abonelerinin, bir Jeton paketi almak istedikleri her zaman ekstra jetonlara da erişimleri olur. Ancak bu Jetonlar abonelerin cüzdanlarına otomatik olarak yatmaz.

Premium aboneliğim sayesinde ne kadar ekstra Jeton alacağım?

Ekstra Jetonlar, satın aldığınız Jeton paketine bağlı olarak değişmektedir. Cihazınızdaki Jeton Mağazası'ndan kullanabileceğiniz ekstra jeton miktarını görebilirsiniz.

Wattpad Jetonları hakkında detaylı bilgi için Ücretli Hikayeler sitemizi ziyaret edin. 

Wattpad Premium abonelerinin Ücretli Hikayeler'e sınırsız erişebileceğini düşünmüştüm.

Sınırlı bir süre için Premium abonelerine Ücretli Hikayelerimizi ücretsiz olarak deneme fırsatı sunuyorduk. Premium'a özel bu sınırlı erişim artık kaldırıldı. Bunun yanı sıra, Premium aboneleri herhangi bir Jeton paketi satın aldıklarında ekstra jetonlara erişme fırsatı sayesinde Ücretli Hikayeler'i keşfetmeye devam edebilirler.

Premium abonesi olarak Ücretli Hikayeler'e sınırlı bir süre için tam erişimim olduğundan, bir Ücretli Hikaye okuyordum. Bu hikayeye hala erişebilecek miyim?

Premium aboneleri sınırlı süreliğine Ücretli Hikayeler'e erişebildi. Artık tüm kullanıcıların Ücretli Hikayeler'i okumaya devam edebilmeleri için Jeton satın almaları gerekiyor. Premium kullanıcıları herhangi bir jeton paketi satın alımlarında %66'ya kadar daha fazla Jeton kazanabilirler.

Wattpad Premium aboneleri neden tüm Ücretli Hikayeler'e erişemiyor?

Wattpad Premium ve Wattpad Ücretli Hikayeler iki ayrı fırsattır. Premium, Wattpad kullanıcılarına gelişmiş okuma deneyimi sunan bir abonelik servisidir.

Ücretli Hikayeler, okuyucuların sevdikleri yazarlara maddi destek sağlamaları için geliştirilmiş bir programdır. Wattpad Ücretli Hikayeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın.

Wattpad'i kullandığım her yerde Wattpad Premium'u da kullanabilir miyim?

Evet. Wattpad Premium'a abone olduğunuzda, Wattpad'i kullandığınız her yerde Premium özelliklere otomatik olarak erişebileceksiniz. Örneğin, aboneliğinizi iTunes hesabınız aracılığıyla satın alırsanız, Android veya web sürümlerini kullanıyorsanız Premium da olursunuz.

Wattpad Premium'u nasıl satın alabilirim?

Wattpad Premium'u sadece Wattpad'in Android ve iOS uygulamaları üzerinden satın alabilirsiniz. Premium'a geçmek için ana sayfadaki ya da Ayarlar menüsündeki Premium'a Geç düğmesine dokunun. Wattpad Premium'u satın aldığınızda, Wattpad'i nerede kullanıyor olursanız olun hesabınız anında yükseltilecektir.

Wattpad Premium abonesi olursam reklamlardan para kazanan yazarları artık desteklemeyecek miyim?

Wattpad Premium sayesinde premium aboneliğiniz, Wattpad'in yazarları başarılı olmalarına ve topluluğumuzla iletişim kurarak büyümelerine yardımcı olacak özellikleri ve programları geliştirmesine olanak sağladığı için yazarlara destek olursunuz.

Wattpad daima herkes için ücretsiz ve erişilebilir olacaktır. Yayınladığımız her yeni özellikte olduğu gibi yazarlarımızın para kazanmalarının etkisi dahil olmak üzere bunun topluluğumuzu nasıl etkilediğini yakından takip ediyoruz.

Wattpad Premium'daki içerikler farklı mı?

Hayır. Wattpad Premium; reklamsız, ekstra jeton kazanma ve özelleştirilmiş renk temalar gibi özellikleri sayesinde bildiğiniz ve sevdiğiniz Wattpad için gelişmiş okuma ve yazma deneyimi sunar.

Wattpad Premium, özel/premium içerik anlamına gelmez. İster Premium kullanıcısı olun ister ücretsiz versiyon kullanıcısı, hikayeler daima aynı kalacaktır. 


Duyuru ve EtkinliklerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin