Wattpad Hikayede Multimedya Kullanma Kılavuzu - 04.12.2015

22.3K 535 260
                                    

Wattpad'de hikaye yazma deneyiminiz yeni multimedya imkanlarıyla daha da güzelleşecek. Daha fazla bilgi için bu yazımızı okuyun!

MULTİMEDYA İMKANLARI MI?

Bu da nasıl olacak ki?

Derin bir nefes alın ve arkanıza yaslanıp rahatınıza bakın, her şeyi anlatacağız.

Gelecek birkaç ay içinde Wattpad bizim de heyecan içinde beklediğimiz ve tamamen yeni tür hikayeler oluşturabileceğiniz yeni bir özelliği piyasaya sürecek.

Yeni tür hikayeler, diyorsunuz? Hadi bakalım...

Yeni ve geliştirilmiş 'oluştur' deneyimi, hikayelerinize multimedya eklemenize olanak sağlayacak. Evet, bu hikayelerinizi fotoğraflar, videolar ve hatta giflerle destekleyebileceğiniz anlamına geliyor.  

Bu ayrıca tamamen yeni tür içerikler oluşturabileceğiniz anlamına geliyor – fotoğraf kitaplarını, foto günlükleri, karikatürleri ya da henüz duymadığımız yeni tür bir hikayeyi düşünün

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Bu ayrıca tamamen yeni tür içerikler oluşturabileceğiniz anlamına geliyor – fotoğraf kitaplarını, foto günlükleri, karikatürleri ya da henüz duymadığımız yeni tür bir hikayeyi düşünün.

Bu bizim için çok büyük bir fırsat ve bunu tüm Wattpadderlara sunmak biraz zaman alacak ancak eninde sonunda buna erişiminiz olacaktır. Yani, biz bunu piyasaya sürerken lütfen sabırlı olun – bunun gerçekten süper bir şey olacağını garanti ediyoruz.  

  Neden hepsini aynı anda piyasaya süremiyorsunuz ki?  

Wattpad'in sokağın köşesinde durup el ilanı dağıtan bir adam olduğunu düşünün ve tüm el ilanları her birinize vermek zorundayız

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Wattpad'in sokağın köşesinde durup el ilanı dağıtan bir adam olduğunu düşünün ve tüm el ilanları her birinize vermek zorundayız. Bu 40 milyon el ilanının üzerindedir. Ayrıca Arjantin'in de nüfusudur. Yani lütfen bizimle birlikte dayanın, bu biraz zaman alacaktır.

Ayrıca, siz kullanmaya başlamadan önce tüm sorunların giderildiğinden ve bu yol boyunca oluşacak sorunlar en aza indirdiğimizden emin olmak istiyoruz. Eğer bunu yeterince dikkatli yaparsak, siz de hikayenizi en az sorunla olabildiğince en iyisi yapmaya odaklanabileceksiniz.

Yani, herkesin hemen multimedya özelliğine sahip olamayacağını anlamışsınızdır. Ama panik yok! Eninde sonunda buna sahip olacaksınız. Söz veriyoruz. Bir bunu yaparken siz de neler yapacağınız hakkında beyin fırtınası yapabilirsiniz!  

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Apr 30, 2018 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Duyuru ve EtkinliklerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin