Gülüşün İçin Yaşıyorum

851 63 2
                                    

Selam! Yeni bölüm geldi ve pek içime sinmedi. Ama yenede paylaştim.

Lorde - Buzzcut Season ile dinleyin

Umarim begenirsiniz gelecek final bölümünde göruşmek üzere keyifli okumlar :)

"Alaz" dedim ondan bir adım geri çekilirken. "Kim o?"o ise bana cevap vermeden hızlı adımlarla odadan çıktı. Bende peşinden ilerlerken. Sarışın - çakma olduğunu 5 derece gözü olan bile anlar- bir kız vardı. Alaz kızın kolundan tutarak onu dışarı itti. Birşeyler söyledi. Kızda üzüldü falan ama Alaz onun üzülmesini takmadan kapıyı kapattı. Ay yazık. Kız şimdi nasıl bozuldu yavrum.

Bu saçma düşünceleri bırakıp Alaz'ın yanına ilerledim. Yaninda durdum ve "Kim o kız?" Diye sordum. O ise eli ile cenesini sıvazlayarak sorumu yanıtsız bıraktı. "Alaz" diye arkasından bağırdım ama umursamadan merdivenlere ilerlemeye başladı. Üzerine gitmek istemedim. Hani ergen kizlar gibi gidip kim o diye zorlayip eskiyi karistirmayacagim tabiki.

Kiskandim mi? Ölümüne ama kıskandım diye oğlanı sıkıştırmayacağım. Anlatmak isterse anlatır. Yani değil mi? Mantığıma ölün ya!

1 Hafta Sonra

Regl haftasındayım sinirliyim hırcınım bana bulasmayin. Yani bu hafta bana bulasmayan yılan bin yaşasın hesabı. Normalde bugün bitmesi gereken lanet kan hala akmamıştı. Kız kızayız değil mi? Evet evet!

Ve bu beni baya korkutuyor. Regl olmadım! Ve Alaz ile olan 1 hafta önce olan ilişkimiz. Hayat sıçma işe ama sen! Ve ben bunu mal gibi Alaz'a söyledim. O gidip bir test aldı ve bana verdi. Ben şuan tuvalette volta atiyorum. Neden? Bir sorun neden? Çünkü test sonucunu bekliyorum.

Kalbim agzımda atıyor resmen. Bakamıyorum. Ahh! Yardim etsin biri! Lavabonun üzerine koyduğum teste ilerledim ve tam önünde durdum. Ucundan tutup elime aldım. Baktım ve bingo iki çizgi yani iki yumurtalığda boş demek değil mi? Boşuna korktum. Ayh ya! Test sonucunu çöpe attım ve lavabodan çıktım. Alaz birden doğruldu.

"Ne oldu?" Dedi donuk sesiyle.

"Hamile değilim" dedim gülümseyerek. O duraksadı. Gülumsedi ve odadan çıktı. Bende yatağın üzerinde duran paketi elime aldım. Testin paketiydi. Üzerine okumaya başladım.

'Tek çizgi hamile değil, çift çizgi hamile olduğunuz anlamına gelir.' Ne? Paket elimden düştü. Gözlerimde yanma hissi oluştu. Hamileydim.

Ben hamileydim.

Hamileydim.

Hamile

What The Fuck!

Hayır olmaz! Ama ya! Alaz sevindi! Hamile değilim diyince sevindi. Sevindi gitti. Ama ben hamileydim. Lanet olsun! Oda ayniydi degil mi! Hani filmlerdeki gibi. Çocugu duyunca korkup kacanlardandi. Eğer söylersem gidecek. Giderse yaşayamam. Onu kurulu hayatım. Yıkamam. Ne yapacağım? Günahsız benim parçam olan şeyi mi öldürecektim? Vicdansız değilim. Ama yapamam. Kıyamam ki! Ama gitmesine gözde yumamam.

Hızlı adımlarla odadan çıktım. Alara'nın odasına gittim. Yatağına uzanmış kitap okuyordu. Ha? Napıyor? Kitap mı? Alara mı? Hamileleikten gözlerim bozuldu. Öldüm desene.

"Alara" yerinde doğruldu ve kitabi yana bırkatı.

"Ne?" Yanına ilerledim. Oturdum.

"Sana çok önemli birşey söyliyeceğim! Ve bana akıl ver. Ya napıyorum Alaradan akıl alacam. Dunyanın sonu!" Ona anlatmaliyim yoksa catlarim. Yapmayin ya!

"Ne söyle" dedi vucudunu bana tam döndürürken

"Hamileyim" gözleri kocaman oldu.

"Hiiii! Tüğ viiiicdaaansıız. Abimi mi aldattın hay-"

Bir Tek Sen|DüzenleniyorHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin