15 | MALİHÜLYA

83.3K 2.4K 1K
                                    

"Sevgilim sabahın erkenini seviyor,
ben geceyi ve esmerliğini onun,
o dorukları seviyor, korkuyor bundan
ben rüzgarla buluşan tepeyi, tuhaflığı,
ona bir yeşil gülümsüyor,
ben, hayatı delice sevdiysem nasıl,
diyorum, seni de öyle."

- Birhan Keskin

***

Multiye çok sevdiğim değerli bir parça bıraktım, şiddetle tavsiye edilir efendim.

***

Tutku, insanın kanına kadar işleyip türlü cüretkarlık yaptırabilecek bir duygu olmasının yanı sıra aynı zamanda tehlikeliydi de. Hele ki şehvet gibi güçlü ve önü kesilemez bir komşuya sahipse sınırları kesinlikle belirlenemez, zevkli ve soluk soluğa yaşayacağınız heyecan verici bir oyunun başrolü olmanızı sağlardı. Lakin kimi zaman oyun sonunda tadılan haz deryasından çok çetin bir utanç duymanıza sebebiyet verirdi.

Gece lambamın loş bir aydınlık kazandırdığı odamın tam ortasında üşümüş vücudumla savunmasızca dikilirken duyumsadığım utanç boynuma değin kızarmama yol açmış, kulaklarımın utançla uğuldaması gibi nahoş sonuçlar doğurmuştu. Fakat neyse ki son lahza engellemiştim de karşısında anadan üryan bir vaziyette çıplak değildim.

İskender'in tek parmak hareketiyle söküp yere döktüğü nemli kumaşımı aynı saniyeler içerisinde uçları sivrilmiş memelerimi ve kadınlığımı ellerimle utançla örterek alelacele hızla tutmuş beceriksizce çıplak bedenimin önüne siper etmiştim. Öyle hızlı hareket etmiştim ki engel dahi olamamıştı. Ardından gözlerimi sıkıca yumup ne yapacağımı bilemez bir halde öylece kalakalmıştım.

Daha evvel sayısız kez yakınlaşmış bana dokunmasına izin vermiştim. Lakin ilk defa bu denli ileri gitmiş, çıplak bedenimi tümden görmek istemişti. Ancak ne var ki gerek fiziksel olarak gerekse ruhsal olarak buna hazır olmadığım açıkça görülüyordu. Zira bu çok fazlaydı, ve bazı şeylerin değiştiği kanaatindeyim. O adı konulamaz belirsiz ilişkimizi yok etmiş sahiplenir bir tavırla hislerini üstün körü belli etmişti. Haliyle artık işleri ağırdan ve usulünce ilerletip duygusal manada ilerleyelim istiyordum.

İskender ile yaşayacağımız yakınlaşma benim için olmasa bile onun için yalnızca tutkudan ve şehvetten doğan bir sevişme olurdu, velhasıl yalnızca bedenini memnun ederdi. Lakin ben içinde aşkında bulunduğu, en azından şefkatin yer aldığı bir birleşme düşlüyordum. Nasıl ki o bana dokunduğu vakit aşkıyla yanıp tutuşup hissettiğim aitliği ve hazzı ruhuma değin hissediyorsam onda da bu etkileri uyandırsın istiyordum.. Yalnızca bedeni değil ruhu da tatmin olmalı, hazzı ve aitliği iliklerine dek yaşamalıydı. Ona şehvetten çok aşkı hissettirmek istiyordum..

Uçları tutkuyla sivrilmiş küçük göğüs uçlarım pamuklu kumaşa batarken utanç ve binbir hissin karışmış olduğu duygu karmaşası içerisinde inlememek için kendimi adeta zor tutuyordum. İskender tam karşımdaydı. Az evvel ki hoyrat öpücüğüyle şişip kızarmış olan dudaklarımda alazlı nefesini hissediyor üzerindeki kalın kıyafetlerine rağmen teninin sıcaklığını kolaylıkla duyumyasabiliyordum.

Gözlerimi açmaya cesaret edemez bir halde öylece dururken içine çektiği keskin nefesi ve akabinde ağzından salıverdiği edepsiz küfürü işitip hızla göz kapaklarıma aydınlığı ve İskender'in iri bedenini bahşettim.
Kirpiklerim yavaşça aralanırken şahit olduğum ilk manzara sertçe sıktığı çenesi ve pantolonunun önündeki devasa şişkinlik oldu. Odanın loş atmosferine rağmen aleni bir biçimde görülüyordu. Boynuma değin basan ateşle hızla yanından geçip gidecektim ki inanılmaz bir hızla çıplak belimden yakaladı ve uçları hazla sivrilmiş olan dolgun memelerimi geniş göğsüne yapıştırıp yeniden bir bütün olmamızı sağladı. Gömleğinin üzerinden dahi olsa göğsünün sıcaklığını kumaşın kayıp çıplak bıraktığı dolgun memelerimde rahatlıkla hissedebiliyordum.

Hasbelkader Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin